Κορονοϊός COVID-19, πρόκληση ή ευκαιρία για το ανθρώπινο είδος;
-
ΩRIΩNAS7
Re: Κορονοϊός COVID-19, πρόκληση ή ευκαιρία για το ανθρώπινο είδος;
Εγώ δεν έχω κανένα κέρδος από όλα αυτα
0 .
-
Αρίστος
- Prediction Guru

Τωρα να δειτε τι ωραιοτατα που θα κλεισουν τα μισα ξενοδοχεια εξαιτιας της καραντινας.
Και το προβλημα το εχουν ακριβως τα πιο χλιδατα επειδη οι ξενοδοχοι που τα ειχαν περιμενοντας μεγαλα τουριστικα πακετα ανοιχτηκαν σε διαφορες επενδυσεις το φθινοπωρο και το χειμωνα με δανεικα.
.
Και το προβλημα το εχουν ακριβως τα πιο χλιδατα επειδη οι ξενοδοχοι που τα ειχαν περιμενοντας μεγαλα τουριστικα πακετα ανοιχτηκαν σε διαφορες επενδυσεις το φθινοπωρο και το χειμωνα με δανεικα.
.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".
.
.
-
ΩRIΩNAS7
-
ΩRIΩNAS7
Γράφοντας ανυπόστατα πράγματα μέσα σε αυτά τα άρθρα μαλιστα
0 .
-
Αρίστος
- Prediction Guru

ΩRIΩNAS7 έγραψε:Εγώ δεν έχω κανένα κέρδος από όλα αυτα
Εσυ βασικα γαμας το νημα του Διαδοχου κανοντας επιδειξη μαλακιας.
.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".
.
.
-
ΩRIΩNAS7
Αρίστος έγραψε:ΩRIΩNAS7 έγραψε:Εγώ δεν έχω κανένα κέρδος από όλα αυτα
Εσυ βασικα γαμας το νημα του Διαδοχου κανοντας επιδειξη μαλακιας.
.
Ειδες πουθενά να επιδεικνύω άρθρο σου;
0 .
-
ΩRIΩNAS7
Α το γράφεις γιατί αναφέρθηκα στο ότι γράφεις αρθρα
0 .
-
Αρίστος
- Prediction Guru

Ας σκουπισει καποιος τα ξερατα του. Γιατι το παιδακι εχει κριση ταυτοτητας και μπηκε σημερα το πρωι να μας δειξει το ποσο χανει.
.
.
0 .
.
.
-
ΩRIΩNAS7
Τέλος πάντων. Τουλάχιστον παραδεχθηκες πως με το να επιδεικνύω την μέθοδο σου, κάνω επίδειξη μαλακίας. 

0 .
-
Αρίστος
- Prediction Guru

Αυτο τον τροπο ποσταρισματος μπορουν να τον κανουν μεγαλοι παιχταραδες στο διαδικτυο που εχουν ετοιμοτητα στο λεγειν. Και τον εγκαινιασε ο Ροκο που μας αφησε χρονους.
Εσυ Ωριονα το μονο που μπορεις ειναι να κανεις επιδειξη πως εχεις μεινει ακομη παιδακι.
Σημερα παντως εγω απαντουσα στο Λαχουρενιο, διαδοχικο ποσταρισμα αντε να εκανα μια φορα κι αυτο κατα τυχη.
.
Εσυ Ωριονα το μονο που μπορεις ειναι να κανεις επιδειξη πως εχεις μεινει ακομη παιδακι.
Σημερα παντως εγω απαντουσα στο Λαχουρενιο, διαδοχικο ποσταρισμα αντε να εκανα μια φορα κι αυτο κατα τυχη.
.
0 .
.
.