Θανάσης έγραψε:bizeli έγραψε:Να βλέπουμε με τα ίδια μάτια τον κόσμο.
δλδ;
Να έχουμε την ίδια κοσμοθεωρία για τα πράγματα γύρω μας.
Άμα δεν έχουμε κοινές απόψεις στα περισσότερα θέματα πώς θα μπορούμε να συνυπάρξουμε;
Όλη μέρα θα τσακωνόμαστε.

Θανάσης έγραψε:bizeli έγραψε:Να βλέπουμε με τα ίδια μάτια τον κόσμο.
δλδ;

bizeli έγραψε:Θανάσης έγραψε:
δλδ;
Να έχουμε την ίδια κοσμοθεωρία για τα πράγματα γύρω μας.
Άμα δεν έχουμε κοινές απόψεις στα περισσότερα θέματα πώς θα μπορούμε να συνυπάρξουμε;

Θανάσης έγραψε:bizeli έγραψε:Να έχουμε την ίδια κοσμοθεωρία για τα πράγματα γύρω μας.
αρκεί μόνο αυτό λες;

αρκεί μόνο αυτό λες;
Για μένα ναι αρκεί.
Δεν ξέρω για τους άλλους.

Θανάσης έγραψε:bizeli έγραψε:Για μένα ναι αρκεί.
Δεν ξέρω για τους άλλους.
δεν θα ήθελες να έχετε παρόμοια γούστα, συνήθειες, κοινούς στόχους, να διασκεδάζετε και να ψυχαγωγήστε μαζί κλπ κλπ; δλδ έτσι όπως το θέτεις μπορείς να κάνεις και σχέση μέσω ιντερνετ.
.gif)

δεν θα ήθελες να έχετε παρόμοια γούστα, συνήθειες, κοινούς στόχους, να διασκεδάζετε και να ψυχαγωγήστε μαζί κλπ κλπ; δλδ έτσι όπως το θέτεις μπορείς να κάνεις και σχέση μέσω ιντερνετ.
Μα όταν λέω "κοινή κοσμοθεωρία" περιλαμβάνει και όλα αυτά που λες βρε Θανάση.
Όλες τις πτυχές την ανθρώπινης συνύπαρξης. Να ζούμε δλδ τις ζωές μας έχοντας κοινή ματιά.
Όταν λέω κοσμοθεωρία δεν εννοώ μόνο "πώς γεννήθηκε ο κόσμος".
Που ακόμα και σε αυτό θα ήθελα οι απόψεις μας να ταυτίζονται.
Γιατί άμα ο σύντροφος πίστευε ότι ο κόσμος δημιουργήθηκε από τον Αδάμ και την Εύα θα είχαμε πρόβλημα.
---
Μα και οι περισσότεροι αυτό δε θέλουν από τη σχέση τους;
Γιατί σου φαίνεται περίεργο;
Πώς μπορείς να συνυπάρξεις με κάποιον όταν εσύ λες "άσπρο" και αυτός λέει "μαύρο".
Δε γίνεται.

Θανάσης έγραψε:
ok. με λίγα λόγια μου λες να ταιριάζετε. μάλιστα.
έλεγα μήπως το ανέλυες λίγο παραπάνω. να μας δώσεις κάποια σημεία.

ok. με λίγα λόγια μου λες να ταιριάζετε. μάλιστα.
έλεγα μήπως το ανέλυες λίγο παραπάνω. να μας δώσεις κάποια σημεία.
Ακριβώς.
Τώρα να κάτσω και να αναλύσω ένα ένα τα σημεία σε τι να ταιριάζουμε πώς θα γίνει;
Μα και όταν γνωρίζεις κάποιον δε βγάζεις μια λίστα και λες θέλω να είσαι έτσι έτσι κι έτσι.
Αυτά στην πορεία της σχέσης τα βλέπεις.
Εκτός και αν από την αρχή της γνωριμίας δεις κάποια τρανταχτά σημάδια που δε σου αρέσουν και χτυπήσουν καμπανάκια.