https://www.serbski-institut.de/

Adminović έγραψε:Ακόμα κι αν δεχόμασταν αυτό που λες, ότι ήρθαν βίαια, τα τοπωνύμια στην περιοχή της Κοζάνης (όπως και η ίδια η Κοζάνη) είναι σλαβικά, άρα αποδεικνύεται ότι εγκαταστάθηκαν μαζικά εκεί.![]()

Τλαξκαλτέκος έγραψε:Αν τα Σέρβια ήταν σλάβικο τοπωνύμιο θα είχαν αυτή την μορφή : Srbinovo.

'71 έγραψε:Εγώ περιμένω να πάει καλοκαίρι να πάρω κεράσια βοδενών,από τους ξαδέρφους του αδμίνοβιτς στο βόδεν. xD

Adminović έγραψε:'71 έγραψε:Εγώ περιμένω να πάει καλοκαίρι να πάρω κεράσια βοδενών,από τους ξαδέρφους του αδμίνοβιτς στο βόδεν. xD
Να πάρεις κεράσια Αγιάς (αν προλάβεις, διότι είναι περιζήτητα και φεύγουν κατευθείαν έξω).
Εκεί έχω συγγενείς, όχι στο Βόντεν.

Adminović έγραψε:Στην οθωμανική απογραφή του έτους 1455 διαπιστώνουμε ότι στην ευρύτερη περιοχή της Αγιάς Λάρισας το πιο συνηθισμένο επώνυμο είναι το Σέρβος.![]()

Τλαξκαλτέκος έγραψε:Adminović έγραψε:Στην οθωμανική απογραφή του έτους 1455 διαπιστώνουμε ότι στην ευρύτερη περιοχή της Αγιάς Λάρισας το πιο συνηθισμένο επώνυμο είναι το Σέρβος.![]()
Ισοπαλία με το Μοραΐτης.

Adminović έγραψε:Τλαξκαλτέκος έγραψε:Που σημαίνει καταγωγή από το μεσαιωνικό Μοριά, δηλαδή προέρχονταν από ένα μείγμα Σλάβων, Αλβανιτών κλπ.![]()