Adminović έγραψε:Και για 1000000η φορά να πούμε ότι ο αριθμός θανάτων αφορά
όλους όσους έχουν ένα θετικό τεστ κορωνοϊού. Ουδέποτε έφερες καμία έρευνα που να αποδεικνύει τους παντελώς αβάσιμους ισχυρισμούς σου.
Απεναντίας, εγώ έφερα έρευνα
που αποδεικνύει όσα έλεγα τόσο καιρό. Απλά δεν σου αρέσουν γιατί χαλάνε την ψεκασμενη θεωρία σου.
Άκουσέ τα ακόμα μια φορά, δια στόματος των πλέον αρμόδιων:
Α τωρα εγινε και ο Τσιοδρας αυθεντια? Ο ιδιος ο Τσιοδρας, τον οποιο ξαφνικα λατρεψες οπως αγαπησες και τον Συψα

δηλωσε τον Μαιο οτι τα μπολια εσωσαν 40.000 ανθρωπους στην Ελλαδα
Ποτε ελεγε αληθεια, ο Τσιοδρας, τοτε ή τωρα? Ή μηπως λεει αληθεια οποτε σε συμφερει εσενα?
Σιγουρα καποιοι θανατοι αποδοθηκαν λανθασμενα στον κοβιντ ενω ηταν απο αλλες αιτιες, ομως το πως αυτο επηρεαζει την γενικη εικονα ειναι θεμα κλιμακας. Αλλο να εχει γινει λαθος για 300 θανατους, αλλο για 3000 και αλλο για 13.000.
Προφανως λοιπον για να λεει - ο οψιμος φιλος σου - ο Τσιοδρας οτι χωρις τα εμβολια θα ειχαμε αλλους 40.000 θανατους τοτε δε θεωρει οτι οι θανατοι ''με κοβιντ'' ειναι πλειοψηφια αλλα ουτε καν ισχυρη μειοψηφια. Ο Τσιοδρας θα αναφεροταν σε καποιο μικρο αριθμο θανατων, αλλα η ψεκομονταζιερα εκανε την τριχα τριχια και απεφανθη οτι οι θανατοι ''με κοβιντ'' ειναι η πλειονοτητα ενω κατι τετοιο δεν ισχυει ουτε για πλακα.
Υποθέσεις είναι αυτά, βασιζόμενες σε fake στοιχεία, όπως αναλύσαμε ήδη πιο πάνω.
Μελέτη ή έρευνα με ανάλυση των αιτιών θανάτου δεν έφερες.
Δεν ειναι ''υποθεσεις'' οι ανακοινωσεις του ΕΟΔΥ, ουτε το Λανσετ κανει ερευνες με βαση φεικ στοιχεια. Φεικ ειναι οι παπαριες του Πορδονιου και αλλων τετοιων μπουρδελων απο τις οποιες παιρνεις γραμμη.
Ο ΕΟΔΥ, για να χρησιμοποιησω την εκφραση που χρησιμοποιησες ο ιδιος παραπανω, ειναι ο ''πλεον αρμοδιος'' για τους θανατους κοβιντ. Το ιδιο και οι αντιστοιχοι οργανισμοι των αλλων χωρων.
Κανέναν δεν αγάπησα.
Αν το να σχολιάζεις τα αποτελέσματα μιας έρευνας κάποιου (που δεν είναι μόνο δική του η έρευνα, αλλά και άλλων επιστημόνων) σημαίνει ότι αυτομάτως τον "αγαπάς" ή αποδέχεσαι όλες τις απόψεις του, πες μου να το ξέρω.
Και αν θες μπορώ να σου παραθέσω 100δες τέτοιες απόψεις πολλών και διαφόρων επιστημόνων ή ""επιστημόνων"", τις οποίες οι ίδιοι στη συνέχεια αναιρεσαν. Θες να αρχίσω να βάζω;

Η επιστημη δεν ειναι ουτε θρησκεια ουτε προφητεια. Βγαζει πορισματα με βαση τα εκαστοτε δεδομενα οποτε ειναι λογικο στα πρωτα βηματα της πανδημιας και των εμβολιων να αναθεωρουνται συνεχως τα δεδομενα. Εγω και εσυ ως ασχετοι με το αντικειμενο και μην εχοντας καμια επαφη με την ερευνα δεν ειμαστε σε θεση να κρινουμε το σωστο και το λαθος.
Εσυ δεν ακολουθεις την επιστημη, απλως συμμεριζεσαι επιλεκτικα καποια συγκεκριμενα πορισματα της οταν πιστευεις οτι ταιριαζουν με τις προκατασκευασμενες αποψεις που εχεις εκ των προτερων.
Ο Ιωαννιδης ηταν καλος οσο μιλουσε κατα των λοκνταουν αλλα ασχετος οταν λεει να εμβολιαστουν ολοι.
Ο Συψας και ο Τσιοδρας ηταν μασωνοι οταν μιλουσαν για εμβολια και λοκνταουν αλλα καλοι οταν λενε για θανατους ''με κοβιντ''
Αυτη η νοοτροπια δεν εχει σχεση ουτε με την λογικη ουτε με τις επιστημες. Πιο πολυ με οπαδικο φανατισμο και θρησκειες εχει σχεση.