Κορονοϊός COVID-19, πρόκληση ή ευκαιρία για το ανθρώπινο είδος;

Όλες οι διεθνείς ειδήσεις.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Re: Κορονοϊός COVID-19, πρόκληση ή ευκαιρία για το ανθρώπινο είδος;

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 15 Απρ 2020, 05:55

Για να καταλαβεις ποσο καλα πηγε το βιβλιο ο εκδοτης μου ειχε ζητησει να μου διοργανωσει μια εκδηλωση να το παρουσιασω.

Του λεω δεν χρειαζεται γιατι θα πουληθουν ολα (οπως και εγινε).

Επισης απο διαφορα σαιτ οπως το slpress ζητησαν να μου παρουν συνεντευξη για να με βοηθησουν στις πωλησεις του βιβλιου και το αρνηθηκα για τον ιδιο λογο.

Μονο μια συνεντευξη εδωσα στο new economy γιατι το ηθελε ο Βεργος. Και σε καποιες τοπικες εφημεριδες στη γειτονια μου παλι γιατι θελαν να με βαλουν.

Στο προσεχες ομως βιβλιο που θα βγουν πολυ περισσοτερα αντιτυπα θα χρειαστω περισσοτερη προβολη.

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 15 Απρ 2020, 06:04

Και παρ'ολα αυτα κλαιγεσαι οτι εκλεισε το μαγαζακι σου και δεν εχεις να φας.

Seems legit.
0 .

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 15 Απρ 2020, 06:19

Εχω πολλα εξοδα, πληρωνω πολλα κερατιατικα και εχω φυσικα να πληρωνω και τη γυναικα που κραταει τη μανα μου.

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 15 Απρ 2020, 06:21

Εχεις δικη σου επιχειρηση, πουλας χιλιαδες βιβλια, γραφεις σε δεκαδες εντυπα αλλα σου φευγουν ολα τα λεφτα στην γυναικα που κραταει την μανα σου. Πολυ πιστευτο... :D
0 .

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 15 Απρ 2020, 06:25

Και για να μην ξεχνιομαστε.

Αρίστος έγραψε:Στοιχεια που μου εστειλε ο αντικαραντινικος φιλος μου ΜΕΙΩΝΟΥΝ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ τους θανατους απο κορονοιο σε Αμερικη και Αγγλια.

United States Government Center for Disease Control and Prevention analysis

Τις τελευταίες εβδομάδες στην USA όσο ανεβαίνουν τα κρούσματα covid τόσο πέφτουν τα κρούσματα κανονικής γρίπης...

η αναφορά του CDC (Centers for Disease Control and Prevention) αναφέρει ρητά οτι ως covid 19 θάνατοι καταγράφονται όλοι όσοι ΥΠΟΘΕΤΕΙ ο εκάστοτε γιατρός και οχι όσοι θάνατοι ρητός προκλήθηκαν από τον ιο...

It is important to emphasize that Coronavirus Disease 2019 or COVID-19 should be reported on the death certificate for all decedents where the disease caused or is assumed to have caused or contributed to death.

είναι αυτό που λέμε, άλλο πεθαίνεις από covid19 και άλλο πεθαίνεις ΜΕ covid19...

https://www.cdc.gov/nchs/data/nvss/coro ... deaths.pdf

ακόμη πιο ενδιαφέρον είναι το γεγονός οτι ξαφνικά όλα τα αμερικάνικα εργαστήρια έπαψαν να ανιχνεύουν κρούσματα κανονικής γρίπης την ίδια στιγμή που τα κρούσματα του covid άρχισαν να ανεβαίνουν...

επισυνάπτω σχετικό γράφημα και link του Centers for Disease Control and Prevention...

https://gis.cdc.gov/grasp/fluview/flupo ... board.html

δεν μιλάμε για θεωρία συνωμοσίας...
επίσημα data και ορολογίες από τον επίσημο αμερικανικό κρατικό φορέα που διαχειρίζεται την κατάσταση...

στην επίσημη ιστοσελίδα τους...

την ίδια τακτική μπορεί να δεί κανείς και στην Αγγλία
https://www.bbc.com/news/health-52103808
It looks at community deaths - people who died at home or in residential care who doctors recorded on the death certificate as probably having Covid-19.

https://blog.ons.gov.uk/2020/03/31/coun ... -covid-19/
In the UK, for example, the Department of Health and Social Care releases daily updates on how many people who tested positive for Covid-19 died that day. This includes any patient who tested positive for Covid-19 but who might have died from another condition (for example, terminal cancer). But the UK’s Office for National Statistics counts all deaths as Covid-19 where Covid-19 was mentioned on the death certificate, regardless of whether they were tested or if it was merely a suspected case of Covid-19. Adding to the complexity of trying to understand the death rates is that the two are out of sync, since the ONS way of counting can only happen after a death certificate has been issued, so takes longer.

.
0 .

.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 15 Απρ 2020, 06:27

Λαχουρένιος έγραψε:Εχεις δικη σου επιχειρηση, πουλας χιλιαδες βιβλια, γραφεις σε δεκαδες εντυπα αλλα σου φευγουν ολα τα λεφτα στην γυναικα που κραταει την μανα σου. Πολυ πιστευτο... :D

Ε οχι και χιλιαδες βιβλια, οταν ενας συγγραφεας παει σε πρωτη εκδοση το μαξιμουμ που μπορει να βγαλει ειναι 500-1000 βιβλια.

.
0 .

.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 15 Απρ 2020, 06:29

Αρίστος έγραψε:Ε οχι και χιλιαδες βιβλια, οταν ενας συγγραφεας παει σε πρωτη εκδοση το μαξιμουμ που μπορει να βγαλει ειναι 500-1000 βιβλια.

Φανταζομαι τα εσοδα απο 500 πηγαν στην γυναικα και τα αλλα 500 πηγαν στην τροφη του σκυλου σου. Ετσι εξηγειται οτι παρα τα εκατομυρια που βγαζεις ως δημοσιογραφος και συγγραφευς εισαι ταπι και ψυχραιμος.
0 .

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 15 Απρ 2020, 06:38

Λαχουρένιος έγραψε:
Αρίστος έγραψε:Ε οχι και χιλιαδες βιβλια, οταν ενας συγγραφεας παει σε πρωτη εκδοση το μαξιμουμ που μπορει να βγαλει ειναι 500-1000 βιβλια.

Φανταζομαι τα εσοδα απο 500 πηγαν στην γυναικα και τα αλλα 500 πηγαν στην τροφη του σκυλου σου. Ετσι εξηγειται οτι παρα τα εκατομυρια που βγαζεις ως δημοσιογραφος και συγγραφευς εισαι ταπι και ψυχραιμος.

Εισαι αφελης. Τι ποσοστο νομιζεις παιρνει ο συγγραφεας απο την πωληση των βιβλιων του;

10% συνηθως.

Αν ειναι καμια απο τις γυναικες που γραφουν για μικρασιατικες συνταγες η για ζωδια και πουλανε χιλιαδες αντιτυπα αντε να τους δωσει ο εκδοτης 14%.

Εγω πετυχα καλυτερη συμφωνια απο οσους βγαζουν πρωτο βιβλιο.

Πιχι κρατησα 50 βιβλια για να τα πουλησω σε φιλους μου απο το συνολικο πακετο. Αυτα τα ειχα προπληρωσει στον εκδοτη ομως.

Αρα απο αυτα τα 50 κατι βγηκε. Απο τα υπολοιπα που πηγαν μεσω εμποριου πηρα μονο το 10%.

.
0 .

.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 15 Απρ 2020, 06:46

Μα δεν ειναι μονο τα βιβλια, εσυ μας λες οτι εχεις δικη σου επιχειρηση και γραφεις σε τοσα εντυπα. Δεν δικαιολογειται τοση κωλοσφιξουρα για την καραντινα αμα εισαι τοσο πετυχημενος και καβατζωμενος, ουτε γινεται να σου φευγουν ολα τα λεφτα σε εξοδα.
0 .

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 15 Απρ 2020, 06:55

Λαχουρένιος έγραψε:Μα δεν ειναι μονο τα βιβλια, εσυ μας λες οτι εχεις δικη σου επιχειρηση και γραφεις σε τοσα εντυπα. Δεν δικαιολογειται τοση κωλοσφιξουρα για την καραντινα αμα εισαι τοσο πετυχημενος και καβατζωμενος, ουτε γινεται να σου φευγουν ολα τα λεφτα σε εξοδα.

Η επιχειρηση μου εχει κλεισει με την καραντινα. Απο τις 17 Μαρτιου. Τα ελαχιστα λεφτα του βιβλιου εχουν φαγωθει απο το Φεβρουαριο. Λεφτα απο περιοδικα εχω λαμβανειν οταν ληξει η καραντινα. Η ζωη ειναι πιο συνθετη απο αυτο που εχεις στο μυαλουδακι σου ειδικα αν εσενα σε συντηρουν οι γονεις σου ακομη.

.
0 .

.

Επιστροφή σε “Διεθνή”