Τα ξώβυζα και ξέκωλα είναι μόνο για ξεπέτα. Αν ο στόχος είναι οι ξεπέτες, προφανώς στοχεύεις κυρίως σε ηλικίες κάτω των -άντα.
Αν τώρα το ζητούμενο είναι η συντροφικότητα, μάλλον θα πας σε άνω των 25-30.
Γυναίκες και τι τραβάμε και 'μεις οι χορεύτριες.
-
Adminović
- Sloboda Narodu

Re: Γυναίκες και τι τραβάμε και 'μεις οι χορεύτριες.
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!
Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα.

-
Αγις
- Rookie poster

Ξεπετες κανουν ολες ανεξάρτητα απο την ηλικια τους .
Ξωβυζες κ ξεκωλες επισης. δεν ειναι θεμα ηλικιας.
Το ζητουμενο ειναι να παρεις μαζι για συντροφια σε τριημερο στην Μονεμβασια 22 χρονη δροσατη μες την καλη χαρα καραμαμανάρα και οχι 30+ σιτεμενη που θα σε πρηξει με τα θεματα της και θα σκεπτεται τι κουρτινες θα βαλει στο σπιτι ΣΟΥ αν καταφερει να σε σβερκωσει με φυκια για ωριμοτητες κ συντροφικοτητες τωρα που περασε η μπογια της κ ''σοβαρευτηκε'' .
Το ζητουμενο ειναι να παρεις μαζι για συντροφια σε τριημερο στην Μονεμβασια 22 χρονη δροσατη μες την καλη χαρα καραμαμανάρα και οχι 30+ σιτεμενη που θα σε πρηξει με τα θεματα της και θα σκεπτεται τι κουρτινες θα βαλει στο σπιτι ΣΟΥ αν καταφερει να σε σβερκωσει με φυκια για ωριμοτητες κ συντροφικοτητες τωρα που περασε η μπογια της κ ''σοβαρευτηκε'' .
1 .
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Tο ποσο πιστη και ενταξει θα ειναι μαζι σου καποια εχει να κανει με το ποσο σε σεβεται.
Ειναι πιο πιθανο να σε σεβαστει περισσοτερο η μικρη γιατι θα σε βλεπει σαν θεο, οποτε δε θεωρω απολυτο οτι για κατι σοβαρο θες μεγαλυτερη.
Γενικα μην ψαχνετε μονοκερους, το θεμα ειναι να περασεις καλα για μερικους μηνες ή χρονια. Ή βδομαδες ή μερες ή ωρες κλπ
Απο την φυση τους οι ερωτικες σχεσεις ειναι εντελως προσωρινες, εκει εχω καταληξει.
ΥΓ Ενταξει προφανως πρεπει να χεις και τα αντιστοιχα προσοντα για να ανταγωνιστεις τον 20αρη, οχι να σαι κοιλαρας, αλλιως θα σε εκμεταλλευεται για τα φραγκα.
Ειναι πιο πιθανο να σε σεβαστει περισσοτερο η μικρη γιατι θα σε βλεπει σαν θεο, οποτε δε θεωρω απολυτο οτι για κατι σοβαρο θες μεγαλυτερη.
Γενικα μην ψαχνετε μονοκερους, το θεμα ειναι να περασεις καλα για μερικους μηνες ή χρονια. Ή βδομαδες ή μερες ή ωρες κλπ

Απο την φυση τους οι ερωτικες σχεσεις ειναι εντελως προσωρινες, εκει εχω καταληξει.
ΥΓ Ενταξει προφανως πρεπει να χεις και τα αντιστοιχα προσοντα για να ανταγωνιστεις τον 20αρη, οχι να σαι κοιλαρας, αλλιως θα σε εκμεταλλευεται για τα φραγκα.
0 .
-
Adminović
- Sloboda Narodu

Αγις έγραψε:Ξεπετες κανουν ολες ανεξάρτητα απο την ηλικια τους .
Η 30+ θεωρείται σιτεμένη;
Αν τις θες για σουκου, προφανώς θες μικρουλες και τρελούλες.
Το πρήξιμο μια χαρά μπορούν να σου το κάνουν κι αυτές πάντως, με τα καπρίτσια τους (το έχω ζήσει και ξέρω τί λέω).
Συγγνώμη αλλά αν αφήνεις να σε διατάζουν για τις κουρτίνες στο σπίτι σου, φταίς κι εσύ κάπου. Και δεν θα έλεγα ότι είναι τόσο θέμα ηλικίας.
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

-
Ραν ταν πλαν
- Kalamata Lover

Σκέφτηκα σε αυτό το νήμα να πάρω θέση υπέρ των γυναικών αλλά τώρα τελευταία η γκόμενα μου πάει στη λαϊκή τέσσερις πέντε φορές τη βδομάδα. 

0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.
-
vallon
- Supreme poster

έτσι είναι ο άντρας ο σωστός
εκείνος πλένει τα πιάτα μαγειρεύει και σφουγγαρίζει και στέλνει τη γυναίκα να φέρει τα ψώνια στο σπίτι
εκείνος πλένει τα πιάτα μαγειρεύει και σφουγγαρίζει και στέλνει τη γυναίκα να φέρει τα ψώνια στο σπίτι
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.
-
Αγις
- Rookie poster

Το θέμα ειναι τι προσπαθουν κ επιδιωκουν το τι ''θα παρουν '' εξαρταται απο εμας.Adminović έγραψε:Αγις έγραψε:Ξεπετες κανουν ολες ανεξάρτητα απο την ηλικια τους .
Η 30+ θεωρείται σιτεμένη; Ναι
Αν τις θες για σουκου, προφανώς θες μικρουλες και τρελούλες. Και μεχρι 2 -3 μηνες ''σχεση'' καλες ειναι -''τρελλουλες'' ειναι σχεδον ολες ανεξαρτητα ηλικιας
Το πρήξιμο μια χαρά μπορούν να σου το κάνουν κι αυτές πάντως, με τα καπρίτσια τους (το έχω ζήσει και ξέρω τί λέω).Αλλο τα καπριτσια της μικρας κ αλλο τα παιχνιδια με στοχο της σιτεμενης.
Συγγνώμη αλλά αν αφήνεις να σε διατάζουν για τις κουρτίνες στο σπίτι σου, φταίς κι εσύ κάπου. Και δεν θα έλεγα ότι είναι τόσο θέμα ηλικίας.
0 .
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
nemo
- Supreme poster

Για γραψτε για το ενα και μοναδικο χαρισμα που θα θελατε να εχει η γυναικα της ζωης σας
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου
-
Αγις
- Rookie poster

Γυναικες - γκομενες - ''σχεσεις'' - συντροφοι - συζυγοι - φιλες- γνωστες οσες θες - γυναικα της ζωης του Αντρα του σωστου ειναι ΜΟΝΟ η Μανουλα 

0 .
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
Προέλλην
- Right to Repair Champion

Adminović έγραψε:Αγις έγραψε:Ξεπετες κανουν ολες ανεξάρτητα απο την ηλικια τους .
Η 30+ θεωρείται σιτεμένη;
Αν τις θες για σουκου, προφανώς θες μικρουλες και τρελούλες.
Το πρήξιμο μια χαρά μπορούν να σου το κάνουν κι αυτές πάντως, με τα καπρίτσια τους (το έχω ζήσει και ξέρω τί λέω).
Βασικά οι μικρές είναι πιο πρήχτριες.
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts