τι σκέφτεσαι τώρα;

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Re: τι σκέφτεσαι τώρα;

Δημοσίευσηαπό bizeli » 15 Φεβ 2019, 22:57

vallon έγραψε:Πληρώστε κάνα Licence και πάρτε κανένα office ρεεεε

τι θα κάνει η mocrisoft με σας ;θα κλείσει;

Μας έκαναν αναβάθμιση φέτος όλον τον τεχν/κό εξοπλισμό ... καινούριοι υπολογιστές σε κάθε τάξη, στο εργαστήριο πληροφορικής κτλ... όλα του κουτιού.
Linux και windows, λειτουργικά, περιφερειακά .... όλα κομπλέ.

Το μόνο αρνητικό είναι ότι δεν μας πέρασαν και το office γιατί έβγαινε εκτός προυπολογισμού με αυτό που είχε συμφωνήσει η σχολική επιτροπή με την ανάδοχο εταιρεία.

Δε θέλω να ακουστώ αχάριστη αλλά ρε φίλε αφού την κάνεις που την κάνεις την αναβάθμιση μην κάνεις μισοδουλειές. Βάλε μέσα και το office... δεν είναι ένα πολύ βασικό εργαλείο για την εκπαιδευτική διαδικασία;

Εντάξει έβαλαν μέσα το libre ... αλλά εμένα όλο μου το αρχείο είναι σε office οπότε κάθομαι και κάνω αυτή τη δουλειά τώρα.
Τα μετατρέπω ένα ένα σε pdf όταν τα χρησιμοποιώ στο σχολείο. Αλλιώς δεν τα διαβάζει το libre.
Με έβαλαν σε μεγάλη μανούρα. :laugh1:
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 15 Φεβ 2019, 22:58

Θανάσης έγραψε:
θα μπορούσες από το office να σώσεις την παρουσίαση σαν pdf και να παίζει παντού και πάνταπάνταπάντα.. :partytime:

Το ξέρω μωρέ αλλά εγώ είχα βάλει και εφετζιλίκια μέσα στην παρουσίαση.
To pdf είναι στατικό.
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 15 Φεβ 2019, 23:02

ВладимирВладимирович έγραψε:Δεν θα υπαρχει θεμα, ειναι λιγο δυσκολο να βρεις ενα πολυ παλιο βερσιον για να το κατεβασεις σημερα. Αρα αυτό που εχεις ειναι απο καινουργια.
Welcome to the Free world.

Όλα τζετ πήγαν τελικά καλέ μου άνθρωπε.
Μου το άνοιξε μια χαρά το libre αρχειάκι.
Τελικά, όμως, από αλλού την έπαθα.
Με πούλησε ένα pdf αρχείο που δεν το άνοιγε ο υπολ.
Από αλλού το περίμενα από αλλού την βρήκα.
:laugh1:
Δε βαριέσαι, μικρό το κακό.
Το βασικό που ήθελα δούλεψε μια χαρά.
0 .

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 16 Φεβ 2019, 00:15

bizeli έγραψε:
vallon έγραψε:Πληρώστε κάνα Licence και πάρτε κανένα office ρεεεε

τι θα κάνει η mocrisoft με σας ;θα κλείσει;

Μας έκαναν αναβάθμιση φέτος όλον τον τεχν/κό εξοπλισμό ... καινούριοι υπολογιστές σε κάθε τάξη, στο εργαστήριο πληροφορικής κτλ... όλα του κουτιού.
Linux και windows, λειτουργικά, περιφερειακά .... όλα κομπλέ.

Το μόνο αρνητικό είναι ότι δεν μας πέρασαν και το office γιατί έβγαινε εκτός προυπολογισμού με αυτό που είχε συμφωνήσει η σχολική επιτροπή με την ανάδοχο εταιρεία.

Δε θέλω να ακουστώ αχάριστη αλλά ρε φίλε αφού την κάνεις που την κάνεις την αναβάθμιση μην κάνεις μισοδουλειές. Βάλε μέσα και το office... δεν είναι ένα πολύ βασικό εργαλείο για την εκπαιδευτική διαδικασία;

Εντάξει έβαλαν μέσα το libre ... αλλά εμένα όλο μου το αρχείο είναι σε office οπότε κάθομαι και κάνω αυτή τη δουλειά τώρα.
Τα μετατρέπω ένα ένα σε pdf όταν τα χρησιμοποιώ στο σχολείο. Αλλιώς δεν τα διαβάζει το libre.
Με έβαλαν σε μεγάλη μανούρα. :laugh1:

έλα βρε πλακά σας έκανα..
εντάξει , νομίζεις ότι έχω πληρώσει λισενσ για κανένα από τα προγράμματα που έχω στήσει στα εργαστήρια; όλα σπασμένα είναι από τορνετάκια
στο κάτω κάτω καμία ιδιωτική εταιρία λογισμικού όπως η μικροσοφτ δεν αντιτάχθηκε στην χρήση των λογισμικών της από σχολεία χωρίς λισενσ.
Πόσο μάλλον που οι περισσότερες εταιρίες έχουν ειδική έκδοση στιουτεντ βερσιον φρι
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 16 Φεβ 2019, 00:25

vallon έγραψε:έλα βρε πλακά σας έκανα..
εντάξει , νομίζεις ότι έχω πληρώσει λισενσ για κανένα από τα προγράμματα που έχω στήσει στα εργαστήρια; όλα σπασμένα είναι από τορνετάκια
στο κάτω κάτω καμία ιδιωτική εταιρία λογισμικού όπως η μικροσοφτ δεν αντιτάχθηκε στην χρήση των λογισμικών της από σχολεία χωρίς λισενσ.
Πόσο μάλλον που οι περισσότερες εταιρίες έχουν ειδική έκδοση στιουτεντ βερσιον φρι

Φίλε, όταν ήρθαν εκείνη την ημέρα να μας περάσουν τους καινούριους υπολογιστές στο σχολείο επειδή την μυρίστηκα τη δουλειά λέω στον υπεύθυνο της εταιρείας
"Το office το έχεις βάλει μέσα;"
Και μου λέει: "Δώσε μου 200 ευρώ να στο βάλω"
Και τέλος πάντων μου εξήγησε ποια ήταν η συμφωνία και για ποια πράγματα είχαν πληρωθεί.
Το office δεν ήταν μέσα στο μπάτζετ.

Του λέω: "Ούτε σπασμένα ρε συ;"
Και μου λέει: "Αναλαμβάνεις εσύ την ευθύνη; Εγώ δεν την αναλαμβάνω" και ήταν πολύ κάθετος σε αυτό.
Άμα θες εσύ βάλ' τα, μου λέει.
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 16 Φεβ 2019, 02:10

Καλά πού είστε όλοι Παρασκευή βράδυ;

Αντί να είστε στο σπίτι και να γράφετε στο φόρουμ;

πφφφφ....
0 .

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 17 Φεβ 2019, 16:12

Πρέπει η γκαβή με το πλατινέ και το λεοπαρ κολλάν απέναντι να μου 'χει κάνει μάγια. Αλλιώς δεν εξηγείται το ότι μου 'χει κολλήσει από το πρωί να σφυράω την πέμπτη του Μπετόβεν.
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Άβαταρ μέλους
Пэпи
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Пэпи » 17 Φεβ 2019, 19:37

Ραν ταν πλαν έγραψε:Πρέπει η γκαβή με το πλατινέ και το λεοπαρ κολλάν απέναντι να μου 'χει κάνει μάγια. Αλλιώς δεν εξηγείται το ότι μου 'χει κολλήσει από το πρωί να σφυράω την πέμπτη του Μπετόβεν.

:tourtaface: :tourtaface: :tourtaface:
0 .

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 17 Φεβ 2019, 19:53

Κουβεντα δεν μπορεί να πει ο άνθρωπος. Καταπίεση.
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 17 Φεβ 2019, 20:14

Ραν ταν πλαν έγραψε:Πρέπει η γκαβή με το πλατινέ και το λεοπαρ κολλάν απέναντι να μου 'χει κάνει μάγια. Αλλιώς δεν εξηγείται το ότι μου 'χει κολλήσει από το πρωί να σφυράω την πέμπτη του Μπετόβεν.

Mπουρναζι μενεις? :dunno:
0 .

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”