Θα εχουμε παλι λοκνταουν?

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Re: Θα εχουμε παλι λοκνταουν?

Δημοσίευσηαπό nemo » 03 Αύγ 2020, 20:03

Λαχουρένιος έγραψε:
Highlander έγραψε:Δεν ντρέπεσαι να τα γράφεις αυτά τα πράγματα;
Και ο ψεκασμός έχει κάποια όρια όταν θέτει σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές.

Να δεις τι μαλακιες εγραφε ο συναγωνιστης σου ο Αριστος πριν 2-3 μηνες.

μεχρι στιγμης δεν ειναι ουτε ενας στους εκατο χιλ..αν βαλουμε και τα δυο εκατομμυρια μεταναστες λαθρο

μια φορα ενας γνωστος πηγε για διακοπες στο πηλιο εφτασε με την γυναικα του το μεσημέρι
ξαπλωσε με το αιρκοντισιον ... και ξυπνησε στο νοσοκομειο λιγο πριν πεθανει
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 04 Αύγ 2020, 01:01

Ελπίζω όχι. Δε θα το αντέξει η οικονομία.
Είμαστε οριακά αν δεν έχουμε καταστραφεί ήδη.
Τώρα θα μου πείτε πρώτα η υγεία.
Αλλά αν είναι ο κόσμος να πεθάνει από τη φτώχεια στο τέλος ... τι να πω;
Δεν ξέρω.
Δύσκολο η επίλυση του γρίφου.
Υγεία ή οικονομία;
0 .

Άβαταρ μέλους
denplirono
Extreme poster
Extreme poster

ΠΕΦΤΕΙ ΔΟΥΛΕΜΑ ΧΟΝΤΡΟ.....

Δημοσίευσηαπό denplirono » 04 Αύγ 2020, 10:38

ΠΕΦΤΕΙ ΔΟΥΛΕΜΑ ΧΟΝΤΡΟ.....
πολυ χοντρο....πολυ χοντροοοοοοοοο
φατε σανο μουλαρια.... :laugh1: :laugh1:

πω ρε δουλεμα....

γεια σου αρχοντα Χαρρυ Κλυν, περασες δευτερος πλεον
0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 04 Αύγ 2020, 17:30

Παιδιά εντάξει να σας πω κάτι;
Ήταν που ήταν σκατά τα πράγματα με την κρίση κι εκεί που πήγε να γίνει μια ανάκαμψη ήρθε ο κορονοιός και τα διέλυσε όλα.
Οι 8 στους 10 που μιλάω ή άνεργοι θα είναι ή χρεωμένοι μέχρι το λαιμό ή θα ζουν με ψίχουλα.
Μιλάμε για τρα-γι-κές περιπτώσεις.
Η καραντίνα τους αποτελείωσε όλους.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 04 Αύγ 2020, 21:35

Οντως πανω που στην τριετια 17-19 αρχισε καπως να σταθεροποιειται η κατασταση ηρθε μια μεγαλη σφαλιαρα το '20.
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 04 Αύγ 2020, 22:56

Λαχουρένιος έγραψε:Οντως πανω που στην τριετια 17-19 αρχισε καπως να σταθεροποιειται η κατασταση ηρθε μια μεγαλη σφαλιαρα το '20.

Μιλάμε ο κορονοιός ήταν η χαριστική βολή.
0 .

Άβαταρ μέλους
denplirono
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό denplirono » 05 Αύγ 2020, 00:34

bizeli έγραψε:Παιδιά εντάξει να σας πω κάτι;
Ήταν που ήταν σκατά τα πράγματα με την κρίση κι εκεί που πήγε να γίνει μια ανάκαμψη ήρθε ο κορονοιός και τα διέλυσε όλα.
Οι 8 στους 10 που μιλάω ή άνεργοι θα είναι ή χρεωμένοι μέχρι το λαιμό ή θα ζουν με ψίχουλα.
Μιλάμε για τρα-γι-κές περιπτώσεις.
Η καραντίνα τους αποτελείωσε όλους.

η ζωη προχωραει μπροστα. δεν υπαρχει συλλογικη ευθυνη αλλα ατομικη. οποιος φοβαται να μεινει σπιτι οποιος δεν φοβαται ας ζησει ελευθερος. αυτα τα φασιστικα αλλου ομως.....να χασω το προστοζην μου για να ειναι ασφαλης ο γεροντας 90 χρονων, βρε δεν πατε στον κορακα λεω εγω.....εγω θα κανω αυτο που θελω εγω και το ιδιο ας κανει και ο γεροντας....οπως ΔΕΝ εχουμε συλλογικη περιουσια αλλα ατομικη, ετσι ειναι και με την κορονοπαπαρια. Ο καθενας μονος του, οποιος φοβαται να μην βγει απο το σπιτι θα πεθανει ρεεεεε

Μιλάμε ο κορονοιός ήταν η χαριστική βολή.

εγω δεν εκανα εκλογες για να κυβερναει ο τσιορδας και ο καθε γιατρος εμπορος παντως.....πολιτικους ψηφισαμε και εμποροι ιατρικων ειδων κυβερναμε...οχι σοβαρα, ειναι κυβερνηση αυτη;
ΥΓ:ευλογια Κυριου που μας κυβερνανε οι ημιτρελοι της νδ και οχι οι προδοτες και οι ολοσχερως τρελοι του Συριζα που λενε να παρει και αλλα μετρα η κυβερνηση
0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 05 Αύγ 2020, 01:10

denplirono έγραψε:η ζωη προχωραει μπροστα. δεν υπαρχει συλλογικη ευθυνη αλλα ατομικη. οποιος φοβαται να μεινει σπιτι οποιος δεν φοβαται ας ζησει ελευθερος. αυτα τα φασιστικα αλλου ομως.....να χασω το προστοζην μου για να ειναι ασφαλης ο γεροντας 90 χρονων, βρε δεν πατε στον κορακα λεω εγω.....εγω θα κανω αυτο που θελω εγω και το ιδιο ας κανει και ο γεροντας....οπως ΔΕΝ εχουμε συλλογικη περιουσια αλλα ατομικη, ετσι ειναι και με την κορονοπαπαρια. Ο καθενας μονος του, οποιος φοβαται να μην βγει απο το σπιτι θα πεθανει ρεεεεε

Το θεωρώ απίθανο να πάμε σε καθολικό λοκνταουν αν και τα πράγματα είναι χειρότερα από την πρώτη φόρα. Τον Μάρτιο με 10 κρούσματα σε όλη την Ελλάδα και έκλεισαν τα πάντα. Τώρα έχουμε 100 κρούσματα την ημέρα και η ζωή συνεχίζεται απλά φοράμε μάσκες.
Αυτό σημαίνει ότι η οικονομία δεν σηκώνει δεύτερο γενικό λοκνταουν. Αλλιώς θα το είχαν κάνει ήδη.
Τίποτα θα μας αφήσουν χύμα και όποιος ζήσει έζησε,όποιος πεθάνει πέθανε και θα το ονομάσουν ανοσία αγέλης.
Εντάξει και μεταξύ μας τώρα δε γίνεται να ζούμε μια ζωή σε καραντίνα μέχρι κι αν βρεθεί κάποιο εμβόλιο.
Θα μάθουμε να ζούμε μαζί με τον ιό και ό,τι γίνει.

denplirono έγραψε:εγω δεν εκανα εκλογες για να κυβερναει ο τσιορδας και ο καθε γιατρος εμπορος παντως.....πολιτικους ψηφισαμε και εμποροι ιατρικων ειδων κυβερναμε...οχι σοβαρα, ειναι κυβερνηση αυτη;
ΥΓ:ευλογια Κυριου που μας κυβερνανε οι ημιτρελοι της νδ και οχι οι προδοτες και οι ολοσχερως τρελοι του Συριζα που λενε να παρει και αλλα μετρα η κυβερνηση

Εντάξει ρε φίλε τώρα. Δεν είναι γιατροί οι πολιτικοί. Πού να ξέρουν και αυτοί από ιούς και επιδημίες; Οι γιατροί εισηγούνται και οι πολιτικοί παίρνουν τις αποφάσεις.
0 .

Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ » 05 Αύγ 2020, 07:29

Λαχουρένιος έγραψε:
Highlander έγραψε:Δεν ντρέπεσαι να τα γράφεις αυτά τα πράγματα;
Και ο ψεκασμός έχει κάποια όρια όταν θέτει σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές.

Να δεις τι μαλακιες εγραφε ο συναγωνιστης σου ο Αριστος πριν 2-3 μηνες.

Εχει εκπονησει ενα καταοληκτικο σχεδιο συμφωνα με το οποιο οι μισοι Ελληνες (αυτοι που ανηκουν σε ευπαθεις ομαδες δηλαδη) θα ηταν για αγνωστο χρονικο διαστημα σε λοκνταουν,και οι αλλοι μισοι θα κυκλοφορουσαν χυμα ωστε να πετυχουμε την ανοσια αγελης ενω η ανοσια αγελης δεν ειναι επιστημονικα αποδεδειγμενο οτι μπορει να την πετυχουμε
Μιλαμε στην περιοδο του ιου ξεπερασε ακομη και τον εαυτο του
Εχει γαρψει τεραστιες παπαριες αλλα οι συγκεκριμενες παπαριες ηταν ανευ προηγουμενου
0 .
Αρίστος wrote: for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη...
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες....
..

nrg wrote:
H κυβερνηση περικόπτει τις συντάξεις 5% διότι το υπέγραψε στο 2015 και μετά από 10 μέρες δίνει αύξηση 5,5% διότι το επιτρέπουν τα δημοσιονομικά της χώρας

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 05 Αύγ 2020, 08:57

denplirono έγραψε:η ζωη προχωραει μπροστα. δεν υπαρχει συλλογικη ευθυνη αλλα ατομικη. οποιος φοβαται να μεινει σπιτι οποιος δεν φοβαται ας ζησει ελευθερος. αυτα τα φασιστικα αλλου ομως.....να χασω το προστοζην μου για να ειναι ασφαλης ο γεροντας 90 χρονων, βρε δεν πατε στον κορακα λεω εγω.....εγω θα κανω αυτο που θελω εγω και το ιδιο ας κανει και ο γεροντας....οπως ΔΕΝ εχουμε συλλογικη περιουσια αλλα ατομικη, ετσι ειναι και με την κορονοπαπαρια. Ο καθενας μονος του, οποιος φοβαται να μην βγει απο το σπιτι θα πεθανει ρεεεεε

Δεν εχεις επιλογη αν απαγορευτουν συγκεκριμενες επαγγελματικες δραστηριοτητες ή μετακινησεις.

bizeli έγραψε:Το θεωρώ απίθανο να πάμε σε καθολικό λοκνταουν αν και τα πράγματα είναι χειρότερα από την πρώτη φόρα. Τον Μάρτιο με 10 κρούσματα σε όλη την Ελλάδα και έκλεισαν τα πάντα. Τώρα έχουμε 100 κρούσματα την ημέρα και η ζωή συνεχίζεται απλά φοράμε μάσκες.
Αυτό σημαίνει ότι η οικονομία δεν σηκώνει δεύτερο γενικό λοκνταουν. Αλλιώς θα το είχαν κάνει ήδη.
Τίποτα θα μας αφήσουν χύμα και όποιος ζήσει έζησε,όποιος πεθάνει πέθανε και θα το ονομάσουν ανοσία αγέλης.
Εντάξει και μεταξύ μας τώρα δε γίνεται να ζούμε μια ζωή σε καραντίνα μέχρι κι αν βρεθεί κάποιο εμβόλιο.
Θα μάθουμε να ζούμε μαζί με τον ιό και ό,τι γίνει.

Yπαρχει και μια αλλη διαφορα τωρα, τον Μαρτιο κατεγραφαν πρακτικα μονο τα κρουσματα που παρουσιαζαν συμπτωματα και προσερχονταν στα νοσοκομεια. Τωρα ενας λογος που οι αριθμοι ειναι υψηλοι ειναι οτι κανουν περισσοτερα τεστ οποτε πιανουν και πολλους ασυμπτωματικους. Οποτε οι αριθμοι δεν ειναι αμεσα συγκρισιμοι με τον Μαρτιο και τον Απριλιο γιατι αν καναμε και τοτε οσα τεστ κανουμε σημερα, θα εβγαιναν 5πλασια κρουσματα. Για αυτο και παρα την αυξηση των κρουσματων οι θανατοι ειναι λιγοι.

Παραμενει γεγονος ομως οτι τα κρουσματα και ο ρυθμος εξαπλωσης ανεβαινουν σε σχεση με πριν 1 ή 2 μηνες.
0 .

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”