Υποχρεωτικός εμβολιασμός για τους άνω των 60 ετών αλλιώς πρόστιμο 100 ευρώ τον μήνα
-
Προέλλην
- Right to Repair Champion

Re: Υποχρεωτικός εμβολιασμός για τους άνω των 60 ετών αλλιώς πρόστιμο 100 ευρώ τον μήνα
Πάλι καλά να λες που δεν έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο..
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts
Ich bereue nichts
-
bizeli
- Moderator

Re: Υποχρεωτικός εμβολιασμός για τους άνω των 60 ετών αλλιώς πρόστιμο 100 ευρώ τον μήνα
Προέλλην έγραψε:Πάλι καλά να λες που δεν έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο..
Εγώ ξέρω πολύ καλά από πού τα ακούει αλλά τέλος πάντων.
0 .
-
NikosVy
- Extreme poster

bizeli έγραψε:Εντάξει η μάνα μου δε θα κάνει το εμβόλιο τελικά και 1.000.000 ευρώ να το πάει ο Κούλης.
Κάναμε μια ύστατη προσπάθεια κι εγώ και η αδερφή μου να την μεταπείσουμε ... τζίφος.
Μας αράδιασε ό,τι ψεκασμενιά υπάρχει.
Και όχι απλά δε θα κάνει το εμβόλιο, αρνείται οποιαδήποτε νοσηλεία ή διασωλήνωση.
Ο τράγος που της πιπιλάει τα μυαλά, να αναλάβει και την εξόδιο ακολουθία της.
Και εμένα ένας φίλος μου πνευμονολόγος, αρνείται να εμβολιαστεί και με παραπέμπει στον Καρπαθίου.
0 .
Διαχειριστής Spiros κάποιου Φόρουμ έγραψε: NikosVy πήρα καθυστερημένα το μήνυμά σου που παραπονιέσαι ότι ο Συντονιστής με τη φωτογραφία του Σην Κόννερυ σε βρίζει εσένα ότι "χρειάζεσαι βοήθεια ειδικού" και αφήνει υπόνοιες για τα συγγενικά σου πρόσωπα. Λυπάμαι αλλά μόνο εκείνος είναι αρμόδιος να διαγράψει τα ποστ του. ΟΚ, τώρα που πέρασε η ώρα τα έσβησα εγώ. Σου βάζω Κίτρινη κάρτα για να μην δημιουργείς ένταση. Τι; Απαιτείς να σου ζητήσει συγγνώμη; Σου βάζω οριστικό μπαν. Αιτιολογία: "Αμφισβητείς αυτό που σου λέω ότι δηλαδή ο διαχειριστής δεν ευθύνεται για όλα όσα γράφονται, και εσύ εφόσον τα αμφισβητείς, αμφισβητείς τους όρους του Φόρουμ, επομένως μόνος σου θέτεις εαυτόν εκτός του Φόρουμ".
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

bizeli έγραψε:Εντάξει η μάνα μου δε θα κάνει το εμβόλιο τελικά και 1.000.000 ευρώ να το πάει ο Κούλης.
Κάναμε μια ύστατη προσπάθεια κι εγώ και η αδερφή μου να την μεταπείσουμε ... τζίφος.
Μας αράδιασε ό,τι ψεκασμενιά υπάρχει.
Και όχι απλά δε θα κάνει το εμβόλιο, αρνείται οποιαδήποτε νοσηλεία ή διασωλήνωση.
Ο τράγος που της πιπιλάει τα μυαλά, να αναλάβει και την εξόδιο ακολουθία της.
Δηλαδη θα πληρωνει ενα χιλιαρικο το χρονο? Πιστευω σε πολλους θα κοπει η μαγκια μολις τους ερθει το χρεος στην εφορια.
0 .
-
bizeli
- Moderator

Λαχουρένιος έγραψε:
Δηλαδη θα πληρωνει ενα χιλιαρικο το χρονο? Πιστευω σε πολλους θα κοπει η μαγκια μολις τους ερθει το χρεος στην εφορια.
Δεν είναι θέμα χρημάτων,ρε Λαχουρένιε, για τη μάνα μου. Είναι θέμα πίστης.
Παίζει αυτή την κασέτα που έχουν όλοι οι ψεκασμένοι (ακριβώς τα ίδια λέει και αυτή Χ 500).
Βάλε και τη θρησκοληψία ..
Πάνω απ' όλα ο θεός, αυτός θα επιλέξει πώς θα πεθάνω... και τέτοια.
Δεν πρόκειται να πειστεί ούτε στον αιώνα τον άπαντα.
Ίσα ίσα έχει σκληρύνει πιο πολύ τη στάση της.
0 .
-
bizeli
- Moderator

Μου λέει η αδερφή μου να κάνουμε καταγγελία στον τράγο.
Την λέω τι καταγγελία να κάνεις; Εδώ δημόσια βγαίνουν και τα λένε και κανείς δεν τους κάνει τίποτα.
Πιάστο αυγό και κούρευτο.
Τίποτα. Το μόνο που εύχομαι είναι αν κολλήσει να είναι τυχερή και να το περάσει ελαφρά.
Δεν μπορώ να κάνω τίποτε άλλο.
Την λέω τι καταγγελία να κάνεις; Εδώ δημόσια βγαίνουν και τα λένε και κανείς δεν τους κάνει τίποτα.
Πιάστο αυγό και κούρευτο.
Τίποτα. Το μόνο που εύχομαι είναι αν κολλήσει να είναι τυχερή και να το περάσει ελαφρά.
Δεν μπορώ να κάνω τίποτε άλλο.
0 .
-
ВладимирВладимирович
- Supreme poster

Λαχουρένιος έγραψε:Δηλαδη θα πληρωνει ενα χιλιαρικο το χρονο? Πιστευω σε πολλους θα κοπει η μαγκια μολις τους ερθει το χρεος στην εφορια.
Πολλοι τουρκεψαν κάποτε για να γλυτώσουν το χαρατσι ραγιαδικο, αλλα αυτοι εμειναν στην αλλη παραλία. Με τους ελς ειναι λιγο πιο δυσκολο να τους πιέζεις να κανουν κατι που κονφλικταρει με την συνείδηση τους.
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ
-
Προέλλην
- Right to Repair Champion

ВладимирВладимирович έγραψε:Λαχουρένιος έγραψε:Δηλαδη θα πληρωνει ενα χιλιαρικο το χρονο? Πιστευω σε πολλους θα κοπει η μαγκια μολις τους ερθει το χρεος στην εφορια.
Πολλοι τουρκεψαν κάποτε για να γλυτώσουν το χαρατσι ραγιαδικο, αλλα αυτοι εμειναν στην αλλη παραλία. Με τους ελς ειναι λιγο πιο δυσκολο να τους πιέζεις να κανουν κατι που κονφλικταρει με την συνείδηση τους.
Παπάρια. Απλώς όσο πιο τριτοκοσμική μια χώρα, τόσο μικρότερο το ποσοστό εμβολιασμού.
1 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich bereue nichts
Ich bereue nichts
-
denplirono
- Extreme poster

bizeli έγραψε:Λαχουρένιος έγραψε:
Δεν είναι θέμα χρημάτων,ρε Λαχουρένιε, για τη μάνα μου. Είναι θέμα πίστης.
Παίζει αυτή την κασέτα που έχουν όλοι οι ψεκασμένοι (ακριβώς τα ίδια λέει και αυτή Χ 500).
Βάλε και τη θρησκοληψία ..
Πάνω απ' όλα ο θεός, αυτός θα επιλέξει πώς θα πεθάνω... και τέτοια.
Δεν πρόκειται να πειστεί ούτε στον αιώνα τον άπαντα.
Ίσα ίσα έχει σκληρύνει πιο πολύ τη στάση της.
Οταν ΕΣΥ πιστείς οτι εχεις άδικο, τοτε προσπαθησε να πεισεις και την μητερα σου. Την κατηγορεις γιατι δεν συμφωνει μαζι σου αλλα ΔΕΝ κατηγορεις τον εαυτό σου γιατι δεν συμφωνει μαζι της. Με λιγα λογια παραφέρεσαι και ας μην το κανεις εσκεμμενα
0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη
-
ВладимирВладимирович
- Supreme poster

Προέλλην έγραψε:Παπάρια. Απλώς όσο πιο τριτοκοσμική μια χώρα, τόσο μικρότερο το ποσοστό εμβολιασμού.
Πρωτοκοσμικη ειναι η Καμπότζη (85% vaccination rate), τριτοκοσμικη η Γερμανια (71%). Μαλιστα.
Δεν βαρεθηκες ακομα να πετας αυτες τις μαλακιες;
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ