τι σκέφτεσαι τώρα;

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
Άβαταρ μέλους
ВладимирВладимирович
Supreme poster
Supreme poster

Re: τι σκέφτεσαι τώρα;

Δημοσίευσηαπό ВладимирВладимирович » 05 Ιαν 2019, 15:20

bizeli έγραψε:Όμως από την άλλη δεν μπορώ να μην αναγνωρίσω τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που κάνουν οι δήμοι και οι εργαζόμενοι του δήμων που βγαίνουν στους δρόμους, μες στο κρύο, μέσα στη νύχτα, πιστοί στο καθήκον και ξεπερνούν τον εαυτό τους για όλους εμάς.

Εμεις εδώ στο χωριο τους εργαζομενους δημου δεν τους βλέπουμε ουτε με κιαλι. Ένα τρακτέρ εχει περασει από τους κεντρικους δρομους και τερμα... δεν ξερω γιατι πληρωνουμε τα δ.τ. που είναι και υψηλοτερα από αυτά που πληρωνουν στην πολη :nono:
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 05 Ιαν 2019, 15:21

ВладимирВладимирович έγραψε:Πλακα-πλακα μόλις το εγραψα και βγήκε ο ηλιος :o

IMG_20190105_150805-750x721.jpg

Απο Ρωσια ή Μπουγατσια ειναι αυτο?
0 .

Άβαταρ μέλους
ВладимирВладимирович
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ВладимирВладимирович » 05 Ιαν 2019, 15:21

Λαχουρένιος έγραψε:
ВладимирВладимирович έγραψε:Πλακα-πλακα μόλις το εγραψα και βγήκε ο ηλιος :o

IMG_20190105_150805-750x721.jpg

Απο Ρωσια ή Μπουγατσια ειναι αυτο?

Νεα Μηχανιωνα Θεσσαλονικης :ciao5:
1 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 05 Ιαν 2019, 15:27

:giggle02:

Έχω πάθει ακριβώς το ίδιο, σε δρόμο όπως αυτόν και πιο στενό, κατηφόρα γυαλί από πάγο και με αλυσίδες παρακαλώ.
Αλλά εγώ επειδή είμαι οδηγάρα κατάφερα να κατευθύνω και να ακινητοποιήσω το αμάξι με χειρουργική ακρίβεια χωρίς να προξενήσω ούτε γρατσουνιά.
Προσκυνήστε το είδωλο.

Εν τω μεταξύ ακριβώς από πίσω μου είχα εκχιονιστικό που του έκλεινα το δρόμο κάνοντας τσουλήθρα με το αμάξι και μου έκανε σινιάλο να κάνω στην άκρη. :giggle02:
Δεν μπορούσα να το έχω μπροστά μου τουλάχιστον να μου ανοίγει και το δρόμο;

Αλλά το feeling του παραπάνω οδηγού το έχω νιώσει.
0 .

Άβαταρ μέλους
ВладимирВладимирович
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ВладимирВладимирович » 05 Ιαν 2019, 15:31

Εγω χθες ηθελα να παω τα παιδια στο κολυμβητηριο αλλα μολις βγηκα από το παρκιγκ ειπα "ασ'το"... τέτοιοι δρομοι δεν είναι για να ρισκάρεις.
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 05 Ιαν 2019, 15:32

ВладимирВладимирович έγραψε:Εμεις εδώ στο χωριο τους εργαζομενους δημου δεν τους βλέπουμε ουτε με κιαλι. Ένα τρακτέρ εχει περασει από τους κεντρικους δρομους και τερμα... δεν ξερω γιατι πληρωνουμε τα δ.τ. που είναι και υψηλοτερα από αυτά που πληρωνουν στην πολη :nono:

Οι δήμοι εξυπηρετούν κατά προτεραιότητα σύμφωνα με τα μέσα και το εργατικό δυναμικό που διαθέτουν.
Δεν μπορούν να αφήσουν βασικές κεντρικές αρτηρίες εγκλωβισμένες για να τρέξουν πρώτα στο τελευταίο χωριουδάκι.

Θα πάνε κι εκεί κάποια στιγμή.
Ένας ένας.

Και πολλές φορές η μάχη είναι άνιση.
Περνάν, καθαρίζουν δρόμους και μετά από 2 ώρες το έχει ξαναστρώσει.

Τι να κάνουν ρε φίλε;
Πού να πρωτοπάνε;
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 05 Ιαν 2019, 15:36

ВладимирВладимирович έγραψε:Εγω χθες ηθελα να παω τα παιδια στο κολυμβητηριο αλλα μολις βγηκα από το παρκιγκ ειπα "ασ'το"... τέτοιοι δρομοι δεν είναι για να ρισκάρεις.

Σοφή απόφαση.
Θα ήταν μια άσκοπη μετακίνηση.
Βγαίνουμε μόνο όταν είναι τελείως απαραίτητο.
0 .

Άβαταρ μέλους
ВладимирВладимирович
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ВладимирВладимирович » 05 Ιαν 2019, 15:40

bizeli έγραψε:
ВладимирВладимирович έγραψε:Εμεις εδώ στο χωριο τους εργαζομενους δημου δεν τους βλέπουμε ουτε με κιαλι. Ένα τρακτέρ εχει περασει από τους κεντρικους δρομους και τερμα... δεν ξερω γιατι πληρωνουμε τα δ.τ. που είναι και υψηλοτερα από αυτά που πληρωνουν στην πολη :nono:

Οι δήμοι εξυπηρετούν κατά προτεραιότητα σύμφωνα με τα μέσα και το εργατικό δυναμικό που διαθέτουν.
Δεν μπορούν να αφήσουν βασικές κεντρικές αρτηρίες εγκλωβισμένες για να τρέξουν πρώτα στο τελευταίο χωριουδάκι.

Θα πάνε κι εκεί κάποια στιγμή.
Ένας ένας.

Και πολλές φορές η μάχη είναι άνιση.
Περνάν, καθαρίζουν δρόμους και μετά από 2 ώρες το έχει ξαναστρώσει.

Τι να κάνουν ρε φίλε;
Πού να πρωτοπάνε;

Ασε, τους εχω δει τους "ηρωες της Τ.Α."... δεν ξερω αν είναι καλοι εκει που εισαι, οι δικοι μας είναι γτπ τελειως. Και πλακα είναι ότι ετσι ηταν παντα, ακομα και στα καλα χρονια προ κρισης. Αργόσχολοι τεμπέληδες που δεν αξιζουν τιποτα άλλο παρα αναμορφωση στο Αγιο Γκουλαγκ...
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ

Άβαταρ μέλους
ВладимирВладимирович
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ВладимирВладимирович » 05 Ιαν 2019, 15:45

Βασικα μας κατεστρεψε το Καλλικράτης, παλια που ημασταν ξεχωριστος δημος όλα ηταν ενταξει... ενώ τωρα, αν κι εχουμε ντεμεκ "δικο μας" δημαρχο, μας εχει γραμμενους κι ασχολειται μονο με την εδρα δημου.
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 05 Ιαν 2019, 15:48

ВладимирВладимирович έγραψε:Ασε, τους εχω δει τους "ηρωες της Τ.Α."... δεν ξερω αν είναι καλοι εκει που εισαι, οι δικοι μας είναι γτπ τελειως. Και πλακα είναι ότι ετσι ηταν παντα, ακομα και στα καλα χρονια προ κρισης. Αργόσχολοι τεμπέληδες που δεν αξιζουν τιποτα άλλο παρα αναμορφωση στο Αγιο Γκουλαγκ...

Εγώ την κρατική μηχανή την βλέπω έξω στους δρόμους. Με τα στραβά της και τα ανάποδά της αλλά είναι εκεί έξω και κάνουν ό,τι μπορούν.

Τέσπα, δεν είναι όλα τέλεια αλλά και από την πλευρά μας λίγη κατανόηση.
0 .

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”