Προέλλην έγραψε:Δεν σας άρεσε το lockdown, μαύριζε η ψυχούλα σας;
Ήταν υπερβολές οι θάνατοι απο κοβίντ;
Έξω όλοι τώρα ψεκαριά!
Μια χαρά.
Αλλά να μας αφήνετε να πάμε κι όπου γουστάρουμε. Όχι αποκλεισμοί.

Προέλλην έγραψε:Δεν σας άρεσε το lockdown, μαύριζε η ψυχούλα σας;
Ήταν υπερβολές οι θάνατοι απο κοβίντ;
Έξω όλοι τώρα ψεκαριά!

Λαχουρένιος έγραψε:Λιθοι και πλινθοι και ξυλα και κεραμοι ατακτως ερριμμενα

Παυλος Γ. έγραψε:Λαχουρένιος έγραψε:Λιθοι και πλινθοι και ξυλα και κεραμοι ατακτως ερριμμενα
Στο μυαλό σου όλα είναι ατάκτως ερριμμένα γερμανοτσολιά μου.
Ο πολύς Σκάει σου καίει τον εγκέφαλο.

Λαχουρένιος έγραψε:Παυλος Γ. έγραψε:
Στο μυαλό σου όλα είναι ατάκτως ερριμμένα γερμανοτσολιά μου.
Ο πολύς Σκάει σου καίει τον εγκέφαλο.
Μου το λεει αυτο ο ανθρωπος που εν ετει 2022 δεν ξερει οτι η Ελλαδα ειναι εθνος κρατος οπως και τα περισσοτερα κρατη στον πλανητη. Βγες απο τον ιστορικο και διανοητικο μεσαιωνα που ζεις και μετα κανε μου υποδειξεις.

Παυλος Γ. έγραψε:Η Ευρωπαική Ενωση τί ρόλο παίζει ρε τσολιά μου ;
Και πιο πριν η Βαυαροκρατία, τί σκοπό είχε ;
Οταν μιλάμε για κρατος-έθνος, μεταξύ άλλων μιλάμε για αυτοδιάθεση, αυτεξούσιο και αυτόνομο κράτος.
Πράγματα που δεν είχαμε ποτέ στην ιστορία του νεοελληνικού κράτους.
(Στρατηγέ, ιδού ο στρατός σας).
Αμα είσαι όμως βίγκαν, είσαι εξαρτημένος από τον Σκάει.

Παυλος Γ. έγραψε:Και μας λέτε γερμανοτσολιάδες βίγκαν, ότι αυτός ο ανεκδιήγητος τύπος θέλει το καλό μας,
και κοπτεται για την υγεία και ευημερία μας, σαν Έλληνες πολίτες.
Κλείστε τη γαμημένη την τηλεόραση επιτέλους.

Λαχουρένιος έγραψε:Παυλος Γ. έγραψε:Η Ευρωπαική Ενωση τί ρόλο παίζει ρε τσολιά μου ;
Και πιο πριν η Βαυαροκρατία, τί σκοπό είχε ;
Οταν μιλάμε για κρατος-έθνος, μεταξύ άλλων μιλάμε για αυτοδιάθεση, αυτεξούσιο και αυτόνομο κράτος.
Πράγματα που δεν είχαμε ποτέ στην ιστορία του νεοελληνικού κράτους.
(Στρατηγέ, ιδού ο στρατός σας).
Αμα είσαι όμως βίγκαν, είσαι εξαρτημένος από τον Σκάει.
Η Ευρωπαικη Ενωση δεν ειναι κρατος, ουτε καν συνομοσπονδια δεν ειναι. Ειναι εθελοντικη ενωση κρατων. Η Ελλαδα συμμετεχει σε αυτην επειδη το θελει η αρχουσα ταξη της και οχι επειδη μας κατεκτησε ο (ανυπαρκτος) ευρωστρατος. Οποτε θελει μπορει να φυγει οπως εφυγε και το Ηνωμενο Βασιλειο πριν μερικα χρονια. Δεν θυμαμαι να εγινε εισβολη στην Ελλαδα για να προσαρτηθουμε στην ΕΕ. Αν θυμασαι εσυ κατι τετοιο τοτε να κοψεις το τσιπουρο.

Λαχουρένιος έγραψε:Παυλος Γ. έγραψε:Και μας λέτε γερμανοτσολιάδες βίγκαν, ότι αυτός ο ανεκδιήγητος τύπος θέλει το καλό μας,
και κοπτεται για την υγεία και ευημερία μας, σαν Έλληνες πολίτες.
Κλείστε τη γαμημένη την τηλεόραση επιτέλους.
Ο Μητσοτακης σιγουρα δεν θελει το καλο μας αλλιως θα εκανε προσληψεις στα νοσοκομεια, θα εβαζε περισσοτερες ΜΕΘ και δε θα υποχωρουσε μπροστα στα συμφεροντα των βρωμιαρηδων του τουρισμου (και αλλα πολλα). Οπως δεν το θελουν ουτε και οι διαφοροι μητροπολιτες, δημοσιογραφοι και αλλοι επαγγελματιες αρνητες που εχουν παρει χιλιαδες κοσμου στο λαιμο τους.
Για αυτο δεν ακουμε τι λεει ο ενας και ο αλλος, αλλα ακουμε την επιστημη που συνιστα να τηρουμε τα μετρα ασφαλειας και να εμβολιαζομαστε, ειδικα οσοι ανηκουμε στις ευπαθεις ομαδες.