Αντιδράσεις για τις Πρέσπες

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Re: Αντιδράσεις για τις Πρέσπες

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 26 Μάιος 2019, 15:56

pluton έγραψε:Θυμήσου την λέξη ΘΥΜΟΜΕΝΑ.

Που θα παει ομως αυτο το 15% που θα φυγει απο το ΣΥΡΙΖΑ? Δεν αποτυπωνεται σε καποιο αλλο κομμα αυτη η πτωση.
0 .

Άβαταρ μέλους
denplirono
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό denplirono » 26 Μάιος 2019, 16:04

Λαχουρένιος έγραψε:
pluton έγραψε:Θυμήσου την λέξη ΘΥΜΟΜΕΝΑ.

Που θα παει ομως αυτο το 15% που θα φυγει απο το ΣΥΡΙΖΑ? Δεν αποτυπωνεται σε καποιο αλλο κομμα αυτη η πτωση.

δεν αποτυπονεται στις δημοσκοπησεις επειδη ειναι ολες πληρωμενες. στην καλπη θα αποτυπωθει. θα δεις αυτο που υποψιαζεσαι και αλλα κομματα ισως και πανω απο 3% και πολλα στο 1%-2% . Θα αποτυπωθει. Περιμενε λιγο, αυτο που θα βγει ειναι ενα:οργη! Επαναλαμβανω η νδ δεν εχει ηγετη. Ο κουλης ειναι πολυ λιγος. Και αυτο θα αποτυπωθει
0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη

Άβαταρ μέλους
BaKXOS_Lysios
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό BaKXOS_Lysios » 26 Μάιος 2019, 16:05

Λαχουρένιος έγραψε:
BaKXOS_Lysios έγραψε:Τι μου το λες αυτό; Ισχύει αλλά πιο πολύ στηρίζει αυτό που είπα ότι "δεν θα μπορούσες να ξέρεις κάποιους που ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ για το μακεδονικό".

Αφου ισχυει οτι οι περισσοτεροι ειναι ή κατα ή αδιαφοροι πως γινεται να κερδισε ο ΣΥΡΙΖΑ απο αυτην την ιστορια?

Το όποιο κέρδος ήρθε μετά την συμφωνία οχι πριν. Αυτό λέω, είναι πολύ απλό.. μου την δίνει όταν παριστάνεις τον βλάκα!

Λαχουρένιος έγραψε:
BaKXOS_Lysios έγραψε:Όχι βέβαια, κανενός κομματοσκυλο δεν έγινα και δεν θα γίνω ποτέ. Το μακεδονικό με έχει έχει κάνει να είμαι σχεδόν σίγουρος ότι θα ξαναψηφίσω ΣΥΡΙΖΑ (με κάθε επιφύλαξη πάντα...)

Αν δεν ησουν κομματοσκυλο θα εφευγες μετα την μετατροπη του ΟΧΙ σε ΝΑΙ

Ελεος μ'αυτη την καραμέλα, τα έχουμε ξαναπεί! Ας ξεκολλήσει η βελόνα πια!
0 .

Άβαταρ μέλους
denplirono
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό denplirono » 26 Μάιος 2019, 16:07

μη μαλωνετε αδερφια. Δειτε την απολυτη εξαφανιση μερα που ειναι, του Αριστου ως σημαδι για το βραδυ. Προβλεπω προκυρηξη εθνικων εκλογων αποψε αντε το πολυ εντος 48 ωρων
0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"

Άβαταρ μέλους
BaKXOS_Lysios
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό BaKXOS_Lysios » 26 Μάιος 2019, 16:10

denplirono έγραψε:Αποψε πεφτει η κυβερνηση και λογος ειναι η συμφωνια των πρεσπων.

Μπούρδες! Ότι κι αν δείτε σήμερα δεν θα έχει καμία σχέση με τις εκλογές του Οκτώβρη! Πληροφοριακά, ούτε εγώ ψήφισα σήμερα σε καμία κάλπη τον ΣΥΡΙΖΑ, τον Οκτώβρη όμως είναι σιγουράκι. :yesyes: ;)
0 .

Άβαταρ μέλους
BaKXOS_Lysios
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό BaKXOS_Lysios » 26 Μάιος 2019, 16:10

.
0 .

Άβαταρ μέλους
BaKXOS_Lysios
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό BaKXOS_Lysios » 26 Μάιος 2019, 16:12

denplirono έγραψε:μη μαλωνετε αδερφια. Δειτε την απολυτη εξαφανιση μερα που ειναι, του Αριστου ως σημαδι για το βραδυ. Προβλεπω προκυρηξη εθνικων εκλογων αποψε αντε το πολυ εντος 48 ωρων

Σε πρόλαβα και απάντησα από πάνω προτού γράψεις την παρούσα μπούρδα.... :hat44:
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 26 Μάιος 2019, 16:14

denplirono έγραψε:δεν αποτυπονεται στις δημοσκοπησεις επειδη ειναι ολες πληρωμενες. στην καλπη θα αποτυπωθει. θα δεις αυτο που υποψιαζεσαι και αλλα κομματα ισως και πανω απο 3% και πολλα στο 1%-2% . Θα αποτυπωθει. Περιμενε λιγο, αυτο που θα βγει ειναι ενα:οργη! Επαναλαμβανω η νδ δεν εχει ηγετη. Ο κουλης ειναι πολυ λιγος. Και αυτο θα αποτυπωθει

Σε 3 ωρες θα βγουν τα πρωτα εξιτ πολ. Κατω απο 25% δε θα ναι ο ΣΥΡΙΖΑ, θυμισου το.

BaKXOS_Lysios έγραψε:Το όποιο κέρδος ήρθε μετά την συμφωνία οχι πριν. Αυτό λέω, είναι πολύ απλό.. μου την δίνει όταν παριστάνεις τον βλάκα!

Μπορουσε καποιος να το υποθεσει πριν οτι θα εχουμε κερδος να τα βρουμε με τα Σκοπια, δεν χρειαζοταν να το καταλαβει εκ των υστερων.

Παντως μη συριζαιο που να υπερασπιζεται αυτη τη συμφωνια δεν εχω πετυχει ποτε.

BaKXOS_Lysios έγραψε:Μπούρδες! Ότι κι αν δείτε σήμερα δεν θα έχει καμία σχέση με τις εκλογές του Οκτώβρη! Πληροφοριακά, ούτε εγώ ψήφισα σήμερα σε καμία κάλπη τον ΣΥΡΙΖΑ, τον Οκτώβρη όμως είναι σιγουράκι. :yesyes: ;)

Αμα δεν ψηφισες ουτε εσυ ΣΥΡΙΖΑ βουλιαζει το καραβι :D
0 .

Άβαταρ μέλους
denplirono
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό denplirono » 26 Μάιος 2019, 16:18

BaKXOS_Lysios έγραψε:
denplirono έγραψε:μη μαλωνετε αδερφια. Δειτε την απολυτη εξαφανιση μερα που ειναι, του Αριστου ως σημαδι για το βραδυ. Προβλεπω προκυρηξη εθνικων εκλογων αποψε αντε το πολυ εντος 48 ωρων

Σε πρόλαβα και απάντησα από πάνω προτού γράψεις την παρούσα μπούρδα.... :hat44:

επι της μπουρδας δεν εχω κατι να πω. αμα και εσυ δεν ψηφισες συριζα ενα εχω να πω:
:oomg: :miamm: :drums12: :wooohoo:
Σε 3 ωρες θα βγουν τα πρωτα εξιτ πολ. Κατω απο 25% δε θα ναι ο ΣΥΡΙΖΑ, θυμισου το.

κανε τις 3 ωρες 5-6 για να δεις τα αποτελεσματα. 25? ουτε καν 20 !!!!! :P
καλα θα δουμε το βραδυ κολλημενοι στην τιβι και θα ανοιξουμε σαμπανιες για το τελους του προδοτη, εννοω το πολιτικο τελος. :D
1 .

Άβαταρ μέλους
BaKXOS_Lysios
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό BaKXOS_Lysios » 26 Μάιος 2019, 16:20

Λαχουρένιος έγραψε:Παντως μη συριζαιο που να υπερασπιζεται αυτη τη συμφωνια δεν εχω πετυχει ποτε.

Έχω εγώ αρκετούς ποταμισιους που ήταν πολύ κατά του ΣΥΡΙΖΑ.

Λαχουρένιος έγραψε:
BaKXOS_Lysios έγραψε:Μπούρδες! Ότι κι αν δείτε σήμερα δεν θα έχει καμία σχέση με τις εκλογές του Οκτώβρη! Πληροφοριακά, ούτε εγώ ψήφισα σήμερα σε καμία κάλπη τον ΣΥΡΙΖΑ, τον Οκτώβρη όμως είναι σιγουράκι. :yesyes: ;)

Αμα δεν ψηφισες ουτε εσυ ΣΥΡΙΖΑ βουλιαζει το καραβι :D

Το αντίθετο είπα μην κάνεις όνειρα... :D
0 .

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”