τι σκέφτεσαι τώρα;
-
bizeli
- Moderator

Re: τι σκέφτεσαι τώρα;
Θα ήθελα να κάτσω κάπου μόνη μου σε μια γωνίτσα σε ένα μαγαζί με live έντεχνη καταθλιπτική μουσική υπό τη συνοδεία αλκοόλ και τσιγάρου και να ακούω μόνο τη μουσική χωρίς να μου μιλάει κανείς και να αμπελοφιλοσοφήσω λίγο τη ζωή.
1 .
-
bizeli
- Moderator

Πώς να κάνεις σωστή δίαιτα:
-Yeah ... hi... uhhh, I want to order a salad but can you put on top a burger with cheese?
-Soooo ... you want a cheeseburger.
-Yeah, but when you bring it to me,say "Here is your salad"
.gif)
-Yeah ... hi... uhhh, I want to order a salad but can you put on top a burger with cheese?
-Soooo ... you want a cheeseburger.
-Yeah, but when you bring it to me,say "Here is your salad"
.gif)
0 .
-
Θανάσης
- Rookie poster

bizeli έγραψε:Θα ήθελα να κάτσω κάπου μόνη μου σε μια γωνίτσα σε ένα μαγαζί με live έντεχνη καταθλιπτική μουσική υπό τη συνοδεία αλκοόλ και τσιγάρου και να ακούω μόνο τη μουσική χωρίς να μου μιλάει κανείς και να αμπελοφιλοσοφήσω λίγο τη ζωή.
https://www.youtube.com/watch?v=1SF_XpV8SeE
0 .
-
PsofiosLazaros
- Rookie poster

Μήπως έχει δει κάποιος τον annihilator aka Άννι σε αυτό το φόρουμ; Έχω ψάξει παντού και δεν τον βρίσκω πουθενά το βιτριολικό κομμούνι...
0 .
-
Στύγιος
PsofiosLazaros έγραψε:Μήπως έχει δει κάποιος τον annihilator aka Άννι σε αυτό το φόρουμ; Έχω ψάξει παντού και δεν τον βρίσκω πουθενά το βιτριολικό κομμούνι...
Εμείς όλοι κομμουνιστές είμαστε σύντροφε Λάζαρε ,σκέψου το δεν είναι κακό, και να αποφεύγεις τους απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς, να σκέφτεσαι θετικά σαν κομμουνιστής κι ελεύθερος.
0 .
-
bizeli
- Moderator

Έδωσε σόου πάλι ο Αυτιάς σήμερα στην εκπομπή του με τους επιβάτες που προσγειώθηκαν στη Ρουμανία.

0 .
-
vallon
- Supreme poster

τι σου είναι όμως ρε φίλε
με έναν παλιό q6600 τον πήγα στο 3.6 και έναν ssd για πρώτο έφτιαξα ένα τουμπανάκι που πάει καλύτερα από τον i5
τι σκορπάει ο κόσμος λεφτά σε αυτά τα σκουπήδια δεν καταλαβαίνω
και το έχω stable κοντά δυο μέρες
χεχεχε
με έναν παλιό q6600 τον πήγα στο 3.6 και έναν ssd για πρώτο έφτιαξα ένα τουμπανάκι που πάει καλύτερα από τον i5
τι σκορπάει ο κόσμος λεφτά σε αυτά τα σκουπήδια δεν καταλαβαίνω
και το έχω stable κοντά δυο μέρες
χεχεχε
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.
-
ВладимирВладимирович
- Supreme poster

-
bizeli
- Moderator

Ρε παιδιά να πω κάτι; Τώρα σοβαρά.
Εντάξει χιόνισε. Προκαλείται μια ταλαιπωρία. Το καταλαβαίνω.
Κι εγώ έχω εγκλωβιστεί στα χιόνια. Κι εγώ έχω περιμένει με το αμάξι να με απεγκλωβίσουν.
Κι εγώ έχω εκνευριστεί με την ταλαιπώρια του χιονιού.
Το καταλαβαίνω. Δεν είμαστε χώρα συνηθισμένη στα χιόνια όπως η Σουηδία και η Φινλανδία ξέρω εγώ.
Ένας εκνευρισμός, μια αναστάτωση θα υπάρχει.
Το κατανοώ.
Όμως από την άλλη δεν μπορώ να μην αναγνωρίσω τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που κάνουν οι δήμοι και οι εργαζόμενοι του δήμων που βγαίνουν στους δρόμους, μες στο κρύο, μέσα στη νύχτα, πιστοί στο καθήκον και ξεπερνούν τον εαυτό τους για όλους εμάς.
Μην είμαστε γαιδούρια.
Άνθρωποι είναι. Κάνουν ό,τι μπορούν.
Μην έχουμε τρελές απαιτήσεις. Κάντε λίγη υπομονή.
Πάρτε ένα γαμώφτυαρο και βοηθήστε λίγο κι εσείς. Αφού ξέρεις ότι θα χιονίσει πάρε τα μέτρα σου και μόνος σου.
Δεν μπορεί να περάσει το εκχιονιστικό από κάθε γειτονίτσα να σου καθαρίσει την αυλή.
Προτεραιότητα έχουν άλλα πράγματα εκτός από σένα.
Μην κάνεις σαν ζώο και απαιτείς ένα εκχιονιστικό έξω από το σπίτι σου εδώ και τώρα.
Έναν υπάλληλο του δήμου τον πλάκωσαν στις μπουνιές γιατί δεν τους καθάρισε καλά την πλατεία.
Ξέρω εγώ; Κάτι τέτοια.
Μετά ο καημένος βγήκε με δάκρυα στα μάτια στην κάμερα.
Δλδ κάπου έλεος, λίγη υπομονή, λιγότερος εκνευρισμός και κατανόηση στους ήρωες εργαζόμενους των δήμων.
Ό,τι μπορούν κάνουν.
Μην φέρνετε την καταστροφή.
Εντάξει χιόνισε. Προκαλείται μια ταλαιπωρία. Το καταλαβαίνω.
Κι εγώ έχω εγκλωβιστεί στα χιόνια. Κι εγώ έχω περιμένει με το αμάξι να με απεγκλωβίσουν.
Κι εγώ έχω εκνευριστεί με την ταλαιπώρια του χιονιού.
Το καταλαβαίνω. Δεν είμαστε χώρα συνηθισμένη στα χιόνια όπως η Σουηδία και η Φινλανδία ξέρω εγώ.
Ένας εκνευρισμός, μια αναστάτωση θα υπάρχει.
Το κατανοώ.
Όμως από την άλλη δεν μπορώ να μην αναγνωρίσω τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που κάνουν οι δήμοι και οι εργαζόμενοι του δήμων που βγαίνουν στους δρόμους, μες στο κρύο, μέσα στη νύχτα, πιστοί στο καθήκον και ξεπερνούν τον εαυτό τους για όλους εμάς.
Μην είμαστε γαιδούρια.
Άνθρωποι είναι. Κάνουν ό,τι μπορούν.
Μην έχουμε τρελές απαιτήσεις. Κάντε λίγη υπομονή.
Πάρτε ένα γαμώφτυαρο και βοηθήστε λίγο κι εσείς. Αφού ξέρεις ότι θα χιονίσει πάρε τα μέτρα σου και μόνος σου.
Δεν μπορεί να περάσει το εκχιονιστικό από κάθε γειτονίτσα να σου καθαρίσει την αυλή.
Προτεραιότητα έχουν άλλα πράγματα εκτός από σένα.
Μην κάνεις σαν ζώο και απαιτείς ένα εκχιονιστικό έξω από το σπίτι σου εδώ και τώρα.
Έναν υπάλληλο του δήμου τον πλάκωσαν στις μπουνιές γιατί δεν τους καθάρισε καλά την πλατεία.
Ξέρω εγώ; Κάτι τέτοια.
Μετά ο καημένος βγήκε με δάκρυα στα μάτια στην κάμερα.
Δλδ κάπου έλεος, λίγη υπομονή, λιγότερος εκνευρισμός και κατανόηση στους ήρωες εργαζόμενους των δήμων.
Ό,τι μπορούν κάνουν.
Μην φέρνετε την καταστροφή.
0 .
-
ВладимирВладимирович
- Supreme poster

Πλακα-πλακα μόλις το εγραψα και βγήκε ο ηλιος
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτήν τη δημοσίευση.
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ