Τα χαρακτηριστικά του τοξικού συντρόφου

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Re: Τα χαρακτηριστικά του τοξικού συντρόφου

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 07 Ιουν 2020, 12:31

vallon έγραψε:
Δεν υπάρχει γυναίκα που αν δαπανήσεις τον κατάλληλο χρόνο και χρησιμοποιήσεις την κατάλληλη τεχνική και μέσα , να μην ανταποκριθεί και να αλλάξει απο ανέραστη σε πλήρως σεξουαλικό πλάσμα.

Ανέβηκες λέβελ στην αξιολογική μου κλίμακα. :D
Αυτό όμως δεν αναιρεί το ότι είσαι ούγκανος με τα θηλυκά, δείγμα θύματος του συμπεριφορικού χοντροκωλισμού και παράδειγμα προς αποφυγή για τη νεολαία. :fico:
1 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 07 Ιουν 2020, 12:32

Ραν ταν πλαν έγραψε:
vallon έγραψε:
οκ
μπορεί αυτό να λειτουργεί σε ανθρώπους που απλά δεν καταλαβαίνουν ότι είναι τοξικοί;
για να μπορέσει κάποιος να αναγνωρίσει ότι έχει πρόβλημα μήπως πρώτα πρέπει να μπορεί να το αποδεχτεί ότι υπάρχει και τέτοια περίπτωση;

απ όσο θυμάμαι πάντως η ελενίτσα μου δεν καταλάβαινε χριστό
μέσα στο πακέτο ήταν ότι για όλα έφταιξα εγώ..

Ο μαλάκας-τοξικός νάρκισσος έχει πάντα αυτεπίγνωση. Γι' αυτό έφταιγες για όλα εσύ. :D
Αυτός ο κανόνας έχει εφαρμογή, από την πλευρά του μαλάκα, παντού και πάντοτε. :fico:
Δε με εννοείς τώρα αλλά όταν μεγαλώσεις θα καταλάβεις.

πρέπει να μελετήσω την θεωρία σου, μπορεί να έχει κάποιο δίκιο
για ανέλυσε το περισσότερο
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Στύγιος

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 07 Ιουν 2020, 12:36

vallon έγραψε:
Στύγιος έγραψε:
Μπα, κοκό είχε σπανίως και προβλεπόμενο ,ζήτημα να έγινε 4-5 φορές και ήταν σα να έκανε καταναγκαστικά έργα :nono: Αισθανόμουν μετά από λίγο καιρό σαν υποχείριο και δουλοπάροικος.

Ωππ εδώ έχουμε θέμα..
προφανώς και δεν ασχολήθηκες αρκετά ρε με το να προετοιμάζεις τη γυναίκα όπως έπρεπε

νόμος του βάλλον νούμερο 20120

Δεν υπάρχει γυναίκα που αν δαπανήσεις τον κατάλληλο χρόνο και χρησιμοποιήσεις την κατάλληλη τεχνική και μέσα , να μην ανταποκριθεί και να αλλάξει απο ανέραστη σε πλήρως σεξουαλικό πλάσμα.
Αγαπητέ , έχει να κάνει με το πως εξασκείς την τέχνης της ερωτικής πράξης
Ή ασχολείσαι ή είσαι ούγκανος..

Γιατί νομίζεις φτάνουν οι γυναίκες να μην τους αρέσει το σεξ γιατί έτσι γεννήθηκαν; ή γιατί έπεσαν σε μαλάκες άντρες που δεν ασχολήθηκαν μαζί τους;

Άντε μωρέ παπάρα ,19 χρονών ήμουν κι αυτή 21 , τι στο πέος να ξέρω; Σιγά μην εφάρμοζα την Αrs Amatoria του Οβίδιου και έγραφα στο καπάκι και διδακτορική διατριβή. :P
0 .

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 07 Ιουν 2020, 12:43

Στύγιος έγραψε:
vallon έγραψε:
Ωππ εδώ έχουμε θέμα..
προφανώς και δεν ασχολήθηκες αρκετά ρε με το να προετοιμάζεις τη γυναίκα όπως έπρεπε

νόμος του βάλλον νούμερο 20120

Αγαπητέ , έχει να κάνει με το πως εξασκείς την τέχνης της ερωτικής πράξης
Ή ασχολείσαι ή είσαι ούγκανος..

Γιατί νομίζεις φτάνουν οι γυναίκες να μην τους αρέσει το σεξ γιατί έτσι γεννήθηκαν; ή γιατί έπεσαν σε μαλάκες άντρες που δεν ασχολήθηκαν μαζί τους;

Άντε μωρέ παπάρα ,19 χρονών ήμουν κι αυτή 21 , τι στο πέος να ξέρω; Σιγά μην εφάρμοζα την Αrs Amatoria του Οβίδιου και έγραφα στο καπάκι και διδακτορική διατριβή. :P

κατάλαβες τώρα γιατί το 20χρονο τρέχει πίσω απο 55άρηδες;
γιατί ο εικοσάρης είναι στ @@ του..δεν έχει πείρα να καταλάβει πως πρέπει να φερθεί σε μια γυναίκα..

έτσι πάει..
άσε που είναι τελικά γεγονός ότι οι άντρες είμαστε πολύ πιο ανώριμοι από τις γυναίκες, ωριμάζουμε πολύ αργότερα
μια σαραντάρα μπορεί άνετα να είναι στο ίδιο επίπεδο ωριμότητας με ένα 55άρη..
0 .

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 07 Ιουν 2020, 12:45

vallon έγραψε:
Ραν ταν πλαν έγραψε:
Ο μαλάκας-τοξικός νάρκισσος έχει πάντα αυτεπίγνωση. Γι' αυτό έφταιγες για όλα εσύ. :D
Αυτός ο κανόνας έχει εφαρμογή, από την πλευρά του μαλάκα, παντού και πάντοτε. :fico:
Δε με εννοείς τώρα αλλά όταν μεγαλώσεις θα καταλάβεις.

Όταν παραδεχτείς ότι πάντα και για όλα έχω δίκιο (ειδικά για την αναγκαιότητα της προλεταριακής επανάστασης και υποσχεθείς ότι θα σέβεσαι τη σημαία με το σφυροδρέπανο) θα το αναλύσω.
Ειδάλλως θα σε αφήσω στα σκοτάδια και στη χειραγώγηση της κάθε ''Ελενίτσας''. :fico:

Υ.Γ. Α και πού 'σαι. Αλλάζεις τον καφέ που πίνεις πάραυτα. Με άντρα που πίνει καπουτσίνους εγώ δε νταραβερίζομαι. :D
1 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 07 Ιουν 2020, 13:11

Ραν ταν πλαν έγραψε:
vallon έγραψε:

Όταν παραδεχτείς ότι πάντα και για όλα έχω δίκιο (ειδικά για την αναγκαιότητα της προλεταριακής επανάστασης και υποσχεθείς ότι θα σέβεσαι τη σημαία με το σφυροδρέπανο) θα το αναλύσω.
Ειδάλλως θα σε αφήσω στα σκοτάδια και στη χειραγώγηση της κάθε ''Ελενίτσας''. :fico:

Υ.Γ. Α και πού 'σαι. Αλλάζεις τον καφέ που πίνεις πάραυτα. Με άντρα που πίνει καπουτσίνους εγώ δε νταραβερίζομαι. :D

είσαι σίγουρος ότι δεν έχεις εβραϊκή καταγωγή;
βρε μήπως φοράς σκουφάκι και έχεις γενειάδα;
0 .

Στύγιος

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 07 Ιουν 2020, 14:21

Ραν ταν πλαν έγραψε:
vallon έγραψε:

Υπερθεματίζω κι γω σ' αυτό . Με καπουστίνους ,φρεντοτσίνους κι άλλους γκέηδες καφέδες δε θέλω να έχω σχέση :noway1:
1 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 07 Ιουν 2020, 17:40

Στύγιος έγραψε:
Λαχουρένιος έγραψε:
Ενα καλο τσιμπουκι βοηθα να ξεπερνιουνται τα προβληματα στην σχεση :fico:

Μπα, κοκό είχε σπανίως και προβλεπόμενο ,ζήτημα να έγινε 4-5 φορές και ήταν σα να έκανε καταναγκαστικά έργα :nono: Αισθανόμουν μετά από λίγο καιρό σαν υποχείριο και δουλοπάροικος.

Καλα και τι καθοσουν και εκανες τοσο καιρο... :laugh1: 1 χρονο και το κανατε 5 φορες??? :ohno:
1 .

Στύγιος

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 07 Ιουν 2020, 17:51

Λαχουρένιος έγραψε:
Στύγιος έγραψε:

Καλα και τι καθοσουν και εκανες τοσο καιρο... :laugh1: 1 χρονο και το κανατε 5 φορες??? :ohno:

Ήταν ωραία η άτιμη ,πιο έξυπνη από μένα και με "τούμπαρε" , θύμα κι εγώ ...
0 .

Άβαταρ μέλους
Αγις
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Αγις » 07 Ιουν 2020, 17:58

Λαχουρένιος έγραψε:
Στύγιος έγραψε:

:nocomment5:
0 .
ΖΗΝΗΔΕΩΣ

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”