Υπερδιπλασιαστηκαν οι μεταναστες στα νησια επι ΝΔ μεσα σε 8 μηνες (42.000 εναντι 20.000)

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Re: Υπερδιπλασιαστηκαν οι μεταναστες στα νησια επι ΝΔ μεσα σε 8 μηνες (42.000 εναντι 20.000)

Δημοσίευσηαπό pluton » 13 Μαρ 2020, 17:38

ΩRIΩNAS7 έγραψε:
pluton έγραψε:
Εσύ που είσαι υπέρ των λαθρομεταναστών πόσους θα πάρεις σπίτι σου;

Ουαί υποκριταί.

Όσους ξεφύγουν από εσένα που θα φυλάς τα σύνορα.
Ψευτοπατριώτη

Αν πάρω καμιά καραμπίνα και πάω στα σύνορα θα μιλάς για τάγματα εφόδου.

Ζητάς όμως να ανέβουν πολίτες οπλισμένοι....

Παπαρολόγοι και τιποτολόγοι όταν έπρεπε να κάνω το καθήκον μου πήγα στον Έβρο (Πέπλος, Κήποι, Δορίσκος άνοιξε χάρτη να δεις που είναι αυτά τα χωριά), ο γιός μου υπηρέτησε πρασινη γραμμή ΕΛΔΥΚ και από εκεί πήρε απολυτήριο (όχι εθελοντής, αλλά δεν παρακαλέσαμε κανένα να γυρίσει πίσω), ο πατέρας μου πήρε απολυτήριο από τα ΕλληνοΒουλγαρικά....

Στην οικογένειά μου υπηρετούμε την Ελληνική σημαία και όχι ξένα κόκκινα φλάμπουρα.
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Re: Υπερδιπλασιαστηκαν οι μεταναστες στα νησια επι ΝΔ μεσα σε 8 μηνες (42.000 εναντι 20.000)

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 13 Μαρ 2020, 17:40

pluton έγραψε:Στην οικογένειά μου υπηρετούμε την Ελληνική σημαία και όχι ξένα κόκκινα φλάμπουρα.

Η ελληνικη σημαια δεν εχει σβαστικα. Καπου τα εχεις μπερδεψει.

Υπηρετησε στην ΕΛΔΥΚ λεει ο γιος του, και λιβανιζει την Χουντα που εδωσε την Κυπρο στους τουρκους, επειδη η χουντα του βρηκε δουλεια :laugh1: Τοσο πατριωτης. Πιο πανω η δουλιτσα του απο την Κυπρο.
0 .

ΩRIΩNAS7

Δημοσίευσηαπό ΩRIΩNAS7 » 13 Μαρ 2020, 17:52

pluton έγραψε:
ΩRIΩNAS7 έγραψε:
Όσους ξεφύγουν από εσένα που θα φυλάς τα σύνορα.
Ψευτοπατριώτη

Αν πάρω καμιά καραμπίνα και πάω στα σύνορα θα μιλάς για τάγματα εφόδου.

Ζητάς όμως να ανέβουν πολίτες οπλισμένοι....

Να πας εθελοντής εθνοφυλακας λέω.
Οχι αυτά που λες εσύ.

pluton έγραψε:
Παπαρολόγοι και τιποτολόγοι όταν έπρεπε να κάνω το καθήκον μου πήγα στον Έβρο (Πέπλος, Κήποι, Δορίσκος άνοιξε χάρτη να δεις που είναι αυτά τα χωριά), ο γιός μου υπηρέτησε πρασινη γραμμή ΕΛΔΥΚ και από εκεί πήρε απολυτήριο (όχι εθελοντής, αλλά δεν παρακαλέσαμε κανένα να γυρίσει πίσω), ο πατέρας μου πήρε απολυτήριο από τα ΕλληνοΒουλγαρικά....

Στην οικογένειά μου υπηρετούμε την Ελληνική σημαία και όχι ξένα κόκκινα φλάμπουρα.

Α μάλιστα. Άρα το καθήκον σου στην πατρίδα ήταν περιορισμένη χρονικής ισχύος και σε συγκεκριμένη ημερομηνία. :LoL:
Έτσι μπράβο. Για αυτό σε λέω ψευτοπατριώτη. Και για αυτό,βασικά .

Και προφανώς έτσι είναι και όλη σου ή οικογένεια βάσει όσον γράφεις.
Αυτό ακριβώς είναι είναι οι δεξιοί. Αυτό ακριβώς.
0 .

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 13 Μαρ 2020, 17:54

Λαχουρένιος έγραψε:
pluton έγραψε:Στην οικογένειά μου υπηρετούμε την Ελληνική σημαία και όχι ξένα κόκκινα φλάμπουρα.

Υπηρετησε στην ΕΛΔΥΚ λεει ο γιος του, και λιβανιζει την Χουντα που εδωσε την Κυπρο στους τουρκους, επειδη η χουντα του βρηκε δουλεια :laugh1: Τοσο πατριωτης. Πιο πανω η δουλιτσα του απο την Κυπρο.

Οχι αυτά που λες εσύ.

Α μάλιστα. Άρα το καθήκον σου στην πατρίδα ήταν περιορισμένη χρονικής ισχύος και σε συγκεκριμένη ημερομηνία. :LoL:
Έτσι μπράβο. Για αυτό σε λέω ψευτοπατριώτη. Και για αυτό,βασικά .

Και προφανώς έτσι είναι και όλη σου ή οικογένεια βάσει όσον γράφεις.
Αυτό ακριβώς είναι είναι οι δεξιοί. Αυτό ακριβώς.

Εικόνα
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

ΩRIΩNAS7

Δημοσίευσηαπό ΩRIΩNAS7 » 13 Μαρ 2020, 17:57

pluton έγραψε:
Λαχουρένιος έγραψε:

Οχι αυτά που λες εσύ.

Εικόνα

Τι μας ποστάρεις το είδωλό σου;
Το ξέρουμε ότι τον μιμησε στα πάντα. Ως αυθεντικός δεξιός που εισαι
0 .

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 13 Μαρ 2020, 18:51

ΩRIΩNAS7 έγραψε:
pluton έγραψε:

Εικόνα

Τι μας ποστάρεις το είδωλό σου;
Το ξέρουμε ότι τον μιμησε στα πάντα. Ως αυθεντικός δεξιός που εισαι

Εγώ δεν γκεμπελίζω. Εσείς αερολογείτε.
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 13 Μαρ 2020, 19:09

Λαχουρένιος έγραψε:
nemo έγραψε:μιλα βρε με αριθμους οταν ισχυριζεσαιι κατι τετοιο

42.000 ειναι στα νησια σημερα, 20.000 ηταν στις αρχες Αυγουστου. Τα γραφω στο πρωτο ποστ.

Παραλληλα, θα μεταφερουν 10.000 στην ενδοχωρα μεσα στο 2020

Μετά την ολοκλήρωση των διαδοχικών συσκέψεων, ο κ. Μηταράκης προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Συζητήσαμε με την Ευρωπαία Επίτροπο, κ. Ylva Johansson, την τρέχουσα κατάσταση στα σύνορα και στα νησιά μας, η οποία δεν μπορεί να συνεχιστεί. Ήδη έχουμε ανακοινώσει τη μεταφορά 10.000 μεταναστών στην ενδοχώρα μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2020. Σήμερα, ανακοινώνουμε την περαιτέρω αποσυμφόρηση των νησιών με την εθελοντική μεταφορά άλλων 5.000 αιτούντων άσυλο στις χώρες προέλευσης τους.

https://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/ ... n-endoxora

20 χιλιαδες!! ή ας βαλουμε και αλλες 20 χιλ...τοσοι νομιζεις οτι βρισκονται στην ελλαδα;
ή τοσοι παιρνουν επιδοματα;
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 13 Μαρ 2020, 21:55

nemo έγραψε:20 χιλιαδες!! ή ας βαλουμε και αλλες 20 χιλ...τοσοι νομιζεις οτι βρισκονται στην ελλαδα;
ή τοσοι παιρνουν επιδοματα;

Δεν ξερω ποσοι παιρνουν επιδοματα, σου λεω οτι ο Τσιπρας ειχε 20.000 και το ζαβο σε 8 μηνες προσεθεσε αλλους 20.000.

Εσενα σου φαινεται αυτο για κλεισιμο συνορων?
0 .

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”