bizeli έγραψε:Ετοιμάζω τα μαθήματά μου σε ηλεκτρονική μορφή και αυτό είναι υπερβολικά χρονοβόρο.
Και πως ξέρεις τι τα κάνει ο μαθητής σου αυτά που του ετοιμάζεις και του στέλνεις;

bizeli έγραψε:Ετοιμάζω τα μαθήματά μου σε ηλεκτρονική μορφή και αυτό είναι υπερβολικά χρονοβόρο.

NikosVy έγραψε:bizeli έγραψε:Ετοιμάζω τα μαθήματά μου σε ηλεκτρονική μορφή και αυτό είναι υπερβολικά χρονοβόρο.
Και πως ξέρεις τι τα κάνει ο μαθητής σου αυτά που του ετοιμάζεις και του στέλνεις;

bizeli έγραψε:Καλά ρε παιδιά, διαβάζω τώρα την ιστορία για την πολιορκία του Μεσολογγίου και λέει το βιβλίο ότι ήταν σημαντική η κατάληψή του από τους Τούρκους γιατί από κει περνούσε ο ένας από τους δυο δρόμους που οδηγούσε στην Πελ/σο.
Και ρωτάω οι δρόμοι από Στερεά Ελλάδα προς Πελ/σο τρεις δεν είναι;
1. Από Μεσολόγγι
2. Από Ρίο
3. Από Αττική
Εεεεεε;

Adminović έγραψε:
Ριο και Κορινθία βασικά. Δηλαδή δύο. Και οι Τούρκοι ήταν δεδομένο ότι μάλλον την Κόρινθο θα προτιμούσαν (όπως και εγένετο).
Το Μεσολόγγι πιο σημαντικό είναι ως περιοχή που μπορούν να βρουν καταφύγιο ναυτικές δυνάμεις και περιοχή από όπου μπορεί κάποιος να έχει τον έλεγχο του Πατραϊκού και του Κορινθιακού.

bizeli έγραψε:"Το πακέτο δυνατοτήτων Media για Windows 7 N ή Windows 7 KN θα εγκαταστήσει το Media Player και σχετικές τεχνολογίες σε υπολογιστές που χρησιμοποιούν την έκδοση Windows 7 N ή Windows 7 KN ή αυτές τις εκδόσεις με Service Pack 1. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τη διεύθυνση http://support.microsoft.com και αναζητήστε στη Γνωσιακή βάση το άρθρο με αριθμό KB968211."
Καταρχήν τι εννοεί με τα τονισμένα;
N is made for the EU market and does not include Windows Media Player.
KN is made for the Korean Market and does not include Windows Media Player or an Instant Messenger.
bizeli έγραψε:Μετά πατάω να γίνει λήψη και μου βγάζει να επιλέξω ποιο αρχείο θέλω να κατεβάσω
Windows6.1-KB968211-x64-RefreshPkg.msu
ή
Windows6.1-KB968211-x86-RefreshPkg.msu
bizeli πολύ confused