Πορισμα για το Ματι - Κολαφος για την κυβερνηση
-
Στύγιος
Re: Πορισμα για το Ματι - Κολαφος για την κυβερνηση
Πέραν της ασέβειας προς τους νεκρούς είναι η τυπική συριζαίικη ανηθικότητα του να φταίνε όλοι οι άλλοι.
0 .
-
Αρίστος
- Prediction Guru

Λαχουρένιος έγραψε:Για πες, ποια επισημη πηγη απεδωσε την πυρκαγια σε ξενους πρακτορες?
Ειναι οπως τοτε που ειχες πληροφορια για 25 συλληψεις τελη Σεπτεμβριου
Για τις πυρκαγιες του 1992-94 τα στοιχεια εδειξαν πρακτορες το 2011. Κι αυτο επειδη Τουρκοι της ΜΙΤ παραδεχθηκαν επισημα τους εμπρησμους.
Συνεπως παψε να κανεις τον εξυπνο οταν ξεσπασαν τρεις πυρκαγιες στην Αττικη για πρωτη φορα και μαλιστα ταυτοχρονα με εστιες κοντρα στην διευθυνση του ανεμου.
Εγω υποστηριξα την εκδοχη των οργανωμενων εμπρησμων με κοινο επιχειρησιακο σχεδιο και για τις 3 πυρκαγιες.
Και δεν το εκανα για τον Συριζα. Γιατι τα ιδια ελεγα και για τις φωτιες της Ηλειας επι ΝΔ και για τις φωτιες που μπηκαν επι Πασοκ.
.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".
.
.
-
Αρίστος
- Prediction Guru

Ειμαι περηφανος που υποστηριξα αυτη την εκδοχη.
Και να ξερεις το εκανα παροτι εμαθα οτι ο Συριζα αποφασισε να πει πως οι πυρκαγιες οφειλονταν στην κλιματικη αλλαγη.
Λεω δεν γαμιεται, ας ειμαι ενας φτωχος και μονος καου μπου που θα υποστηριξει την εκδοχη του κοινου επιχειρησιακου σχεδιου και για τις τρεις πυρκαγιες στην Αττικη (Γερανεια, Ματι, Καλαμος).
.
Και να ξερεις το εκανα παροτι εμαθα οτι ο Συριζα αποφασισε να πει πως οι πυρκαγιες οφειλονταν στην κλιματικη αλλαγη.
Λεω δεν γαμιεται, ας ειμαι ενας φτωχος και μονος καου μπου που θα υποστηριξει την εκδοχη του κοινου επιχειρησιακου σχεδιου και για τις τρεις πυρκαγιες στην Αττικη (Γερανεια, Ματι, Καλαμος).
.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".
.
.
-
Αρίστος
- Prediction Guru

Αλλα ας πουμε οτι εγω επεσα εξω και οτι οι εστιες αναπτυσσονται κοντρα στη διευθυνση του ανεμου.
Δεν θα επιτρεψω ομως σε κανεναν πστη να ριξει τις ευθυνες στην Πυροσβεστικη οταν τα 2/3 της δυναμης της επιχειρουσαν στα Γερανεια και οταν την ιδια ωρα που η φωτια ξεκινουσε στην Πεντελη, απο τον Καλαμο ειχανε τηλεφωνηματα οτι η φωτια μπαινει μεσα στα σπιτια και θα καουν ανθρωποι.
.
Δεν θα επιτρεψω ομως σε κανεναν πστη να ριξει τις ευθυνες στην Πυροσβεστικη οταν τα 2/3 της δυναμης της επιχειρουσαν στα Γερανεια και οταν την ιδια ωρα που η φωτια ξεκινουσε στην Πεντελη, απο τον Καλαμο ειχανε τηλεφωνηματα οτι η φωτια μπαινει μεσα στα σπιτια και θα καουν ανθρωποι.
.
0 .
.
.
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Το επισημο πορισμα που η ιδια η κυβερνηση παρηγγειλε ριχνει ευθυνες σε κυβερνηση και πυροσβετικη, οχι εγω.
ΚΡΥΦΟ ΚΕΙΜΕΝΟ: ΕΜΦΑΝΙΣΗ
0 .
-
Στύγιος
Αρίστος έγραψε:Ειμαι περηφανος που υποστηριξα αυτη την εκδοχη.
.
I rest my case.
0 .
-
Αρίστος
- Prediction Guru

Λαχουρένιος έγραψε:Το επισημο πορισμα που η ιδια η κυβερνηση παρηγγειλε ριχνει ευθυνες σε κυβερνηση και πυροσβετικη, οχι εγω.
Δεν ριχνει την ευθυνη στην κυβερνηση. Αυτα ειναι παπαριες της Κατιουσας.
Ριχνει την ευθυνη στην κρατικη γραφειοκρατια που ομως ΔΕΝ ειναι δημιουργημα του Συριζα και υπηρχε πολλα χρονια πριν απ' αυτον.
,
0 .
.
.
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Η εκαστοτε κυβερνηση ηγειται της γραφειοκρατιας και θετει τους κανονες της.
3,5 χρονια κυβερνουσαν ειχαν ολο το χρονο να οργανωσουν τις υπηρεσιες.
Βολευει να μιλατε λες και ειστε αιωνιως αντιπολιτευση αλλα δυστυχως...δεν ειστε.
3,5 χρονια κυβερνουσαν ειχαν ολο το χρονο να οργανωσουν τις υπηρεσιες.
Βολευει να μιλατε λες και ειστε αιωνιως αντιπολιτευση αλλα δυστυχως...δεν ειστε.
0 .
-
Αρίστος
- Prediction Guru

Σε αυτο ΔΕΝ θα διαφωνησω, ομως ο Συριζα δεν διαχειριζοταν κρατος υπο κανονικες συνθηκες αλλα κρατος σε χρεοκοπια οπου τις διαταγες σε πολλα θεματα τις εδινε η Τροικα.
Οι προτεραιοτητες λοιπον ηταν αλλες και οχι ο κρατικος εσυγχρονισμος.
.
Οι προτεραιοτητες λοιπον ηταν αλλες και οχι ο κρατικος εσυγχρονισμος.
.
0 .
.
.
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Ναι πολυ εξυπνο να αφηνεις σε χαμηλη προτεραιοτητα την πυροσβεστικη σε μια χωρα που καθε καλοκαιρι εχουμε τουλαχιστον μια πυρκαγια.
Με αυτα θα ασχολουμαστε τωρα? Εχουμε να κανουμε παζαρια με τον Καμμενο και με βουλευτες της ΝΔ για καρεκλες στην Βουλη.
Με αυτα θα ασχολουμαστε τωρα? Εχουμε να κανουμε παζαρια με τον Καμμενο και με βουλευτες της ΝΔ για καρεκλες στην Βουλη.
0 .
.gif)