Ο Πούτιν ειρωνεύεται τους Δυτικούς: «Τι ώρα θα γινόταν η εισβολή στην Ουκρανία;»

Όλες οι διεθνείς ειδήσεις.
vallon
Supreme poster
Supreme poster

Re: Ο Πούτιν ειρωνεύεται τους Δυτικούς: «Τι ώρα θα γινόταν η εισβολή στην Ουκρανία;»

Δημοσίευσηαπό vallon » 07 Μαρ 2022, 12:54

denplirono έγραψε:
Προέλλην έγραψε:Kαι τι να κάνουμε δηλαδή, να υποκύπτουμε στις ορέξεις του κάθε δολοφόνου δικτάτορα βενζινά;

Μετά μπορεί να μπεί στην Πολωνία. Να κατεβεί και παραπάτω. Να τους δώσουμε κώλο γιατί μην πληρώσουμε ακριβά μια περίοδο το φυσικό άεριο;

Μπα πουτινιστήρι, θα βάλεις το χέρι βαθιά στην τσέπη για να το κλείσουμε το ρώσικο βενζινάδικο. Με τα δικά σου τα λεφτά θα το κλείσουμε, εσύ θα το κλείσεις, όσο κι αν βαράς παλαμάκια γι αυτό εδώ μέσα :yesyes:

στα παπαρια μου πως τα βλεπεις εσυ. Εγω δεν τα βλεπω ετσι. Εγω βλεπω μονον τον λογαριασμο. Αν εσυ φορας μητσοτακικο γυαλι προβλημα σου. Δεν θα παει πολωνια, απλα θα κανει τους ουκρανους να διηγουνται στα εγγονια τους οτι καποτε ηταν μια χωρα που την λεγαν ουκρανια

za pobedy
ΥΓ:ναι ρε φιλε να πληρωσουμε ακριβα οπως λες μια περιοδι, δωμου και εμενα 10.000 το μηνα και να πληρωσουμε μεσα ειμαι

ετσι μπράβο "δεν πληρώνω"
να καταλάβουν οι γερμανοτραφείς λαστώστρες ότι εμείς δεν είμαστε κνώδαλα και θα πάρουν τον βεζιβεζούκο ανέμελο στο χέρι όταν μπορέσουμε..
κάτω η προπαγάνδα των γερμανονεοφιλεριών

λαός ενωμένος ποτέ νικημένος
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
denplirono
Extreme poster
Extreme poster

Re: Ο Πούτιν ειρωνεύεται τους Δυτικούς: «Τι ώρα θα γινόταν η εισβολή στην Ουκρανία;»

Δημοσίευσηαπό denplirono » 07 Μαρ 2022, 12:56

Προέλλην έγραψε:
denplirono έγραψε:στα παπαρια μου πως τα βλεπεις εσυ. Εγω δεν τα βλεπω ετσι. Εγω βλεπω μονον τον λογαριασμο. Αν εσυ φορας μητσοτακικο γυαλι προβλημα σου. Δεν θα παει πολωνια, απλα θα κανει τους ουκρανους να διηγουνται στα εγγονια τους οτι καποτε ηταν μια χωρα που την λεγαν ουκρανια

za pobedy
ΥΓ:ναι ρε φιλε να πληρωσουμε ακριβα οπως λες μια περιοδι, δωμου και εμενα 10.000 το μηνα και να πληρωσουμε μεσα ειμαι

Ας συμφωνήσουμε εδω. Αυτό είναι που μετράει. Δες τον καλά, και μετά πλήρωσέ τον αν δεν θες να ξεπαγιάσεις και να φορτίζεις το smartphone με μανιβέλα. Πλερώ τώρα να χρηματοδοτήσεις τον ανένδοτο κατά της πουτινοκρατίας και σου δίνουμε και την ελευθερία να μογγολιάζεις στο υπέροχο διαδίκτυό μας.

ξερεις τι προβλεπω να γινεται; θυμασαι πριν 2 μηνες περιπου που βγηκε ο κιλινταζρογλου και εσκιζε τα χαρτια του ρευματος και ελεγε να τα βγαλει ο εντογαν καλα χωρις τις αυξησεις και να τα ξαναστειλει και αυτο πηρε μαζικη διασταση στην τουρκια, και εμεις λεγεμε πωπω ευτυχως ειμαστε μενουεπυρωπεη και σε εμας δεν θα εχουμε τετοιτες καταστασεις; Ε θυμασαι που λεγαμε ευτυχως; Ε ....για 2-3 μηνες ηταν το ευτυχως, τσιπρας να ημουν θα περιμενενα να παρει ο κοσμος το αεριο στα χερια του σε ενα εναμιση μηνα και θα εκανα το ιδιο και θα καλουσα ολη την αντιπολιτευση να κανει το ιδιο. Δεν θα βγαζει μηνα ο κουλης γιατι δεν ειναι τουρκια εδω....ετσι να δινω ιδεες.......τα ακους προδοτη; αυτο να κανεις θα δεις θα το κανει και ο κουτσουμπας και ολα τα αλλα κομματα......μονο η νδ θα μεινει να λει, ψοφηστε της πειανς αλλα πληρωστε το αεριο.....δεν γελαει παντα στο τελος αυτος που γελαει και στην αρχη ;)
0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 07 Μαρ 2022, 12:59

Έλα στη σειρά σας κύριοι για την πληρωμή των λογαριασμών του ελεύθερου δημοκρατικού κόσμου.

Και δεν θέλω στεναγμούς και βογγητά, παρακαλώ.
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 07 Μαρ 2022, 13:02

Μετά την σφήνα στο Ιράν, που μάταια προσπαθεί να ανακόψει η Πουτλερία, οι ΗΠΑ σε μια ξαφνική αλλά αριστοτεχνική στρατηγική κίνηση πάνε να διπλαρώσουν τον Μαδούρο, ο οποίος φαίνεται αρκετά ώριμος να πέσει στην αγκαλιά τους

U.S. Officials Meet With Regime in Venezuela, to Discuss Oil Exports to Replace Russia’s

In rare meeting, the two sides discuss lifting of U.S. sanctions that have barred Venezuelan oil exports to American refineries

https://www.wsj.com/articles/u-s-offici ... 1646591752

US officials hold Venezuela meetings amid hunt for alternative oil supplies

Shift in US policy towards longstanding Russia ally may pave way for easing sanctions on Caracas

https://www.ft.com/content/913af3e8-1a6 ... e1ef74514f

ΥΓ
Πουτινιστήρια, μην χαίρεστε, θα αργήσει να φθηνύνει πάλι το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο, στην σειρά σας όπως είπαμε για να χρηματοδοτήσετε το αγώνα του Ελεύθερου Κόσμου κατά της δολοφονικής δικτατορίας.
0 .
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 07 Μαρ 2022, 13:09

Παράλληλα, ο Μπαϊντενόπουλος πάει Σ. Αραβία, να σβερκώσει τους αραπάδες να αυξήσουν δραματικά την παραγωγή πετρελαίου
President Biden’s advisers are discussing a possible visit to Saudi Arabia this spring to help repair relations and convince the Kingdom to pump more oil, Axios has learned.

Why it matters: A hat-in-hand trip would illustrate the gravity of the global energy crisis driven by Russia's invasion of Ukraine. Biden has chastised Saudi Arabia, and the CIA believes its de facto leader, Crown Prince Mohammed bin Salman, was involved in the dismemberment of Washington Post columnist Jamal Khashoggi.

Get market news worthy of your time with Axios Markets. Subscribe for free.

The possibility also shows how Russia's invasion is scrambling world's alliances, forcing the U.S. to reorder its priorities — and potentially recalibrating its emphasis on human rights.

Biden officials are in Venezuela this weekend to meet with the government of President Nicolás Maduro. Some Republicans and Democrats in Washington suggest Venezuela's oil could replace Russia's, according to the New York Times.

Any visit to the Persian Gulf would come amid a busy presidential travel schedule during the next few months.

Biden will likely take trips to Japan, Spain, Germany and, potentially, Israel, Axios has also learned.

https://finance.yahoo.com/news/biden-ad ... OdQJ0T6FHD

Γενικότερα, οι ΗΠΑ αναδιατάσσουν την στρατηγική τους απέναντι σε διαφορες χώρες, με μοναδικό και σαφή στόχο: την οικονομική εξαϋλωση, το σβήσιμο απο τον οικονομικό χάρτη, της Ρωσίας

Φαίνεται ότι στ αλήθεια η Δύση στοχεύει να κόψει μαχαίρι τις εισαγωγές ορυκτών καυσίμων απο την Ρωσία
U.S., European allies discuss banning imports of Russian oil

https://www.reuters.com/business/energy ... 022-03-06/

κάτι που θα δημιουργήσει κενό που δεν μπορεί να αναπληρωθεί απο αλλού. Ουσιαστικά το κράτος-βενζινάδικο θα στερηθεί των μοναδικών του εσόδων.

Έρχεται πείνα στην Πουτλερία :-/

Εικόνα
0 .
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
denplirono
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό denplirono » 07 Μαρ 2022, 13:10

Προέλλην έγραψε:Έλα στη σειρά σας κύριοι για την πληρωμή των λογαριασμών του ελεύθερου δημοκρατικού κόσμου.

μιλας σαν τον Χιτλερ παντως, να το κοιταξεις......εχεις μια χαρα που ο κοσμος δεν θα μπορει να πληρωσει τους λογαριασμους, μιλαμε θελει κοιταγμα αυτο μην το αφησεις ετσι
0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 07 Μαρ 2022, 13:15

denplirono έγραψε:
Προέλλην έγραψε:Έλα στη σειρά σας κύριοι για την πληρωμή των λογαριασμών του ελεύθερου δημοκρατικού κόσμου.

μιλας σαν τον Χιτλερ παντως, να το κοιταξεις......εχεις μια χαρα που ο κοσμος δεν θα μπορει να πληρωσει τους λογαριασμους, μιλαμε θελει κοιταγμα αυτο μην το αφησεις ετσι

κλασικό σύνδρομο λαζλο γερμανού που νομίζει ότι είναι γερμανός
άσε , μόλις οι νεοναζί τους οδηγήσουν για εγκλεισμό στα στρατόπεδα συγκέντρωσης , θα καταλάβει σε ποια χώρα βρίσκεται
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 07 Μαρ 2022, 13:16

denplirono έγραψε:

Άλλος κόσμος χάνει την ζωή του αυτή τη στιγμή, και ακόμη περισσότερος απειλείται με ολοκαύτωμα, αλλά εσύ σκέφτεσαι τον λογαριασμό σου.

Βασικά, τις προφητείες, τους εβραίους, και τον εκλεχτό δικτάτορα του θεού σκέφτεσαι.
0 .
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 07 Μαρ 2022, 13:19

vallon έγραψε:
denplirono έγραψε:μιλας σαν τον Χιτλερ παντως, να το κοιταξεις......εχεις μια χαρα που ο κοσμος δεν θα μπορει να πληρωσει τους λογαριασμους, μιλαμε θελει κοιταγμα αυτο μην το αφησεις ετσι

κλασικό σύνδρομο λαζλο γερμανού που νομίζει ότι είναι γερμανός
άσε , μόλις οι νεοναζί τους οδηγήσουν για εγκλεισμό στα στρατόπεδα συγκέντρωσης , θα καταλάβει σε ποια χώρα βρίσκεται

Μπα, αλλού χτυπάνε 7% οι νεοναζί σε εκλογές. Αλλού χαϊδιολογιούνται οι ροζουλιοί μεσήλικες εκπαιδευτικοί με τους ναζί στα φόρα.
0 .
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
denplirono
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό denplirono » 07 Μαρ 2022, 13:22

Προέλλην έγραψε:
denplirono έγραψε:μιλας σαν τον Χιτλερ παντως, να το κοιταξεις......εχεις μια χαρα που ο κοσμος δεν θα μπορει να πληρωσει τους λογαριασμους, μιλαμε θελει κοιταγμα αυτο μην το αφησεις ετσι

Άλλος κόσμος χάνει την ζωή του αυτή τη στιγμή, και ακόμη περισσότερος απειλείται με ολοκαύτωμα, αλλά εσύ σκέφτεσαι τον λογαριασμό σου.

Βασικά, τις προφητείες, τους εβραίους, και τον εκλεχτό δικτάτορα του θεού σκέφτεσαι.

δεν ξερω σε ποιος προφητεις αναφερεσαι, εχουν πει εκατονταδες ουτε για ποιον θεο μιλας....ειλικρινα αδυνατω να σε παρακολουθησω .... εγω αν δεν σκεφτω τον λογαριασμου μου ειναι σαν να μην εχω φαι να δωσω στο παιδι μου...καλα μιλαμε εισαι εκτος πραγματικοτητας
0 .

Επιστροφή σε “Διεθνή”