Προέλλην έγραψε:Αρίστος έγραψε:Την εχει ψωνισει ή μου φαινεται;![]()
![]()
Εδώ την έχεις ψωνίσει εσύ, αυτός που είναι σπουδαίος στ αλήθεια, να μην ψωνιστεί;
Απλα σας κανω πλακα γιατι ξυνιζετε, αν εισασταν νορμαλ δεν θα παινευομουνα καθολου.
.

Προέλλην έγραψε:Αρίστος έγραψε:Την εχει ψωνισει ή μου φαινεται;![]()
![]()
Εδώ την έχεις ψωνίσει εσύ, αυτός που είναι σπουδαίος στ αλήθεια, να μην ψωνιστεί;

Αρίστος έγραψε:Η εμφανης νοητικη καθυστερηση σας, η ελλειψη μορφωσης που αποδεικνυεται απο την ενδεια του λεξιλογιου, η ελλειψη λογικου ειρμου στην εκφραση σας και η αναγκη σας να λασπολογειτε οτι δεν συμφωνει μαζι σας αποδεικνυουν οτι στην πραξη εισαστε 17ρηδες καφροι που ακομη δεν εχουν ενηλικιωθει.
Θα εβαζα γελακι αλλα η κατασταση σας δεν ειναι για γελια.
Αρίστος έγραψε:Μπα, ολοι εκφραστηκαν με τα καλυτερα λογια. Απλα αυτοι οι 4 με εντυπωσιασαν.

Προέλλην έγραψε:Ναι, ού. Καμιά πλάκα δεν κάνεις, απλά όταν βρίσκεσαι υπό πίεση, πιστεύεις ότι μπορείς να επικαλεστείς κάποιου είδους αυθεντία, κάτι που φυσικά όταν το κάνεις, έχει ως αποτέλεσμα να αυτοεξευτελίζεσαι.

Αρίστος έγραψε:Ακομη και στο θεμα της αυθεντιας βεβαια εχετε ψωνισει απο σβερκο. Δηλαδη νομιζει ο Ωριωνας οτι εμαθε τι σημαινει η παγκοσμιοποιηση επειδη γκουγκλισε τον ορισμο της και μου τη λεει εμενα που στα ΕΠΙΚΑΙΡΑ μου ζητουσαν ακριβως να γραφω για θεματα ευρωπαικα καθως και για τη συγκρουση παγκοσμιοποιησης και αντιπαγκοσμιοποιησης. Γιατι εκριναν οτι στο συγκεκριμενο θεμα ειμαι απο τους πιο ενημερωμενους στην Ελλαδα.
.gif)

Λαχουρένιος έγραψε:Αρίστος έγραψε:Ακομη και στο θεμα της αυθεντιας βεβαια εχετε ψωνισει απο σβερκο. Δηλαδη νομιζει ο Ωριωνας οτι εμαθε τι σημαινει η παγκοσμιοποιηση επειδη γκουγκλισε τον ορισμο της και μου τη λεει εμενα που στα ΕΠΙΚΑΙΡΑ μου ζητουσαν ακριβως να γραφω για θεματα ευρωπαικα καθως και για τη συγκρουση παγκοσμιοποιησης και αντιπαγκοσμιοποιησης. Γιατι εκριναν οτι στο συγκεκριμενο θεμα ειμαι απο τους πιο ενημερωμενους στην Ελλαδα.
Φαντασου πως ειναι οι αλλοι δηλαδη...

Αρίστος έγραψε:Στα ΕΠΙΚΑΙΡΑ γραφουν καθηγητες πανεπιστημιου, διπλωματες καριερας, νυν και πρωην υπουργοι και βουλευτες, οι μεγαλυτεροι αναλυτες της Ελλαδας και οι δημοσιογραφοι του Λιβανη.
Και αναμεσα σε ολους αυτους ζητησαν απο μενα να γραφω τα θεματα της Ευρωπαικς Ενωσης και ειδικοτερα οτι εχει να κανει με τη συγκρουση παγκοσμιοποιησης και αντιπαγκοσμιοποιησης.
Το ιδιο μου ζητησαν και στην ιστοσελιδα του Σταυρου Λυγερου. Εκει οταν υπαρξει κανας μηνας που δεν τους στελνω αρθρο μου στελνουν υπενθυμιστικο μειλ να μην τους ξεχναω.