Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 17 Ιουν 2021, 18:13
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ έγραψε:Αρίστος έγραψε:β) Οταν λιγες ωρες μετα την αναρτηση μου ανεβηκε διαψευση ειδικα για τον Ερικσεν απο τον προεδρο της Ιντερ την ανεβασα κι εγω. Δεν πιστευω να το εκανες εσυ η καποιου του συναφιου σου, εγω ειχα την αξιοπρεπεια να το κανω. Ωστοσο διαψευση απο την Εθνικη Ομαδα της Δανιας και απο την οικογενεια του Ερικσεν δεν υπηρξε!
Λιγα λεπτα με τα την αναρτηση αρχισε να πεφτει το κραξιμο και εσυ αρχισες να υπερασπιζεσαι την αληθεια της αναρτησης ποσταροντας μαλακιες για Δανεζικα ραδιοφωνα
Δεν καταλαβα τι ακριβως εγραψες.Εγραψες οτι η Εθνικη Δανιας και ο παικτης δεν βγηκαν να διαψευσουν το pronews και εσενα;
Tσου στις 5 τα ξημερωματα εγραψα για το ραδιο της Δανιας οταν ολοι κοιμοντουσαν. Εξαρχης αυτο εγραψα, οτι το ραδιο της Δανιας το ειπε, οχι εγω.
Μετα πηγα για μπανιο και μπυρες σε μπιτς μπαρ.
Οταν γυρισα το απογευμα διαβασα τη διαψευση απο τον προεδρο της Ιντερ (12 το μεσημερι εγινε) και παροτι δεν με συμφερε την ανεβασα...
και αντι να θεωρηθει οτι ειμαι αντικειμενικος μεχρι αηδιας μου τραβηξαν μπαν για ενα μηνα.
.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".
.