Καλύτεροι Ελληνες κωμικοί ηθοποιοί από το 1990 και μετά

Τα πάντα για το θέατρο, την τηλεόραση και την έβδομη τέχνη.
Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Re: Καλύτεροι Ελληνες κωμικοί ηθοποιοί από το 1990 και μετά

Δημοσίευσηαπό bizeli » 03 Απρ 2021, 20:05

Λαχουρένιος έγραψε:
Αμαυρωθηκε οχι μονο απο τον Φιλιππιδη αλλα και απο τον Χαικαλη. Τελικα ο Μπουλας που φαινοταν το πιο ρεμαλι απο τους τρεις αποδειχθηκε ο πιο κυριος :D Ομως για να αποδωσουμε τα του Καισαρα τω Καισαρι το μεγαλυτερο μερος της επιτυχιας της σειρας οφειλεται στις ατακες και το σεναριο του σεναριογραφου οχι στους ηθοποιους.

Ε όχι ρε συ. Παίζουν ρόλο και οι ηθοποιοί.
Να στο πω αλλιώς.
Εμένα όσο καλό σενάριο και να έχει μια σειρά, αν δε μου αρέσουν και οι ηθοποιοί δε με τραβάει να τη δω.
Υπάρχουν κάποιοι ηθοποιοί που μου φαίνονται τελείως αδιάφοροι.
1 .

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 05 Απρ 2021, 10:57

Τάσος Παλαντζίδης.
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 05 Απρ 2021, 12:11

Ραν ταν πλαν έγραψε:Τάσος Παλαντζίδης.

δεν τον ξερω αλλα το μονο σιγουρο για να το λες και συ θα ειναι ενας καλος κεκες
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 06 Απρ 2021, 09:49

nemo έγραψε:

δεν τον ξερω αλλα το μονο σιγουρο για να το λες και συ θα ειναι ενας καλος κεκες

Δεν ξέρεις ρε παπάρα το ''σκαραβαίο'' που μαζί με το ''ναύτη'' του Λαζόπουλου έγραψαν ιστορία στους δέκα μικρούς μήτσους;
Κάνε ένα κλικ στο γιουτουμπ και θα τον μάθεις.
Μιλάμε ο άνθρωπος, σαν ατόφιος μαρξιστής λενινιστής που είναι, απογείωσε το χαρακτήρα που υποδύθηκε δίνοντας ρεσιτάλ, μέσα από απλά μαθήματα μαρξιστικής υποκριτικής και παραδείγματα της λειτουργίας της πολιτικής οικονομίας του καπιταλισμού, στο πεδίο της βαθιάς κατανόησης της ταξικότητας και της προλεταριακής συνείδησης ακόμα και στους βλάκες.:fico:
1 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 06 Απρ 2021, 21:02

:angry:
Ραν ταν πλαν έγραψε:
nemo έγραψε:δεν τον ξερω αλλα το μονο σιγουρο για να το λες και συ θα ειναι ενας καλος κεκες

Δεν ξέρεις ρε παπάρα το ''σκαραβαίο'' που μαζί με το ''ναύτη'' του Λαζόπουλου έγραψαν ιστορία στους δέκα μικρούς μήτσους;
Μιλάμε ο άνθρωπος, σαν ατόφιος μαρξιστής λενινιστής που είναι, απογείωσε το χαρακτήρα που υποδύθηκε δίνοντας ρεσιτάλ, μέσα από απλά μαθήματα μαρξιστικής υποκριτικής και παραδείγματα της λειτουργίας της πολιτικής οικονομίας του καπιταλισμού, στο πεδίο της βαθιάς κατανόησης της ταξικότητας και της προλεταριακής συνείδησης ακόμα και στους βλάκες.:fico:

οκ το ειδα και συμφωνω καλος ηθοποιος καλος ανθρωπος και κριμα που ηταν κεκες :D
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 07 Απρ 2021, 08:13

Ραν ταν πλαν έγραψε:
nemo έγραψε:δεν τον ξερω αλλα το μονο σιγουρο για να το λες και συ θα ειναι ενας καλος κεκες

Θεουλης!
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 07 Απρ 2021, 19:45

Δε με τρελαίνει ως ηθοποιός αλλά ως άνθρωπος μού είναι πολύ συμπαθής.

Από ηθοποιούς που δεν αναφέρθηκαν μου αρέσει ο Τσάκωνας από την cult κατηγορία ηθοποιών και ο Ζουγανέλης που τον θεωρώ πολυεργαλείο.

Καλά ο Μπουλάς που ήδη αναφέρθηκε, δεν τον ξαναλέω. Εννοείται ότι τον θεωρώ τοπ.

Και άλλοι είναι που δε μου έρχονται τώρα.
0 .

Επιστροφή σε “Θέατρο • TV • Cinema”