Μου πρότειναν συνοικέσιο, να δεχτώ;

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Re: Μου πρότειναν συνοικέσιο, να δεχτώ;

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 11 Φεβ 2019, 23:00

Αρίστος έγραψε:Λαχουρενιε εγω λεφτα βγαζω αρκετα αλλα δεν εχω στην καβατζα ειτε γιατι πληρωνω παλιες πληγες, ειτε γιατι συντηρω καποια συγγενικα μου ατομα.

Αυτη ΕΧΕΙ λεφτα στην καβατζα. Ο πατερας της, της εχει αφησει αρκετα.

Πως ομως θα συντηρεις τους συγγενεις σου χωρις δουλεια? Θα δεχτει να τους πληρωνει εκεινη?

Το ιδιο και για τις ''παλιες πληγες'' που λες οτι εχεις.

Εχεις σκεφτει να της πεις να μεινει εδω? Ή καπως να το μοιρασετε αναμεσα στην πολη της και την Αθηνα?

Στο κατω κατω στην ηλικια που ειστε δεν χρειαζεστε να βλεπεστε καθε μερα, μπορειτε να βρειτε μια φορμουλα οπου θα λειπεις καποιες φορες τον μηνα για δουλεια και τις αλλες θα βρισκεστε.

Αμα θελει τοσο πολυ να παντρευτει θα πρεπει να συμβιβαστει και εκεινη οχι μονο ο αλλος. Και ισως το εκτιμησει παραπανω που δε θες να βασιστεις στα λεφτα της αλλα να κρατησεις την δουλεια σου (αν εχει μυαλο)
0 .

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 11 Φεβ 2019, 23:05

Παρτην και κάλπασε για Β. Ελλάδα.

Δεν αξίζει το τρολινγκ υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ.
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 11 Φεβ 2019, 23:15

Λαχουρένιος έγραψε:
Πως ομως θα συντηρεις τους συγγενεις σου χωρις δουλεια? Θα δεχτει να τους πληρωνει εκεινη?

Το ιδιο και για τις ''παλιες πληγες'' που λες οτι εχεις.

Εχεις σκεφτει να της πεις να μεινει εδω? Ή καπως να το μοιρασετε αναμεσα στην πολη της και την Αθηνα?

Στο κατω κατω στην ηλικια που ειστε δεν χρειαζεστε να βλεπεστε καθε μερα, μπορειτε να βρειτε μια φορμουλα οπου θα λειπεις καποιες φορες τον μηνα για δουλεια και τις αλλες θα βρισκεστε.

Αμα θελει τοσο πολυ να παντρευτει θα πρεπει να συμβιβαστει και εκεινη οχι μονο ο αλλος. Και ισως το εκτιμησει παραπανω που δε θες να βασιστεις στα λεφτα της αλλα να κρατησεις την δουλεια σου (αν εχει μυαλο)

Κοιταξε, εγω εχω μια δουλεια που μπορω να κανω στη Βορεια Ελλαδα.

Να γραφω τις ειδησεις για ενα ειδησεογραφικο σαιτ. Τα λεφτα ειναι αξιοπρεπεστατα. Θα το ξεκινησω ετσι κι αλλιως προς το τελος του μηνα. Ο στοχος ειναι σιγα σιγα με δουλιτσες απο δω κι απο κει να παρατησω τη διαφημιση και να ασχοληθω περισσοτερο με τη δημοσιογραφια.

Μετα αν φυγω απο Αθηνα θα μπορω να πουλησω το σπιτι μου.

Δηλαδη απο οικονομικη αποψη μου δινει λυση με τα 1000 η ολη ιστορια.

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
Αγις
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Αγις » 12 Φεβ 2019, 00:46

ΟΧΙ
0 .
ΖΗΝΗΔΕΩΣ

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 12 Φεβ 2019, 06:38

Αρίστο αναρωτιέμαι εάν θέλεις να παντρευτείς για να εξασφαλιστείς οικονομικά ή να βρεις την συντροφικότητα η οποία όπως σε παλιότερο τοπικ έχουμε συμφωνήσει όλοι, δεν αγοράζεται. Άρα μήπως θα έπρεπε να εξετάσεις εάν υπάρχει περίπτωση να αναπτυχθεί αυτή η συντροφικότητα μεταξύ σας;
Νομίζω ότι αυτό είναι πολύ πιο σημαντικό από το να σκέφτεσαι να ξεπουληθείς για πέντε φράγκα.

Στο κάτω κάτω της γραφής, πάντα μπορείς να πας στον κούλη και να του πεις .."στάξε μου και θα σε ανεβάσω στο φρι "
αλλά το να έχεις ένα χάδι , να βλέπεις μια σύντροφο που να σε πονάει, δεν το εξαγοράζεις με όποια συμφωνία.
:D
Έρχομαι τώρα στο τελευταίο θέμα που θα βάλω,

Ω Ανδρες Αθηναίοι,
προς τι αυτή η πρεμούρα για να μην χάσει ο Αρίστος τη γυναίκα;
σάμπως δεν γίνεται χαμός απο γυναίκες ειδικά στις ηλικίες των 40 με 50 και βάλε;
Μήπως δεν υπάρχει ΥΠερ ΥΠερ προσφορά για όποιον ξέρει φυσικά να ψάξει;

Μα είμαστε σοβαροί;
Άνδρες Αθηναίοι, εδώ στον ιερό βράχο της Πνύκας, σας υπόσχομαι πολλές γυναίκες πρόθυμες όλες να σας ερωτευτούν , χωρίς άλλη κουβέντα και με πολύ λεπτά αισθήματα ορισμένες..
:laugh1: :yesyes:

Πραγματικά το μοντέλο που αναφέρει ο συμπαθής Αρίστος παίζει πολύ,
Ας επιχειρήσουμε να τμηματοποιήσουμε την αγορά, αναφορικά με τα κριτήρια που ξεχωρίζουν τις γυναίκες ανάμεσα στα 40 και στα 55 και βάλε από κει και πέρα..

40 - 45 η ομάδα της " τελευταίας ευκαιρίας" εάν δεν έχουν κάνει παιδιά, θα σας προσεγγίσουν με αποκλειστικό στόχο την τεκνοποίηση.
Αρα τα κριτήρια που θα επιβάλλουν για εσάς θα είναι; 1. εμφανισιακό, 2. οικονομικό (να μπορείτε να ζήσετε μια οικογένεια μαζί της , όχι να είστε κροίσος) 3.πρακτικό, να είσαστε διατεθειμένος να ξεσκατώνετε μωρά , να βοηθάτε γενικώς στο μεγάλωμα καθώς η κερία έχει πάρει τα κιλάκια της , τα παχάκια της ηλικίας έχουν δέσει ζωνάρι και δεν είναι διατεθειμένη να ξεβολευτεί ή να αφήσει την καλοπληρωμένη δουλειά της.
Σε αυτή την περίπτωση εάν θέλετε να κάνετε το αποτρόπαιο βήμα για παιδιά σε αυτή την ηλικία, έχετε την καλύτερη ευκαιρία να τεκνοποιήσετε. Το μόνο που τους λέτε είναι: θέλω οικογένεια και παιδιά..και εκείνες πέφτουν σαν σάπια μήλα...

45-50 η ομάδα " πάει πέρασε το άγχος για παιδί εάν το κάναμε στο παρελθόν τώρα θέλουμε πούτσο και ταξίδια , καλοπέραση και τρέλες"
Είναι η ομάδα κρίση ηλικίας καραμπινάτη. Ξέρουν ότι σε λίγο κλιμακτήριος και άρα πρέπει να ξεφαντώσουν καθώς η μπογιά τελειώνει, το σφριγηλό κορμί εάν το διατήρησαν έχει αρχίσει να δείχνει τα σημάδια του χρόνου παρά τις κρέμες, τις ενυδατώσεις εσωτερικές και εξωτερικές.
Ψάχνουν την περιπέτεια που δεν ζήσανε τόσα χρόνια καθώς ήταν ξυλάγκουρα, ψάχνουν τον γκόμενο της ανάλογης ηλικίας , προσοχή όχι εξηντάρη γερομπισμπίκη, αλλά να είναι κοτσονάτος.
Τις ¨χτυπάτε" αλύπητα στα ανωτέρω και εκεί χάνουν τη μπάλα , οπότε το κάστρο πέφτει σαν ώριμο σύκο, χωρίς πολλές κουβέντες και προσοχή γιατί γίνονται τσιμπούρια μόλις πετύχουν γκόμενο που να τους γυαλίσει.

πάνω από τα 50 έχει αρχίσει ο βαρύς κατήφορος, εάν οι γυναίκες δεν έχουν καβατζώσει το γκόμενο τον σύντροφο, που θα έχουν μια μόνιμη σχέση, μετά αρχίζει η μιζέρια, η μπιρίμπα και η γυναικοπαρέα γεμάτη ανεκπλήρωτους πόθους και επιθυμίες.

Κύριοι,
θα πρέπει να αναθεωρήσουμε την στάση μας προς το συμπαθές γυναικείο φύλλο.
Τα πράγματα είναι απλά, αρχίστε να μελετάτε την ανθρώπινη συμπεριφορά, θα κατανοήσετε πάρα πολλά για το πόσο ευάλωτες είναι.
Είσαστε από θέσιν ισχύος , θα αναφωνούσε κάποιος αρχαίος στρατηγός..

ελπίζω να σας μεταλαμπάδευσα το άριστο προϊόν της γνώσεως και της εμπειρίας.
κάντε ότι σας φωτίσει ο Θεός
:helloo:
1 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
L'ami du peuple
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό L'ami du peuple » 12 Φεβ 2019, 08:45

Eκανες 2 ανθρωπους δυστυχισμενους θες να κανεις και τριτον ;
Ζαιος.....το χουν στο αιμα τους.
0 .
΄ Συνεχίζω να κάνω το χρέος μου, γιατί πιστεύω πως αυτό το οποίο μας περιμένει, είναι το σύμπαν ολόκληρο, μπροστά στην σκόνη του χτες ΄΄ !!!

Άβαταρ μέλους
itteithe
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό itteithe » 12 Φεβ 2019, 08:55

Σε αυτές τις ηλικίες οι άνθρωποι έχουν πολλές παραξενιές. Έχουν αναπτύξει ορισμένες συνήθειες και είναι αρκετά άκαμπτοι λόγω ηλικίας, κάτι που τους εμποδίζει να τις αλλάξουν. Πριν γίνει το οτιδήποτε θα πρέπει να επισυναφθεί μια σχέση όπου θα ανακαλύψει ο ένας τα χούγια του άλλου και μάλιστα κάτι που θα μπορούσε να επισπεύσει αυτή την διαδικασία είναι σίγουρα μια συγκατοίκηση. Δεν είστε πλέον σε ηλικία (είναι η τρίτη φορά που αναφέρω την ηλικία) όπου μπορείτε να διαμορφώσετε ο ένας τον άλλο και να πορευθείτε στη ζωή. Το να τα βρείτε σε ένα-δύο τραπέζια τρώγοντας και πίνοντας δεν είναι κριτήριο για να αλλάξεις ζωή.
0 .
Δῶς μοι πᾶ στῶ καὶ τὰν γᾶν κινάσω

Habemus filium

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 12 Φεβ 2019, 09:52

L'ami du peuple έγραψε:Eκανες 2 ανθρωπους δυστυχισμενους θες να κανεις και τριτον ;
Ζαιος.....το χουν στο αιμα τους.

ΔΕν εκανα κανενα δυστυχισμενο, ειδικα η δευτερη γυναικα μου που μιλαμε ακομη παραδεχεται οτι τα καλυτερα της χρονια τα περασε μαζι μου.

.
1 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 12 Φεβ 2019, 09:53

Vallon ποσο χρονων εισαι αν επιτρεπεται;

(για να σου πω αν ειναι εγκυρη η αναλυση σου).

Δευτερον εδω μιλαμε για γαμο, οχι για ερωτες.

.
0 .

.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 12 Φεβ 2019, 10:02

Αγις έγραψε:ΟΧΙ

Σαφης τοποθετηση. :laugh1:

Ρε λυσε μου μια απορια, εσυ θα σκεφτοσουν ποτε να παντρευτεις;

.
0 .

.

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”