Οκτώ στις δέκα είναι άπιστες.

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Re: Οκτώ στις δέκα είναι άπιστες.

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 10 Οκτ 2020, 09:48

vallon έγραψε:Τώρα που το συζητάτε, έχω παρατηρήσει ότι η Πέννυ ξεκαρδίζεται στα γέλια με ότι μαλακία λέω...
ρε μπας;
:hmmm

Ή σε γαζώνει για να σε καψουρέψει και να σε ''δαγκώσει'' ή είναι κουκουρούκου. :D

Ραν ταν πλαν έγραψε:
Άμεσα πρέπει να αποβάλλεις τη νοοτροπία ''χορηγού'' που σε κατατρέχει. :fico:

vallon έγραψε:δεν υπάρχει χειρότερο απο την υλική τσιγκουνιά, είναι δεδομένο ότι ακολουθείται απο την συναισθηματική

Στο ΄χω ξαναπεί. Χαλάς την πιάτσα.
Τύποι σαν κι εσένα έχουν κάνει τις γυναίκες να μας βλέπουν σαν κάρτες με απεριόριστη πίστωση. :fico:
1 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 10 Οκτ 2020, 10:48

Ραν ταν πλαν έγραψε:
vallon έγραψε:Τώρα που το συζητάτε, έχω παρατηρήσει ότι η Πέννυ ξεκαρδίζεται στα γέλια με ότι μαλακία λέω...
ρε μπας;
:hmmm

Ή σε γαζώνει για να σε καψουρέψει και να σε ''δαγκώσει'' ή είναι κουκουρούκου. :D

Ραν ταν πλαν έγραψε:
Άμεσα πρέπει να αποβάλλεις τη νοοτροπία ''χορηγού'' που σε κατατρέχει. :fico:

vallon έγραψε:δεν υπάρχει χειρότερο απο την υλική τσιγκουνιά, είναι δεδομένο ότι ακολουθείται απο την συναισθηματική

Στο ΄χω ξαναπεί. Χαλάς την πιάτσα.
Τύποι σαν κι εσένα έχουν κάνει τις γυναίκες να μας βλέπουν σαν κάρτες με απεριόριστη πίστωση. :fico:

Το μόνο που συμβαίνει είναι ότι είσαι υπερβολικά φοβισμένος για να αφεθείς σε μια γυναίκα και θέλεις συνεχώς να επιβεβαιώνεσαι ότι είσαι ο άρχοντας ο κύριος του σπιτιού. Ανασφάλεια και αδυναμία.
Κάποια στιγμή , όταν η ζωή περάσει απο αρκετές φουρτούνες θα καταλάβεις ότι όλα αυτά δεν έχουν και πολύ σημασία.
Είτε χάσεις δέκα είτε κερδίσεις δέκα δεν έχει νόημα. Δεν μπαίνει η ζωή σε ζυγαριά.
Το μόνο που έχει νόημα είναι να μπορείς να νιώθεις ....
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 10 Οκτ 2020, 17:02

Λαχουρένιος έγραψε:Συνηθως το αναποδο παει, οταν σας αρεσει καποιος χαζογελατε ο,τι και να πει :D Αν ισχυε αυτο που λες τοτε ο Σεφερλης θα ηταν ο ζεν πρεμιε της Ελλαδας.

Να έχει χιούμορ λέμε. Όχι να είναι σαχλαμάρας.
Έλα ρε Λαχουρένιε ακόμα κι εσύ είμαι σίγουρη ότι στις παρέες σου επιλέγεις να έχεις άτομα με χιούμορ.
Το χιούμορ είναι προαπαιτούμενο και βασικό συστατικό στις ανθρώπινες σχέσεις.

Τα άτομα αυτά είναι σπάνια για αυτό και είναι περιζήτητα και αν συναντήσεις έναν τέτοιο άνθρωπο είναι σαν να κέρδισες το τζόκερ. Δεν είναι τυχαίο ότι είναι πάντα η ψυχή της παρέας και έχουν ένα σωρό φίλους.
Το να σε κάνει κάποιος να γελάς αληθινά και να σε γεμίζει θετική ενέργεια είναι ευλογία και θα πρέπει με κάθε τρόπο να τον κρατάς μέσα στη ζωή σου.

"Όταν σας αρέσει κάποιος χαζογελάτε ό,τι κι αν πει"
Προφανώς αναφέρεσαι σε τίποτα 18χρονα.
Δεύτερον, αυτό μπορεί να συμβαίνει μόνο στην αρχή της γνωριμίας και αυτό ίσως το κάνεις και από ευγένεια. Να γελάς με κρυόκωλα αστεία.
Τρίτον, το χιούμορ είναι ένα προσόν που τους κερδίζει όλους. Δεν είναι θέμα γούστου. Η ομορφιά είναι θέμα γούστου.

Άρα το να έχει κάποιος χιούμορ σε οποιαδήποτε διαπροσωπική του σχέση (επαγγελματική, ερωτική, φιλική) είναι πολύ δυνατό χαρτί.

Να σου πω ένα ζωντανό παράδειγμα.
Γνώρισα κάποιον που είναι χάλιας. Χάλιας σου λέω. Αδιάφορος τελείως σε εμφάνιση. Επίσης, με την πρώτη γνωριμία λες "τι μαλάκας είναι αυτός;"
Με το συγκεκριμένο άνθρωπο έχουμε "μαλώσει" πολλές φορές, γιατί μου σπάει τα νεύρα σε κάποια θέματα πάνω στη δουλειά. Του το λέω στα ίσια. Μου σπάει τα νεύρα αυτό και αυτό που κάνεις. Αυτός παραδεχόταν ότι είχα δίκιο, γιατί όντως είχα δίκιο και αυτός ήταν φάουλ. Είναι ένας άνθρωπος ακριβώς το αντίθετο από μένα. Εγώ αγχώδης, τελειομανής και υπερτυπική και αυτός ακριβώς το αντίθετο. Χαλαρός, καλοπερασάκιας, δεν του καίγεται καρφί για τίποτα.
Δυο τελείως διαφορετικοί κόσμοι που δε μας συνέδεε τίποτα.
Δηλαδή δεν ήθελα να τον βλέπω στα μάτια μου και δεν ήθελα να δουλεύουμε μαζί και προσπαθούσα με κάθε τρόπο να αποφύγω οποιαδήποτε συνεργασία μαζί του. Δηλαδή, γυρνούσα σπίτι με σπασμένα νεύρα που φορτωνόμουν όλον τον όγκο της δουλειάς εγώ και αυτός τη λιγότερη. Μίλησα στη διεύθυνση για την αδικία, με κατανόησαν αλλά δεν έγινε τίποτα.

Έτσι συνεχίσαμε να δουλεύουμε μαζί με μια σχέση "αγάπης - μίσους". Άλλοτε καλή και άλλοτε κακή.
Γνωρίζοντάς τον καλύτερα ανακαλύψαμε το μοναδικό στοιχείο που μας ένωσε. Το χιούμορ.
"Ρε φίλε να του λέω, είσαι πολύ μαλάκας. Το μόνο που σε σώζει και σου μιλάω ακόμα είναι το χιούμορ σου. Να ξέρεις."
Το ξέρω, μου λέει. Μα το παραδεχόταν και αυτός ότι εξαιτίας του έτρωγα εγώ όλη τη δουλειά. Δεν είχε να πει τίποτα και στεναχωριόταν κιόλας που με έφτανε σε αυτό το σημείο και φυσικά το είχε καταλάβει ότι είχα φτάσει στο αμήν και μίλησα και στη διεύθυνση παρά το γεγονός ότι ήμασταν φιλαράκια. Ναι αλλά στη δουλειά δεν τα βρίσκαμε.

Με τον καιρό αυτή η συγκρουσιακή αλλά αληθινή σχέση άρχισε να δένει. Ξέρουμε ότι εκτιμά ο ένας τον άλλο παρά τις διαφωνίες μας στη δουλειά.
Σταδιακά αυτοί οι δυο αλληλοσυγκρουόμενοι κόσμοι άρχισαν να αλληλοσυμπληρώνονται.
Δηλαδή από τη μια εγώ τον έστρωσα στη δουλειά και από την άλλη αυτός με έκανε να γελάω καθημερινά, να με αποφορτίζει και να με ξεαγχώνει και είμαστε πλέον ένα πολύ καλό δίδυμο. Κάτι που έλειπε σε έμενα και το αντίστροφο.

Πλέον, έχω φτάσει στο σημείο ο τύπος αυτός να είναι ένας λόγος που ανυπομονώ να πάω στη δουλειά για να τον δω, γιατί με κάνει να γελάω. Έχει πραγματικά απίστευτο και σπάνιο χιούμορ.
Αν υπάρχουν ερωτικά vibes στην ατμόσφαιρα, νομίζω ότι υπάρχουν (τουλάχιστον από μέρους μου), αλλά δεν πρόκειται να γίνει ποτέ τίποτα μεταξύ μας για πολλούς και διάφορους λόγους.
Αν δεν υπήρχαν αυτοί οι άλλοι λόγοι δεν το αποκλείω να εξελισσόταν η σχέση μας διαφορετικά.
Αλλά προς το παρόν είμαστε δυο καλοί φίλοι που σπάει ο ένας τα νεύρα του άλλου στη δουλειά ενίοτε.
Φυσικά πάντα θα το κουβαλάω βάρος που μίλησα εναντίον του στη δουλειά. Αλλά μετά προσπάθησα να το διορθώσω ξαναμιλώντας στη διεύθυνση ότι όλα καλά, έχει αλλάξει ο τάδε, δεν υπάρχει πρόβλημα κτλ.

Για να καταλάβετε πόσο αλλόκοτες είναι οι ανθρώπινες σχέσεις.
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 10 Οκτ 2020, 17:10

Κι επίσης να σας πω ότι αυτός ο φίλος έχει έναν τεράστιο κύκλο γνωριμιών, είναι πολύ δημοφιλής παρότι είναι χάλια στην εμφάνιση.
Αλλά είναι ένας πολύ ενδιαφέρον τύπος που όλοι θα ήθελαν να είχαν στη ζωή τους.

Και ένας από τους λόγους που εγώ δεν κάνω κάποια κίνηση είναι γιατί σκέφτομαι "σιγά μη γυρίσει και κοιτάξει εμένα αυτός".
:laugh1:
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 10 Οκτ 2020, 20:16

Λαχουρένιος έγραψε: συνηθως οι γκομενες γελανε μαζι σου αν σε γουσταρουν ηδη οχι το αναποδο.

Τα έχεις ανάποδα στο μυαλό σου.
Πρώτα βρίσκεις κάτι στον άλλον που να σε γοητεύει και μετά καταλήγεις να τον γουστάρεις.
Δεν γουστάρεις κάποιον γενικά κι αόριστα και μετά βρίσκεις κάτι που σου αρέσει πάνω του.
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 10 Οκτ 2020, 20:23

Ραν ταν πλαν έγραψε:Στο ΄χω ξαναπεί. Χαλάς την πιάτσα.

Δε θέλω να στο χαλάσω αλλά σήμερα η γυναίκα είναι πιο ισχυρή οικονομικά, αν όχι ισοδύναμη με τον άντρα, οπότε αυτό που λες δε στέκει και πολύ.
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 10 Οκτ 2020, 21:29

bizeli έγραψε:
Ραν ταν πλαν έγραψε:Στο ΄χω ξαναπεί. Χαλάς την πιάτσα.

Δε θέλω να στο χαλάσω αλλά σήμερα η γυναίκα είναι πιο ισχυρή οικονομικά, αν όχι ισοδύναμη με τον άντρα, οπότε αυτό που λες δε στέκει και πολύ.

εχει δικιο σε αυτο που λεει απλα εσυ εισαι η εξαιρεση του κανονα
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 10 Οκτ 2020, 21:37

nemo έγραψε:εχει δικιο σε αυτο που λεει απλα εσυ εισαι η εξαιρεση του κανονα

Μα αντικειμενικά δεν ισχύει.
Πού είναι όλοι αυτοί οι άντρες οι οικονομικά ισχυροί;
Οι περισσότεροι ή άνεργοι θα είναι ή θα παίρνουν έναν μισθό των 600 ευρώ στη καλύτερη.
Να μου έλεγες για κάποια χρόνια πριν να σου έλεγα ναι.

Και γενικά οι άντρες είναι πιο αυτοκαταστροφικοί στα οικονομικά τους και πιο παράτολμοι στις επαγγελματικές επιλογές τους. Ενώ οι γυναίκες κάνουν πιο προσεκτικές κινήσεις και προτιμούν την ασφάλεια.

Επίσης, η αγορά εργασίας είναι πιο εύκολη για τις γυναίκες σε σχέση με τους άντρες.Πιο δύσκολα θα βρει η γυναίκα εργασία σε σχέση με τον άντρα ακόμα και αν αυτή η δουλειά είναι της πλάκας. Πχ σερβιτόρα. Οι περισσότερες αγγελίες αφορούν γυναίκες.
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 10 Οκτ 2020, 22:00

bizeli έγραψε:
nemo έγραψε:εχει δικιο σε αυτο που λεει απλα εσυ εισαι η εξαιρεση του κανονα

Μα αντικειμενικά δεν ισχύει.
Πού είναι όλοι αυτοί οι άντρες οι οικονομικά ισχυροί;
Οι περισσότεροι ή άνεργοι θα είναι ή θα παίρνουν έναν μισθό των 600 ευρώ στη καλύτερη.
Να μου έλεγες για κάποια χρόνια πριν να σου έλεγα ναι.

Και γενικά οι άντρες είναι πιο αυτοκαταστροφικοί στα οικονομικά τους και πιο παράτολμοι στις επαγγελματικές επιλογές τους. Ενώ οι γυναίκες κάνουν πιο προσεκτικές κινήσεις και προτιμούν την ασφάλεια.

Επίσης, η αγορά εργασίας είναι πιο εύκολη για τις γυναίκες σε σχέση με τους άντρες.Πιο δύσκολα θα βρει η γυναίκα εργασία σε σχέση με τον άντρα ακόμα και αν αυτή η δουλειά είναι της πλάκας. Πχ σερβιτόρα. Οι περισσότερες αγγελίες αφορούν γυναίκες.

υπαρχουν παρα πολλες νεαρες απο 17-25 και οι μετα τα σαραντα οπου γινεται και ο χαμος
εξαιρουνται του δημοσιου οι κηφηνες :P
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 10 Οκτ 2020, 22:10

nemo έγραψε:υπαρχουν παρα πολλες νεαρες απο 17-25 και οι μετα τα σαραντα οπου γινεται και ο χαμος
εξαιρουνται του δημοσιου οι κηφηνες :P

Οι νεαρές γυναίκες σήμερα δύσκολα θα βρουν τον άντρα που ονειρεύονται τον οικονομικά ευκατάστατο.
Όσες προλάβαμε,προλάβαμε.
:D
Θέλω να πω μέχρι και η δικιά μου γενιά ίσα που πρόλαβε να δημιουργήσει οικογένεια τύπου πασόκ που όλα ήταν καλά όλα ανθηρά και οι δουλειές έρεαν. Μετά έκλεισε η κάνουλα.
Ατύχησαν τα σημερινά κορίτσια.
Εκτός αν βρουν κανέναν 50 - 60 άρη.
Αλλά για συνομήλικό τους δεν παίζει.
0 .

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”