Eπαγγελμα:Αντιεμβολιαστης

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Re: Eπαγγελμα:Αντιεμβολιαστης

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 17 Ιουν 2021, 10:17

Αρίστος έγραψε:Εγω ομως δεν ειπα οτι ο Ερικσεν εμβολιαστηκε. Στο σκρηνσοτ που εβαλε το βλαμμενο ειχα κανει αμεσως edit και εγραψα οτι το ταδε ραδιοφωνο της Δανιας λεει οτι εμβολιαστηκε. Οποτε ως προς αυτο ημουν πολυ ακριβης. Και εξισου σωστος ημουν οταν λιγες ωρες μετα που βγηκε η διαψευση απο τον προεδρο της Ιντερ την ανεβασα.

Παιζουμε με τις λεξεις? Προφανως και συμμεριζοσουν την ''ειδηση'' για αυτο την ποσταρες. Το οτι δεν το εγραψες με δικα σου λογια αλλα εβαλες μια ειδηση που ελεγε αυτο το πραγμα δεν αλλαζει κατι επι της ουσιας.
0 .

Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ » 17 Ιουν 2021, 11:03

Αρίστος έγραψε:Εγω ομως δεν ειπα οτι ο Ερικσεν εμβολιαστηκε. Στο σκρηνσοτ που εβαλε το βλαμμενο ειχα κανει αμεσως edit και εγραψα οτι το ταδε ραδιοφωνο της Δανιας λεει οτι εμβολιαστηκε. Οποτε ως προς αυτο ημουν πολυ ακριβης. Και εξισου σωστος ημουν οταν λιγες ωρες μετα που βγηκε η διαψευση απο τον προεδρο της Ιντερ την ανεβασα.

.

Ωπα
Αραξε
Αυτο ειναι δικο σου σχολιο.Καπου εχεις χασει την μπαλα και νομιζεις οτι μιλας με ιθαγενεις
Screenshot_21.jpg
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτήν τη δημοσίευση.
0 .
Αρίστος wrote: for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη...
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες....
..

nrg wrote:
H κυβερνηση περικόπτει τις συντάξεις 5% διότι το υπέγραψε στο 2015 και μετά από 10 μέρες δίνει αύξηση 5,5% διότι το επιτρέπουν τα δημοσιονομικά της χώρας

Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ » 17 Ιουν 2021, 11:05

Αρίστος έγραψε:α) Εγραψα οτι το ειπε ο ραδιοφωνικος σταθμος P3 της Δανιας (ειναι γνωστος σταθμος της Κοπεγχαγης). Ο σταθμος ειπε οτι ολοι οι παιχτες της Εθνικης Δανιας ειχαν εμβολιαστει πριν το Γιουρο.

Βαλε link απο ραδιοφωνικο σταθμο P3
0 .
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες....
..

nrg wrote:
H κυβερνηση περικόπτει τις συντάξεις 5% διότι το υπέγραψε στο 2015 και μετά από 10 μέρες δίνει αύξηση 5,5% διότι το επιτρέπουν τα δημοσιονομικά της χώρας

Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ » 17 Ιουν 2021, 11:08

Αρίστος έγραψε:β) Οταν λιγες ωρες μετα την αναρτηση μου ανεβηκε διαψευση ειδικα για τον Ερικσεν απο τον προεδρο της Ιντερ την ανεβασα κι εγω. Δεν πιστευω να το εκανες εσυ η καποιου του συναφιου σου, εγω ειχα την αξιοπρεπεια να το κανω. Ωστοσο διαψευση απο την Εθνικη Ομαδα της Δανιας και απο την οικογενεια του Ερικσεν δεν υπηρξε!

Λιγα λεπτα με τα την αναρτηση αρχισε να πεφτει το κραξιμο και εσυ αρχισες να υπερασπιζεσαι την αληθεια της αναρτησης ποσταροντας μαλακιες για Δανεζικα ραδιοφωνα

Δεν καταλαβα τι ακριβως εγραψες.Εγραψες οτι η Εθνικη Δανιας και ο παικτης δεν βγηκαν να διαψευσουν το pronews και εσενα;
0 .
..

nrg wrote:

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 17 Ιουν 2021, 11:53

Εντάξει ρε παιδιά.
Όλοι όσοι παρακολουθούσαμε τον αγώνα και είδαμε τον παίχτη της Δανίας να πέφτει με τα μούτρα στο χορτάρι σκεφτήκαμε αρχικά ότι ''πάει αυτός, την έπαθε από το εμβόλιο''. :fico:
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 17 Ιουν 2021, 18:13

ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ έγραψε:
Αρίστος έγραψε:β) Οταν λιγες ωρες μετα την αναρτηση μου ανεβηκε διαψευση ειδικα για τον Ερικσεν απο τον προεδρο της Ιντερ την ανεβασα κι εγω. Δεν πιστευω να το εκανες εσυ η καποιου του συναφιου σου, εγω ειχα την αξιοπρεπεια να το κανω. Ωστοσο διαψευση απο την Εθνικη Ομαδα της Δανιας και απο την οικογενεια του Ερικσεν δεν υπηρξε!

Λιγα λεπτα με τα την αναρτηση αρχισε να πεφτει το κραξιμο και εσυ αρχισες να υπερασπιζεσαι την αληθεια της αναρτησης ποσταροντας μαλακιες για Δανεζικα ραδιοφωνα

Δεν καταλαβα τι ακριβως εγραψες.Εγραψες οτι η Εθνικη Δανιας και ο παικτης δεν βγηκαν να διαψευσουν το pronews και εσενα;

Tσου στις 5 τα ξημερωματα εγραψα για το ραδιο της Δανιας οταν ολοι κοιμοντουσαν. Εξαρχης αυτο εγραψα, οτι το ραδιο της Δανιας το ειπε, οχι εγω.

Μετα πηγα για μπανιο και μπυρες σε μπιτς μπαρ.

Οταν γυρισα το απογευμα διαβασα τη διαψευση απο τον προεδρο της Ιντερ (12 το μεσημερι εγινε) και παροτι δεν με συμφερε την ανεβασα...

και αντι να θεωρηθει οτι ειμαι αντικειμενικος μεχρι αηδιας μου τραβηξαν μπαν για ενα μηνα. :laugh1:

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 17 Ιουν 2021, 18:48

Μα κι εσύ ρε Αρίστο έδωσες δικαιώματα με την αρπακολλατζίδικη βιασύνη σου και υποβάθμισες τη σοβαρότητα και την εγκυρότητα του χώρου που το ανέβασες. :D
Περίμενε λίγο, κάνε τις απαραίτητες διασταυρώσεις και όταν δεις ότι υπάρχει πιθανότητα να παίξει κάτι που να υποστηρίζει την άποψη σου ρίχτο. :fico:
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 17 Ιουν 2021, 18:56

Σε καλο παντως θα μου βγει το μπαν γιατι μου ειχε γινει μανια εκεινο το νημα που κοντευε 400 σελιδες. Ειχα παραμελησει εντελως το fb μου, το ελευθερο, ακομη και τα αρθρα μου.

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 17 Ιουν 2021, 19:00

Ραν ταν πλαν έγραψε:Μα κι εσύ ρε Αρίστο έδωσες δικαιώματα με την αρπακολλατζίδικη βιασύνη σου και υποβάθμισες τη σοβαρότητα και την εγκυρότητα του χώρου που το ανέβασες. :D
Περίμενε λίγο, κάνε τις απαραίτητες διασταυρώσεις και όταν δεις ότι υπάρχει πιθανότητα να παίξει κάτι που να υποστηρίζει την άποψη σου ρίχτο. :fico:

Διασταυρωση θα χρειαζοταν αν εγω υποστηριζα τη συνδεση της καταρρευσης Ερικσεν με το εμβολιο, εξαρχης ομως ειπα οτι το λεει ο σταθμος της Δανιας. Οταν γυριζα το απογευμα ειχα σκοπο να κανω τη διασταυρωση οπως και την εκανα, υπηρξε διαψευση που τη δημοσιευσα. Προσωπικα δεν με επεισε γιατι δεν ειχαμε διαψευση απο την Εθνικη Ομαδα της Δανιας και την οικογενεια του παιχτη αλλα παρ' ολα αυτα την ανεβασα.

.
0 .

.

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 17 Ιουν 2021, 19:31

και απο οτι βλεπω δεν υπαρχει διαψευση απο την οικογένεια ουτε οτι το εκανε
ουτε οτι δεν το εκανε το μπολι
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου