Πως τα περνάμε μεσα-εξω στην καραντίνα
-
nemo
- Supreme poster

Re: Πως τα περνάμε μεσα-εξω στην καραντίνα
αυτο ηταν χεστηκαμεν!!!!
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου
-
nemo
- Supreme poster

ΦΑΚΟΥ
Κοίταξε το πέος σου και μάθε αν είσαι “Grower” ή “Shower”
17/12 13:0016/12 20:06
Ελενα Φάκου
Κείμενο: Ελενα Φάκου
Τώρα μπορείς να κοιτάξεις το μόριο σου και να ξέρεις που κατατάσσεσαι. Σε ενημερώνει η Έλενα Φάκου.
Υπάρχουν δυο είδη ανδρών σύμφωνα με το διαχωρισμό των γεννητικών τους οργάνων: Οι Growers και οι Showers. Τί σημαίνει αυτό; Ότι στους μεν Growers το πέος τους είναι σε χαλαρή κατάσταση πολύ μικρό και όταν έρχεται σε στύση μεγαλώνει υπερβολικά, ενώ στους δε Showers, το πέος τους είναι σε χαλαρή κατάσταση μεγάλο και όταν έρχεται σε στύση, μεγαλώνει λίγο. Γι αυτό και μια γυναίκα δεν πρέπει να κρίνει το μέγεθος ενός ανδρικού μορίου όταν αυτό δεν είναι σε διέγερση, παρά μόνο σε πλήρη στύση.
Καθηγητές ουρολογίας έχουν καταλήξει πως αυτή η διαφορά ανάμεσα στους άνδρες δεν παίζει κανέναν ουσιαστικό ρόλο στο σεξ και είναι βασικά θέμα κληρονομικότητας δηλαδή DNA. Αλλοι άνδρες δηλαδή έχουν πολλά εκατοστά διαφορά από την ηρεμία μέχρι τη διέγερση, ενώ κάποιοι άλλοι λίγα. Βέβαια αυτό που μετράει είναι το τελικό αποτέλεσμα. Οποιαδήποτε σεξουαλική δυσλειτουργία λοιπόν, είναι άσχετη με αυτό το χαρακτηριστικό τους και θα πρέπει να διερευνηθεί ανεξάρτητα αν και εφόσον προκύψει.
Τώρα μπορείς να κατατάξεις τον εαυτό σου σε μια από τις δυο κατηγορίες ή να ενημερώσεις τον σύντροφό σου στο που ανήκει, αφού πιθανότατα δε γνώριζε που τον κατατάσσει το σώμα του. Αυτό όμως που αξίζει να σημειωθεί είναι ότι οι Growers μέσω αυτής της διαδικασίας κάπως δικαιώνονται αφού δεν έχουν ανοίξει τα χαρτιά τους πριν τη σεξουαλική επαφή ενώ οι Showers δεν κρύβουν μεγάλες εκπλήξει
ενταξει το μαθαμε και αυτο αλλο;
Κοίταξε το πέος σου και μάθε αν είσαι “Grower” ή “Shower”
17/12 13:0016/12 20:06
Ελενα Φάκου
Κείμενο: Ελενα Φάκου
Τώρα μπορείς να κοιτάξεις το μόριο σου και να ξέρεις που κατατάσσεσαι. Σε ενημερώνει η Έλενα Φάκου.
Υπάρχουν δυο είδη ανδρών σύμφωνα με το διαχωρισμό των γεννητικών τους οργάνων: Οι Growers και οι Showers. Τί σημαίνει αυτό; Ότι στους μεν Growers το πέος τους είναι σε χαλαρή κατάσταση πολύ μικρό και όταν έρχεται σε στύση μεγαλώνει υπερβολικά, ενώ στους δε Showers, το πέος τους είναι σε χαλαρή κατάσταση μεγάλο και όταν έρχεται σε στύση, μεγαλώνει λίγο. Γι αυτό και μια γυναίκα δεν πρέπει να κρίνει το μέγεθος ενός ανδρικού μορίου όταν αυτό δεν είναι σε διέγερση, παρά μόνο σε πλήρη στύση.
Καθηγητές ουρολογίας έχουν καταλήξει πως αυτή η διαφορά ανάμεσα στους άνδρες δεν παίζει κανέναν ουσιαστικό ρόλο στο σεξ και είναι βασικά θέμα κληρονομικότητας δηλαδή DNA. Αλλοι άνδρες δηλαδή έχουν πολλά εκατοστά διαφορά από την ηρεμία μέχρι τη διέγερση, ενώ κάποιοι άλλοι λίγα. Βέβαια αυτό που μετράει είναι το τελικό αποτέλεσμα. Οποιαδήποτε σεξουαλική δυσλειτουργία λοιπόν, είναι άσχετη με αυτό το χαρακτηριστικό τους και θα πρέπει να διερευνηθεί ανεξάρτητα αν και εφόσον προκύψει.
Τώρα μπορείς να κατατάξεις τον εαυτό σου σε μια από τις δυο κατηγορίες ή να ενημερώσεις τον σύντροφό σου στο που ανήκει, αφού πιθανότατα δε γνώριζε που τον κατατάσσει το σώμα του. Αυτό όμως που αξίζει να σημειωθεί είναι ότι οι Growers μέσω αυτής της διαδικασίας κάπως δικαιώνονται αφού δεν έχουν ανοίξει τα χαρτιά τους πριν τη σεξουαλική επαφή ενώ οι Showers δεν κρύβουν μεγάλες εκπλήξει
ενταξει το μαθαμε και αυτο αλλο;
0 .
-
Ραν ταν πλαν
- Kalamata Lover

Αλήθεια λέει ρε η Έλενα Φάκου. Θα έχει τις σχετικές εμπειρίες η γυναίκα.
Δεν έχεις δει τσόντα με αράπηδες που όση τους είναι πεσμένη τόση μένει και σηκωμένη;
Υπάρχει μια φυλή στη Μαδαγασκάρη (το είδα σε ντοκιμαντέρ) που φημίζεται για τους ψωλαράδες της που κρεμάνε από μικροί βαρίδια στα παπάρια τους και τους γίνεται όταν μεγαλώνουν γύρω στο μισό μέτρο.
Ε αυτό το πράμα σηκωθεί ή ξεσηκωθεί δε μεγαλώνει ή μικραίνει ούτε πόντο.
Θα μου πεις πώς τη βολεύουν στο μπάσιμο. Μάλλον την πιάνουν και με τα δύο χέρια από το πίσω μέρος και την πάνε σπρώχνοντας χειροκίνητα.
Δεν έχεις δει τσόντα με αράπηδες που όση τους είναι πεσμένη τόση μένει και σηκωμένη;
Υπάρχει μια φυλή στη Μαδαγασκάρη (το είδα σε ντοκιμαντέρ) που φημίζεται για τους ψωλαράδες της που κρεμάνε από μικροί βαρίδια στα παπάρια τους και τους γίνεται όταν μεγαλώνουν γύρω στο μισό μέτρο.
Θα μου πεις πώς τη βολεύουν στο μπάσιμο. Μάλλον την πιάνουν και με τα δύο χέρια από το πίσω μέρος και την πάνε σπρώχνοντας χειροκίνητα.

0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.
-
nemo
- Supreme poster

Ραν ταν πλαν έγραψε:Αλήθεια λέει ρε η Έλενα Φάκου. Θα έχει τις σχετικές εμπειρίες η γυναίκα.
ποτε δεν το σκεφτηκα και αυτος ειναι και ο λογος που το μετεφερα ....
αλλα οταν εχουμε να κανουμε με μια αβυσσο ολα τα εργαλεια παρουσιαζουν αδυναμιες
.gif)
0 .
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Δεν ξερω τι ειναι αυτα τα γκρουουερ, και τα σοουερ και τα λοουερ, σημασια εχει να την εχεις καγκελο 

0 .
-
Ραν ταν πλαν
- Kalamata Lover

Λαχουρένιος έγραψε:Δεν ξερω τι ειναι αυτα τα γκρουουερ, και τα σοουερ και τα λοουερ, σημασια εχει να την εχεις καγκελο
Το ''κάγκελο'' ρε ισχύει μέχρι τα εικοσιπέντε, άντε τριάντα το πολύ αν δεν έχεις πηδήσει μέχρι τότε καμιά εκατοστή, από γκομενάρες μέχρι φακλάνες.
Μετά δεν ισχύει το τη χώνουμε όπου βρίσκουμε σε θέση ''κάγκελο'' όταν έχεις φάει πριν και για μια ολόκληρη δεκαετία κλανιές από ξινισμένες κωλάθρες, πηγαδομούνες και πηγαδοκώλες και έχεις δει από αιμορροΐδες μέχρι μπούκλες από κωλότριχες τίγκα στο σκατό και έχουν ξεράσει πάνω σου καμιά τριανταριά σε φάση ντιπθρόουτ.
Το ''κάγκελο'' μετά από τέτοιες εμπειρίες και μετά τα τριάντα προϋποθέτει χοντρή καψούρα και γκόμενα πέντε αστέρων*****, που τη βρίσκεις όπως λένε μία φορά στις εκατό ή μια φορά στη ζωή σου (εμένα πάντως όλες ίδιες μου φαίνονται) και που μετά από αυτή να μπορείς να ''κλείσεις'' ως άντρας και αν τύχει και χωρίσεις να πας άνετα για καλόγερος αφού θα τα 'χεις δει, λέμε τώρα, όλα μαζί της.
*****Η πεντάστερη ιδανική γκόμενα της ζωής σου δε σημαίνει ότι δε θα σου ρίξει με την πρώτη ευκαιρία το κέρατο της αρκούδας.
Δε μπορούμε να τα έχουμε όλα σε αυτή τη ζωή.

0 .
-
vallon
- Supreme poster

Ραν ταν πλαν έγραψε:Λαχουρένιος έγραψε:Δεν ξερω τι ειναι αυτα τα γκρουουερ, και τα σοουερ και τα λοουερ, σημασια εχει να την εχεις καγκελο
Το ''κάγκελο'' ρε ισχύει μέχρι τα εικοσιπέντε, άντε τριάντα το πολύ αν δεν έχεις πηδήσει μέχρι τότε καμιά εκατοστή, από γκομενάρες μέχρι φακλάνες.![]()
Μετά δεν ισχύει το τη χώνουμε όπου βρίσκουμε σε θέση ''κάγκελο'' όταν έχεις φάει πριν και για μια ολόκληρη δεκαετία κλανιές από ξινισμένες κωλάθρες, πηγαδομούνες και πηγαδοκώλες και έχεις δει από αιμορροΐδες μέχρι μπούκλες από κωλότριχες τίγκα στο σκατό και έχουν ξεράσει πάνω σου καμιά τριανταριά σε φάση ντιπθρόουτ.
Το ''κάγκελο'' μετά από τέτοιες εμπειρίες και μετά τα τριάντα προϋποθέτει χοντρή καψούρα και γκόμενα πέντε αστέρων*****, που τη βρίσκεις όπως λένε μία φορά στις εκατό ή μια φορά στη ζωή σου (εμένα πάντως όλες ίδιες μου φαίνονται) και που μετά από αυτή να μπορείς να ''κλείσεις'' ως άντρας και αν τύχει και χωρίσεις να πας άνετα για καλόγερος αφού θα τα 'χεις δει, λέμε τώρα, όλα μαζί της.![]()
*****Η πεντάστερη ιδανική γκόμενα της ζωής σου δε σημαίνει ότι δε θα σου ρίξει με την πρώτη ευκαιρία το κέρατο της αρκούδας.
Με συγχωρείς αλλά... όλα αυτά που γράφεις δείχνουν κάποιο τέλμα στη σεξουαλική σου ζωή...
λυπάμαι που στο λέω
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.
-
Ραν ταν πλαν
- Kalamata Lover

vallon έγραψε:Ραν ταν πλαν έγραψε:
Το ''κάγκελο'' ρε ισχύει μέχρι τα εικοσιπέντε, άντε τριάντα το πολύ αν δεν έχεις πηδήσει μέχρι τότε καμιά εκατοστή, από γκομενάρες μέχρι φακλάνες.![]()
Το ''κάγκελο'' μετά από τέτοιες εμπειρίες και μετά τα τριάντα προϋποθέτει χοντρή καψούρα και γκόμενα πέντε αστέρων*****, που τη βρίσκεις όπως λένε μία φορά στις εκατό ή μια φορά στη ζωή σου (εμένα πάντως όλες ίδιες μου φαίνονται) και που μετά από αυτή να μπορείς να ''κλείσεις'' ως άντρας και αν τύχει και χωρίσεις να πας άνετα για καλόγερος αφού θα τα 'χεις δει, λέμε τώρα, όλα μαζί της.![]()
Με συγχωρείς αλλά... όλα αυτά που γράφεις δείχνουν κάποιο τέλμα στη σεξουαλική σου ζωή...
λυπάμαι που στο λέω
Σε συγχωρώ ρε. Μην αγχώνεσαι.

0 .
-
nemo
- Supreme poster

ρε βαλλουν ντροπη ρε ...δεξου την πραγματικοτητα
0 .
-
Ραν ταν πλαν
- Kalamata Lover

nemo έγραψε:ρε βαλλουν ντροπη ρε ...δεξου την πραγματικοτητα
Ο βαλλον έχει κρατήσει από τα σεξουαλικά και άλλα νταραβέρια του με το άλλο φύλο, εκτός από τη νοοτροπία χορηγού που τον κατατρέχει, τα τρεχαλητά στις παραλίες χέρι χέρι, τα κοιτάγματα στο φεγγάρι τον Αύγουστο, τα φιλάκια συνοδεία όρκων αιώνιας πίστης κάτω από τις ανθισμένες κερασιές και γενικά έχει μια νοοτροπία της φάσης ''στάσου μύγδαλα'' του βλάχου που είδε πρώτη φορά γυναίκα στη ζωή του.
Εγώ ως σταλινικός μαρξιστής-λενινιστής και θιασώτης του σοσιαλιστικού ρεαλισμού έχω κρατήσει τους ήχους, τις οσμές και τα υγρά που συνοδεύουν το σεξ, δλδ τα πλατς-πλατς των συγκρούσεων, τις αναδιδόμενες ξινίλες από μασχάλες και καβάλους και τις μυξώδεις εκκρίσεις λόγω της άγνοιας περιοδικής χρήσης του λακτασίντ.
Και σταματάω εδώ γιατί θα αναγουλιάσει ο Λαχούρ αν το πάω παρακάτω και θα μείνει μπακούρι ισοβίως.

Κατά τα άλλα μια χαρά φάση βρίσκω την καραντίνα.
1 .