Ο Πούτιν ειρωνεύεται τους Δυτικούς: «Τι ώρα θα γινόταν η εισβολή στην Ουκρανία;»

Όλες οι διεθνείς ειδήσεις.
Άβαταρ μέλους
denplirono
Extreme poster
Extreme poster

Re: Ο Πούτιν ειρωνεύεται τους Δυτικούς: «Τι ώρα θα γινόταν η εισβολή στην Ουκρανία;»

Δημοσίευσηαπό denplirono » 07 Μαρ 2022, 12:30

za pobedy
Εικόνα
0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Re: Ο Πούτιν ειρωνεύεται τους Δυτικούς: «Τι ώρα θα γινόταν η εισβολή στην Ουκρανία;»

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 07 Μαρ 2022, 12:36

Λαχουρένιος έγραψε:
Ραν ταν πλαν έγραψε:
Χαζός είσαι ρε; :D
Επενδύει και προσβλέπει στην άμεση και με κάθε μέσο μελλοντική βοήθεια της Δύσης (ΗΠΑ, ΝΑΤΟ, ΕΕ κλπ) προς την Ελλάδα ενάντια σε κάθε πιθανό και απίθανο πρόβλημα μας δημιουργήσει η φίλη και σύμμαχος Τουρκία, η Βόρειος Μακεδονία, το Τιμπουκτού ή τα νησιά του Πάσχα.
Δεν έχεις διαβάσει ότι την περίοδο 1946-1949 οι ΗΠΑ έσωσαν την Ελλάδα μας από τα νύχια της Σλαβοκίνητης ανταρσίας;
Και ότι αν δεν το είχαν κάνει σήμερα πιθανότατα θα είχαμε έναν ''Πούτιν'' στην εξουσία να μας κλείνει την πρόσβαση στο ίντερνετ;

Παλι καλα που ειμαστε στην ΕΕ και δεν μας απαγορευουν την προσβαση σε ιστοσελιδες :D

«Έπεσαν» οι ιστοσελίδες των Sputnik και Russia Today στην Ελλάδα

https://www.cnn.gr/tech/story/303592/ep ... tin-ellada

Ακραίος ισαποστακισμός και γουαταμπαουτισμός.

Η Δύση, κλείνει συμβολικά τις δύο κρατικές ναυαρχίδες της μαφιοζοκρατικής βενζιναδικής προπαγάνδας. Κατά τα άλλα, οι πράκτορες της Πουτλερίας και τα υποχείριά τους, απολαμβάνουν πλήρους ελευθερίας.

Aντίθετα, στην Ρωσία αρκεί να αποκαλέσεις την εισβολή ως "εισβολή", και πας μέχρι 15 χρόνια φυλακή.

Αυτά δεν τα ξέρεις στ αλήθεια ή κάνεις τον χαζό απλά για να στηρίζεις την πουτινική μαφιοζοκρατία :hmhmhm:
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
denplirono
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό denplirono » 07 Μαρ 2022, 12:41

ΜΓ θελω 10.000 ευρω το μηνα και εγω οχι εσυ να παιρνεις 10.000 και να μας εχεις εμας γραμμενους στα παπα ρια σου...πως θα πληρωσω εγω αεριο; περσι ειχε 15 ευρω σημερα 340......20 φορες επανω....ΜΓ θελω 10.000 ανα μηνα παπαρα, τι με περασες; σαουδαραβα εφοπλιστη ή βουλευτη;

4:32
0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 07 Μαρ 2022, 12:41

Η Δύση στοχεύει να κλείσει την συμφωνία με το Ιράν για το ατομικό πρόγραμμα, για να μπορούν να εξάγουν οι ιρανοί Φ.Α. και πετρέλαιο χωρίς περιορισμούς.

Το Ιράν, εννοείται ότι καλοβλέπει την επιστροφή στην διεθνή κοινότητα και δεν ενδιαφέρεται για τα σχέδια της Ρωσίας.

Η Ρωσία, προσπαθεί να θέσει εμπόδια στην συμφωνία, με αποτέλεσμα να εκενυρίζουν τους Ιρανούς που την επιζητούν πως και πως:

An Iranian official was quoted as saying on March 7 that Russia's demands at talks in Vienna on reviving a landmark nuclear deal between Tehran and world powers are "not constructive."

Iran's semiofficial Tasnim news agency quoted the unidentified official as saying that Russia's "interference" was aimed at securing its own interests.

Moscow has demanded a U.S. guarantee that the sanctions it faces over the Ukraine conflict would not hurt its trade with Iran, a demand that experts say could be a stumbling block in the talks.

Russian Foreign Minister Sergei Lavrov said on March 4 that Moscow would insist on "written guarantees at the minimum level of [the U.S.] secretary of state" before backing a new nuclear deal with Iran.

The announcement came shortly after Tehran said it had agreed to a road map with the UN nuclear agency to resolve issues holding up negotiations with world powers in Vienna aimed at restoring the stalled 2015 nuclear deal with Iran.

Russia is one of the signatories of the 2015 deal, which provided Tehran sanctions relief in exchange for curbs on its nuclear program.

In 2018, U.S. President Donald Trump abandoned the Joint Comprehensive Plan Of Action (JCPOA), as the deal is officially known, and reimposed harsh sanctions on Tehran, which in turn subsequently violated some measures agreed under the deal.

Talks to restore the deal have been ongoing in Vienna since April, and the negotiations mediated by France, Germany, the United Kingdom, Russia, and China are reportedly close to reaching an agreement.

By postponing the revival of the agreement between Iran and the Western powers, and delaying Iran's return to the oil market, Russia is seeking to raise crude prices and increase its own energy revenue, Tasnim said, without citing a source for that assessment.

https://www.rferl.org/a/iran-russia-nuc ... 40096.html
https://www.reuters.com/article/iran-nu ... KL3N2V90BX
0 .
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 07 Μαρ 2022, 12:44

denplirono έγραψε:ΜΓ θελω 10.000 ευρω το μηνα και εγω οχι εσυ να παιρνεις 10.000 και να μας εχεις εμας γραμμενους στα παπα ρια σου...πως θα πληρωσω εγω αεριο; περσι ειχε 15 ευρω σημερα 340......20 φορες επανω....ΜΓ θελω 10.000 ανα μηνα παπαρα, τι με περασες; σαουδαραβα εφοπλιστη ή βουλευτη;

Kαι τι να κάνουμε δηλαδή, να υποκύπτουμε στις ορέξεις του κάθε δολοφόνου δικτάτορα βενζινά γιατί κρατάει τη μάνικα;

Μετά μπορεί να μπεί στην Πολωνία. Να κατεβεί και παραπάτω. Να τους δώσουμε κώλο γιατί μην πληρώσουμε ακριβά μια περίοδο το φυσικό άεριο;

Μπα πουτινιστήρι, θα βάλεις το χέρι βαθιά στην τσέπη για να το κλείσουμε το ρώσικο βενζινάδικο. Με τα δικά σου τα λεφτά θα το κλείσουμε, εσύ θα το κλείσεις, όσο κι αν βαράς παλαμάκια γι αυτό εδώ μέσα :yesyes:
0 .
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
denplirono
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό denplirono » 07 Μαρ 2022, 12:44

το Ισραηλ το ρώτησαν; οχι γιατι αν δεν ρωτησεις το αφεντικο δουλεια δεν κανεις....
0 .

Άβαταρ μέλους
denplirono
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό denplirono » 07 Μαρ 2022, 12:46

Προέλλην έγραψε:
denplirono έγραψε:ΜΓ θελω 10.000 ευρω το μηνα και εγω οχι εσυ να παιρνεις 10.000 και να μας εχεις εμας γραμμενους στα παπα ρια σου...πως θα πληρωσω εγω αεριο; περσι ειχε 15 ευρω σημερα 340......20 φορες επανω....ΜΓ θελω 10.000 ανα μηνα παπαρα, τι με περασες; σαουδαραβα εφοπλιστη ή βουλευτη;

Kαι τι να κάνουμε δηλαδή, να υποκύπτουμε στις ορέξεις του κάθε δολοφόνου δικτάτορα βενζινά;

Μετά μπορεί να μπεί στην Πολωνία. Να κατεβεί και παραπάτω. Να τους δώσουμε κώλο γιατί μην πληρώσουμε ακριβά μια περίοδο το φυσικό άεριο;

Μπα πουτινιστήρι, θα βάλεις το χέρι βαθιά στην τσέπη για να το κλείσουμε το ρώσικο βενζινάδικο. Με τα δικά σου τα λεφτά θα το κλείσουμε, εσύ θα το κλείσεις, όσο κι αν βαράς παλαμάκια γι αυτό εδώ μέσα :yesyes:

στα παπαρια μου πως τα βλεπεις εσυ. Εγω δεν τα βλεπω ετσι. Εγω βλεπω μονον τον λογαριασμο. Αν εσυ φορας μητσοτακικο γυαλι προβλημα σου. Δεν θα παει πολωνια, απλα θα κανει τους ουκρανους να διηγουνται στα εγγονια τους οτι καποτε ηταν μια χωρα που την λεγαν ουκρανια

za pobedy
ΥΓ:ναι ρε φιλε να πληρωσουμε ακριβα οπως λες μια περιοδι, δωμου και εμενα 10.000 το μηνα και να πληρωσουμε μεσα ειμαι
0 .

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 07 Μαρ 2022, 12:48

denplirono έγραψε:το Ισραηλ το ρώτησαν; οχι γιατι αν δεν ρωτησεις το αφεντικο δουλεια δεν κανεις....

Ε βέβαια, μα, είναι δυνατόν να μην είναι οι Εβραίοι πίσω απ όλα; :pardon:

Το αστείο είναι ότι νομίζετε στ αλήθεια ότι μπορείτε να πλασαριστείτε σαν φυσιολογικοί άνθρωποι :s_no
0 .
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 07 Μαρ 2022, 12:50

denplirono έγραψε:
Προέλλην έγραψε:Kαι τι να κάνουμε δηλαδή, να υποκύπτουμε στις ορέξεις του κάθε δολοφόνου δικτάτορα βενζινά;

στα παπαρια μου πως τα βλεπεις εσυ. Εγω δεν τα βλεπω ετσι. Εγω βλεπω μονον τον λογαριασμο. Αν εσυ φορας μητσοτακικο γυαλι προβλημα σου. Δεν θα παει πολωνια, απλα θα κανει τους ουκρανους να διηγουνται στα εγγονια τους οτι καποτε ηταν μια χωρα που την λεγαν ουκρανια

za pobedy
ΥΓ:ναι ρε φιλε να πληρωσουμε ακριβα οπως λες μια περιοδι, δωμου και εμενα 10.000 το μηνα και να πληρωσουμε μεσα ειμαι

Ας συμφωνήσουμε εδω. Αυτό είναι που μετράει. Δες τον καλά, και μετά πλήρωσέ τον αν δεν θες να ξεπαγιάσεις και να φορτίζεις το smartphone με μανιβέλα. Πλερώ τώρα να χρηματοδοτήσεις τον ανένδοτο κατά της πουτινοκρατίας και σου δίνουμε και την ελευθερία να μογγολιάζεις στο υπέροχο διαδίκτυό μας.
0 .
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
denplirono
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό denplirono » 07 Μαρ 2022, 12:51

Προέλλην έγραψε:
denplirono έγραψε:το Ισραηλ το ρώτησαν; οχι γιατι αν δεν ρωτησεις το αφεντικο δουλεια δεν κανεις....

Ε βέβαια, μα, είναι δυνατόν να μην είναι οι Εβραίοι πίσω απ όλα; :pardon:

Το αστείο είναι ότι νομίζετε στ αλήθεια ότι μπορείτε να πλασαριστείτε σαν φυσιολογικοί άνθρωποι :s_no

Τι τωρα ειμαι και εβραιος ενω πριν ημανε πουτινικος; :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1:

καλα ε, ειλικρινα πολυ το χαιρομαι εδω που τσαταρουμε, ειμαι και σε καραντινα περναω τελεια.... :laugh1: :laugh1:
0 .

Επιστροφή σε “Διεθνή”