Ρε τι γινεται διπλα

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
Άβαταρ μέλους
ВладимирВладимирович
Supreme poster
Supreme poster

Re: Ρε τι γινεται διπλα

Δημοσίευσηαπό ВладимирВладимирович » 07 Ιουν 2021, 01:15

ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ έγραψε:

Τα σεβη μου :yesyes: ειδικα στο φιναλε μου 'φυγαν τα νεφρα λαιμαι.
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ

Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ » 07 Ιουν 2021, 01:33

:D
Στηριζουμε Δημοκρατικο στον δικαιο αγωνα του
0 .
Αρίστος wrote: for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη...
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες....
..

nrg wrote:
H κυβερνηση περικόπτει τις συντάξεις 5% διότι το υπέγραψε στο 2015 και μετά από 10 μέρες δίνει αύξηση 5,5% διότι το επιτρέπουν τα δημοσιονομικά της χώρας

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 07 Ιουν 2021, 09:34

εσυ γιατι τρως μπαν γιαννους απο οτι εχω δει δεν κανεις τιποτα το ασχημο
ισως να μην εχω τυχει αλλα και παλι κατι θα ακουγα

γιατι θεωρειται προσωπικο δεδομενο το ip; τι μπορει ενας χακερ να κανει με αυτο
αν το γνωριζει;
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 07 Ιουν 2021, 10:15

nemo έγραψε:
γιατι θεωρειται προσωπικο δεδομενο το ip; τι μπορει ενας χακερ να κανει με αυτο
αν το γνωριζει;

Τίποτα. Πάρε τη δική μου. 79.166.101.97
Η δυναμική IP αλλάζει κάθε φορά που κλείνεις και ανοίγεις το ρούτερ σου.
Σήμερα την έχω εγώ, αύριο εσύ, μεθαύριο κάποιος άλλος κ.ο.κ.
Εκείνο που μετράει είναι το ότι όποια ΙΡ και να έχεις μόνο ο πάροχος της σύνδεσης σου ξέρει κάθε φορά ποιο μήνα ποια ημέρα και ποια ώρα και σε ποιον την έχει δώσει, και ο οποίος είναι εκείνος που δεσμεύει ο νόμος περί προσωπικών δεδομένων.
Αυτά τα στοιχεία (δλδ το ποιον μήνα, ποια ημέρα και ποια ώρα είχε κάποιος τη συγκεκριμένη ΙΡ) μόνο με εισαγγελική παραγγελία δίνονται αποκλειστικά και μόνο στις αρμόδιες αρχές και μόνο στην περίπτωση που διαπραχθεί αδίκημα.
Με δυο λόγια μόνο ο πάροχος σου μπορεί να σε ταυτοποιήσει μέσω της ΙΡ πράγμα για το οποίο χέστηκε.
Και στο φινάλε υπάρχουν και τα VPN για όποιον θέλει να νομίζει ότι είναι αόρατος στο διαδίκτυο. :fico:

Τώρα για την περίπτωση στην οποία αναφέρεται το νήμα, πρέπει κάποιος να είναι εντελώς ηλίθιος ώστε να γράψει κάπου κάτι με το ένα του προφίλ, να αποσυνδεθεί και να συνδεθεί με το δεύτερο, τρίτο ή τέταρτο ώστε να μιλάει με τον εαυτό του χωρίς να σβήσει πρώτα το ρούτερ του αλλά και να ελέγξει τη νέα του ΙΡ σε σχέση με την παλιά γιατί υπάρχει και η σπάνια περίπτωση να ξαναπάρει την παλιά αν είναι ελεύθερη και να τον κάνουν τσακωτό όταν τα ρίχνει με το προφίλ του της γκόμενας στον εαυτό του. :fico:
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 07 Ιουν 2021, 10:18

vallon έγραψε:
Ραν ταν πλαν έγραψε:Ανέκδοτο. :D
Κοντή, χοντρή παντρεμένη που το γυάλιζε το πόμολο αβέρτα βγαίνει πρώτο ραντεβού με άγνωστο τύπο που τσίμπησε σε μκδ.
Την είδε το παλικάρι κι έφριξε αλλά λόγω του ότι ήταν ιππότης δεν πήγε να πάρει κάτι που ξέχασε στο αυτοκίνητο.
Έκατσε να πιει καφέ μαζί της σκεφτόμενος αρχικά να τον πιει μονορούφι και να συντομέψει όσο μπορεί το χρόνο του ραντεβού (κανα μισάωρο δλδ) προφασιζόμενος ξαφνική και επείγουσα επαγγελματική υποχρέωση.
Έλα όμως που του σκάει το παραμύθι η χοντροστούμπα ότι έχει τρεις ώρες αβάντζο γιατί παραμύθιασε το θύμα που άφησε στο σπίτι ότι θα βγει με φίλες της από το λύκειο.
Κι επειδή όπως είπαμε άνωθεν το παλικάρι ήταν ιππότης σκέφτηκε να μη φανεί αγενής αλλά και να αξιοποιήσει με κάποιον τρόπο το τρίωρο, ώστε να κυλήσει γρήγορα και μετά να γίνει μπουχός άπαξ δια παντός, κάνοντας όμως το τραγικό λάθος να δεχτεί εκ των προτέρων την πρόταση που θα του έκανε η σβούρα.
Και τέλος από εμένα αλλά όχι και για το ανέκδοτο του οποίου η τρίωρη συνέχεια υπήρξε μαρτυρική για τον ιππότη μας.
Ξέρω, το σύμπαν θα παγώσει αλλά εσείς να φορέσετε ζακέτα. :fico:

ρε μπαγλαμαααα

σε κουτούπωσε η χοντροκώλα;
:laugh1: :laugh1:

πω πω
τραυματική εμπειρία ε;
για πες μας για πες μας κι άλλα..
:D

Ανέκδοτο είναι ρε παπάρα.
Και κάθε ομοιότητα με ό,τι φαντάζεσαι είναι εντελώς συμπτωματική. :s_cool
1 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 07 Ιουν 2021, 10:43

και εγω αυτο ειχα στο νου μου και για αυτο απορησα με την φασαρια
αρα ειναι ηθελημενη ηλιθιοτητα
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 07 Ιουν 2021, 12:18

nemo έγραψε:και εγω αυτο ειχα στο νου μου και για αυτο απορησα με την φασαρια
αρα ειναι ηθελημενη ηλιθιοτητα

Δεν ξέρω αν έγινε φασαρία και πού, αν και το υποψιάζομαι λόγω του ΓΓ, αλλά αν έγινε αυτός που την έκανε (για το θέμα που κάνουν, εμμέσως πλην σαφώς, λόγο τα βιντεάκια), κάνει την πλάκα του γνωρίζοντας ότι έχει να κάνει με μπουλούκι ηλιθίων.
Έχω ακούσει να γίνονται φασαρίες για τα μάτια της Τζένης, της Πόπης, της Ελεάνας, της Κάθριν ή της Μαρίας (όπως λέει και το τραγούδι) αλλά φασαρία για ΙΡ πρώτη φορά ακούω.
Αυτή η συγκεκριμένη ΙΡ υποθέτω ότι θα είναι πολύ γλυκομούνα, με δυνατό ρούφηγμα και άνετο σπαγκάτ αλλά και (ως προσόν που σπανίζει στις μέρες μας) στενοκώλα για να γίνει τόσος χαμός για πάρτη της.
0 .

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 07 Ιουν 2021, 12:38

ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ έγραψε:

:xaxax: :xaxax: :xaxax: :xaxax: :xaxax:

Έπος!

Αυτοί κανονικά έπρεπε να μαζευτούν όλοι σε ένα τσίρκο και να έβαζαν εισιτήριο για να τους δεις. Θα είχαν γίνει πλούσιοι τώρα.
Τσίρκο και φρηκ σόου, δύο σε ένα. :thuuumbsup:
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 07 Ιουν 2021, 12:48

Ραν ταν πλαν έγραψε:Αυτά τα στοιχεία (δλδ το ποιον μήνα, ποια ημέρα και ποια ώρα είχε κάποιος τη συγκεκριμένη ΙΡ) μόνο με εισαγγελική παραγγελία δίνονται αποκλειστικά και μόνο στις αρμόδιες αρχές και μόνο στην περίπτωση που διαπραχθεί αδίκημα.
Με δυο λόγια μόνο ο πάροχος σου μπορεί να σε ταυτοποιήσει μέσω της ΙΡ πράγμα για το οποίο χέστηκε.
Και στο φινάλε υπάρχουν και τα VPN για όποιον θέλει να νομίζει ότι είναι αόρατος στο διαδίκτυο. :fico:

Εσύ κοιμάσαι με τα τσαρούχια μου φαίνεται.
Νομίζεις ότι δεν υπάρχουν άνθρωποι που δουλεύουν σε παρόχους ή που να έχουν γνωστούς που δουλεύουν εκεί;
Και δεν είναι μόνο αυτός ο υπαρκτός κίνδυνος που διατρεχεις όταν μάθει ένα απροσδιόριστο κοινό την ip σου.

Από όσο θυμάμαι ο βόθρος απαγορεύει τη χρήση VPN και προξυ. Μέχρι και φίλτρο που να μπλοκάρει τους προξυ είχαν (παλιά τουλάχιστον), άσχετα αν είναι ζαβά τα παιδιά και υπήρχαν προξυ που περνούσαν από τα φίλτρα τους. :laugh1:
Και ip παροχών σύνδεσης κινητού έκοβε ως προξυ το περίφημο φίλτρο τους. :laugh1:

Δηλαδή σε υποχρεώνουν να γράφεις με την ip του σπιτιού ή του γραφείου σου και μετά σου τη δημοσιεύουν κιόλας. :laugh1:
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Μεγάλου Αλεξάνδρου
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Μεγάλου Αλεξάνδρου » 07 Ιουν 2021, 16:06

Βάρβαροι μια ζωή
0 .

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”