Ελπίζω με τον αδενοιό του τζονσον να μην έχεις τα ίδια αποτελέσματα προς καρκίνο
δεν θα το άντεχα
Καθηγήτρια ΜΙΤ: «Θα έχουμε επιδημία νευροεκφυλιστικών ασθενειών τα επόμενα χρόνια από τα εμβόλια mRNA»
-
vallon
- Supreme poster

Re: Καθηγήτρια ΜΙΤ: «Θα έχουμε επιδημία νευροεκφυλιστικών ασθενειών τα επόμενα χρόνια από τα εμβόλια mRNA»
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.
-
Ραν ταν πλαν
- Kalamata Lover

Re: Καθηγήτρια ΜΙΤ: «Θα έχουμε επιδημία νευροεκφυλιστικών ασθενειών τα επόμενα χρόνια από τα εμβόλια mRNA»
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ έγραψε:Δηλαδη και αυτοι που κολλησαν κοβιντ κινδυνευουν να εμφανισουν νευροεκφυλιστικες ασθενειες τα επομενα χρονια
Όχι ακριβώς.
Ο καλός συνωμοσιολόγος αντιεμβολιαστής είναι άτρωτος απέναντι στην κοινή λογική.
Και στα παπάρια μας αν η διαδικασία ανοσοποίησης και δημιουργίας αντισωμάτων είναι η ίδια είτε μέσω εμβολίου είτε μέσω φυσικής νόσησης.
Και εκ νέου στα παπάρια μας για το ότι ό,τι παραμένει στον οργανισμό μετά τον εμβολιασμό το ίδιο ακριβώς παραμένει και μετά από μόλυνση από τον ιό σε λεωφορείο.
Και πάλι στα παπάρια μας αν το εμβόλιο έχει προετοιμάσει τον οργανισμό ώστε να αντιδράσει άμεσα σε περίπτωση μόλυνσης με όσο το δυνατό λιγότερες συνέπειες ενώ η φυσική νόσηση τον βρίσκει εντελώς απροετοίμαστο και του γαμεί εν ολίγοις τα πρέκια, όπως έχει αποδείξει η μέχρι τώρα πορεία της πανδημίας.
Ο καλός συνωμοσιολόγος αντιεμβολιαστής γνωρίζει ότι κινδυνεύει περισσότερο από το 5G παρά από τη μετάλλαξη ''Δ''.
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.
-
Ραν ταν πλαν
- Kalamata Lover

Αρίστος έγραψε:Ας εχει υποψιν του τα παραπανω και ο Ραντανπλαν.
Γιατι αποδεικνυεται πως η επιστημη οπως την χρησιμοποιουν οι μεγαλες πολυεθνικες φαρμακων και βιοτεχνολογιας ΔΕΝ ειναι παντοτε αθωα και ΔΕΝ στοχευει παντα στην υγεια των λαων αλλα συχνα στην επιτευξη κερδων σε βαρος της υγειας των λαων.
.
Όχι συχνά.
Πάντα ο στόχος τους είναι το όσο πιο μεγάλο κέρδος αλλά όχι σε βάρος της υγείας των λαών.
Κανείς δε σκοτώνει την αγελάδα που του δίνει γάλα.
Αστοχίες που έχουν παρατηρηθεί ακόμα κι αυτές έχουν ως βάση την πρεμούρα τους για μεγαλύτερα κέρδη αλλά δεν εμπεριέχουν σκοπιμότητα εναντίον της υγείας των λαών.
Γι' αυτό τα κομμουνιστικά κόμματα υποστηρίζουν την ανάγκη ότι η έρευνα και η παραγωγή φαρμάκων πρέπει να βρίσκεται στα χέρια των κρατών και όχι ιδιωτών.
0 .
-
Ραν ταν πλαν
- Kalamata Lover

ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ έγραψε:Τι σχεση εχουν ολα αυτα με την καθηγητρια ρε βλακα;
Η γλυφοσάτη χρησιμοποιειται κανονικα σε ολον τον πλανητη ΚΑΙ την Ελλαδα.
Τι σχεση εχουν οι αποφασεις αμερικανικων δικαστηριων για αμερικανους αγροτες που ραντιζαν με την αρθρογραφια της συγκεκριμενης καθηγητριας;
Μιλαω για αθρογραφια και οχι για μελετη καθως αν προσεξες δεν εχει τα επιστημονικα προσοντα να συνταξει μελετη
Δεν τα 'χει κι αν τα 'χει είναι επιπέδου Μύθηρας. Πανεπιστημόνισσα της ασχετοσύνης δλδ.

0 .
-
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ
- Supreme poster

ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ wrote:
Αριστο αν εξαιρεσεις το μουστακι,εμπαινες;
ВладимирВладимирович
Τελικα καηκε η φλάντζα του αυτουνου, οι συντονιστες παρακαλουνται να επεμβουν
O Bλακας της χρονιας
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτήν τη δημοσίευση.
0 .
Αρίστος wrote: for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη...
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες......
nrg wrote:
H κυβερνηση περικόπτει τις συντάξεις 5% διότι το υπέγραψε στο 2015 και μετά από 10 μέρες δίνει αύξηση 5,5% διότι το επιτρέπουν τα δημοσιονομικά της χώρας
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες......
nrg wrote:
H κυβερνηση περικόπτει τις συντάξεις 5% διότι το υπέγραψε στο 2015 και μετά από 10 μέρες δίνει αύξηση 5,5% διότι το επιτρέπουν τα δημοσιονομικά της χώρας
-
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ
- Supreme poster

..........
0 .
nrg wrote:
nrg wrote:
-
ВладимирВладимирович
- Supreme poster

Ακομη να μπαναριστει ο ψυχακιας;

0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ
-
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ
- Supreme poster

ВладимирВладимирович έγραψε:Ακομη να μπαναριστει ο ψυχακιας;
![]()
Σου αρεσε το τρομπονι που εφαγες και ξαναηρθες;
0 .
nrg wrote:
nrg wrote:
-
nemo
- Supreme poster

μπρος στον κινδυνο των περσων οι ελληνες ενωθηκαν χωρις να σκεφτουν
το ατομικο κερδος και χιλιαδες ζωες επεσαν στα πεδια των μαχων
αλλα οι ελληνες αναδειχτηκαν απο τον πολεμο πιο ισχυροι απο ποτε
οταν ηρθε η ρωμη κανενας δεν αντισταθηκε οταν ηρθαν οι τουρκοι κανενας επισης
δεν αντισταθηκε και η ελληνες υπεστησαν πανωλεθρια χανοντας εκατομμυρια ζωες
και σκλαβωθηκαν για πεντακοσια χρονια
και οταν ηρθε ο κοβιντ οι ελ κλειστηκαν στα σπιτια τους θελοντας να προστατευσουν
την σκατενια ζωουλα τους ..μη υπολογιζοντας τους ελ που χανονται απο
την μεταναστευση και απο την υπογεννητικοτητα και στο τελος της ψευτοπανδημιας
οταν μετρησουν τα κερδη τους θα φανει ποσο ξεγελάστηκαν
χανουν το μελλον τους δινοντας περισσοτερη προσοχη στο σκατενιο παρον
ενα παρον που ειναι ηδη δυσοιωνο
το ατομικο κερδος και χιλιαδες ζωες επεσαν στα πεδια των μαχων
αλλα οι ελληνες αναδειχτηκαν απο τον πολεμο πιο ισχυροι απο ποτε
οταν ηρθε η ρωμη κανενας δεν αντισταθηκε οταν ηρθαν οι τουρκοι κανενας επισης
δεν αντισταθηκε και η ελληνες υπεστησαν πανωλεθρια χανοντας εκατομμυρια ζωες
και σκλαβωθηκαν για πεντακοσια χρονια
και οταν ηρθε ο κοβιντ οι ελ κλειστηκαν στα σπιτια τους θελοντας να προστατευσουν
την σκατενια ζωουλα τους ..μη υπολογιζοντας τους ελ που χανονται απο
την μεταναστευση και απο την υπογεννητικοτητα και στο τελος της ψευτοπανδημιας
οταν μετρησουν τα κερδη τους θα φανει ποσο ξεγελάστηκαν
χανουν το μελλον τους δινοντας περισσοτερη προσοχη στο σκατενιο παρον
ενα παρον που ειναι ηδη δυσοιωνο
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου
-
nemo
- Supreme poster

εχετε τον κοβιτ μεσα σας και ειστε φορεις εκατονταδων μεταλλαξεων
σε καθε αλλαγη του καιρου θα τρεμει η ψυχη σας
Νέο ξέσπασμα από τον γνωστό τραγουδιστή, συνθέτη και κιθαρίστα της ροκ, Eric Clapton, καθώς σε πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε αναφέρεται στον εφιάλτη που βιώνει μετά τον εμβολιασμό του κατά του κορωνοϊού.
Ο θρύλος της ροκ μετά την πρώτη δόση του εμβολίου της AstraZeneca είχε αποστείλει σχετική επιστολή, όπου και αναφερόταν στις παρενέργειες, όμως το μεγάλο του δράμα το βίωσε μετά τη δεύτερη δόση.
Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, αρχικά πίστεψε τις συστάσεις των ειδικών και έκανε το εμβόλιο της Astra Zeneca, διότι ήταν «παραδοσιακό» και το παρασκεύασε το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης. Στον φακό ξένου δημοσιογραφικού μέσου περιγράφει αρχικά τις σοβαρές παρενέργειες που είχε (πυρετός και έντονοι πόνοι) που κράτησαν για μία εβδομάδα.
«Στο ξεκίνημα αυτής της χρονιάς, μιλούσαν για το εμβόλιο ότι είναι ο “καθοριστικός παράγοντας”. Τους πίστεψα, ακολούθησα αυτή τη διαδρομή αλλά όταν τα έλεγαν αυτά κατάλαβα ότι κάτι δεν πάει καλά, όλη η έμφαση ήταν σε αυτό.
Για τα παιδιά μου, δεν θέλω να με χάσουν, δεν θέλω να τα χάσω, ήταν η κανονική φυσιολογική αντίδραση.
Δέχτηκα την ειδοποίηση και ανέμενα το AstraZeneca γιατί το έφτιαξε η Οξφόρδη, είμαι λίγο αφελής με αυτά, επίσης άκουσα ότι ήταν “παραδοσιακό εμβόλιο”
Και έκανα τη δόση και έγινα πράσινος σαν κάρτα βιβλιοθήκης και είπα αυτό θα δείξω στους ανθρώπους όταν θα μπαίνω στο αεροπλάνο.
Και μέσα σε λίγες ώρες έτρεμα σαν φύλλο.
Πήγα στο κρεβάτι νωρίς, δεν μπορούσα να ζεσταθώ, καιγόμουν και ίδρωνα και μετά κρύωνα.
Ήμουν εκτός για μια εβδομάδα. Διαπίστωσα ότι δεν έπρεπε να κάνω την πρώτη δόση. Μετά μου πρόσφεραν την δεύτερη. Το χειρότερο όμως ήταν αυτό που ακολούθησε αργότερα».
Μετά και τη δεύτερη δόση, ο διάσημος μουσικός ταλαιπωρείται από φριχτούς πόνους, ενώ του έχει παρουσιαστεί και σοβαρό πρόβλημα στα χέρια: Όταν αγγίζει ένα αντικείμενο, το οποίο είναι είτε κρύο είτε ζεστό, νιώθει τρομερό κάψιμο στα χέρια, με αποτέλεσμα να πρέπει να χρησιμοποιήσει... πετσέτες για να πιάσει κάποια αντικείμενα!
Ως εκ τούτου, δεν μπορεί να πιάσει και το εργαλείο που ανέδειξε το ταλέντο του: Την κιθάρα του. Πλέον, στα 76 του χρόνια, κι ενώ προετοιμαζόταν για νέες δημιουργίες μαζί με άλλους μουσικούς, τα έχει παρατήσει όλα.
«Έχω πράγματα να κάνω, να γράψω μουσική, αλλά δεν μπορώ να αγγίξω την κιθάρα. Όταν την αφήνω κάτω, μένει εκεί μέχρι να πάω στο κρεβάτι και παίρνω χάπια γιατί δεν μπορώ να κοιμηθώ από τον πόνο. Αυτός δεν είναι τρόπος για να ζεις» αναφέρει χαρακτηριστικά.
Ο Eric Clapton εκφράζει το παράπονό του ότι δέχεται ακόμα και bullying όταν αναφέρει τις απόψεις του για το lockdown ή τις ενστάσεις του για τα εμβόλια καθώς ο ίδιος έχει αυτή την προσωπική πολύ άσχημη εμπειρία.
Και καταλήγει στη συνέντευξή του:
«Ήταν στο "1984" (σ.σ. του Όργουελ) που αναφερόταν όλο αυτό. Κάτι που έθιξε ήταν το πώς μπορείς να έχεις τον έλεγχο της σκέψης των ανθρώπων και είπε «φόβος». Απάντησε όμως: "Όχι φόβος. Το να τους κάνεις να υποφέρουν. Έτσι μπορείς να έχεις τον έλεγχο της σκέψης". Και εδώ φτάσαμε.
»Είναι ψυχολογικό βασανιστήριο, αλλά είναι το ίδιο πράγμα. Όταν πιαστείς στην παγίδα, μπορείς να πιστέψεις ότι αυτό που σου λέει η καρδιά σου είναι το σωστό; Αν πηγαίνεις ενάντια στο "αφήγημα". Μπορώ να πω πώς νιώθω στην οικογένειά μου; Δεν μπορώ να παίζω μόνο για τους εμβολιασμένους»...
σε καθε αλλαγη του καιρου θα τρεμει η ψυχη σας
Νέο ξέσπασμα από τον γνωστό τραγουδιστή, συνθέτη και κιθαρίστα της ροκ, Eric Clapton, καθώς σε πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε αναφέρεται στον εφιάλτη που βιώνει μετά τον εμβολιασμό του κατά του κορωνοϊού.
Ο θρύλος της ροκ μετά την πρώτη δόση του εμβολίου της AstraZeneca είχε αποστείλει σχετική επιστολή, όπου και αναφερόταν στις παρενέργειες, όμως το μεγάλο του δράμα το βίωσε μετά τη δεύτερη δόση.
Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, αρχικά πίστεψε τις συστάσεις των ειδικών και έκανε το εμβόλιο της Astra Zeneca, διότι ήταν «παραδοσιακό» και το παρασκεύασε το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης. Στον φακό ξένου δημοσιογραφικού μέσου περιγράφει αρχικά τις σοβαρές παρενέργειες που είχε (πυρετός και έντονοι πόνοι) που κράτησαν για μία εβδομάδα.
«Στο ξεκίνημα αυτής της χρονιάς, μιλούσαν για το εμβόλιο ότι είναι ο “καθοριστικός παράγοντας”. Τους πίστεψα, ακολούθησα αυτή τη διαδρομή αλλά όταν τα έλεγαν αυτά κατάλαβα ότι κάτι δεν πάει καλά, όλη η έμφαση ήταν σε αυτό.
Για τα παιδιά μου, δεν θέλω να με χάσουν, δεν θέλω να τα χάσω, ήταν η κανονική φυσιολογική αντίδραση.
Δέχτηκα την ειδοποίηση και ανέμενα το AstraZeneca γιατί το έφτιαξε η Οξφόρδη, είμαι λίγο αφελής με αυτά, επίσης άκουσα ότι ήταν “παραδοσιακό εμβόλιο”
Και έκανα τη δόση και έγινα πράσινος σαν κάρτα βιβλιοθήκης και είπα αυτό θα δείξω στους ανθρώπους όταν θα μπαίνω στο αεροπλάνο.
Και μέσα σε λίγες ώρες έτρεμα σαν φύλλο.
Πήγα στο κρεβάτι νωρίς, δεν μπορούσα να ζεσταθώ, καιγόμουν και ίδρωνα και μετά κρύωνα.
Ήμουν εκτός για μια εβδομάδα. Διαπίστωσα ότι δεν έπρεπε να κάνω την πρώτη δόση. Μετά μου πρόσφεραν την δεύτερη. Το χειρότερο όμως ήταν αυτό που ακολούθησε αργότερα».
Μετά και τη δεύτερη δόση, ο διάσημος μουσικός ταλαιπωρείται από φριχτούς πόνους, ενώ του έχει παρουσιαστεί και σοβαρό πρόβλημα στα χέρια: Όταν αγγίζει ένα αντικείμενο, το οποίο είναι είτε κρύο είτε ζεστό, νιώθει τρομερό κάψιμο στα χέρια, με αποτέλεσμα να πρέπει να χρησιμοποιήσει... πετσέτες για να πιάσει κάποια αντικείμενα!
Ως εκ τούτου, δεν μπορεί να πιάσει και το εργαλείο που ανέδειξε το ταλέντο του: Την κιθάρα του. Πλέον, στα 76 του χρόνια, κι ενώ προετοιμαζόταν για νέες δημιουργίες μαζί με άλλους μουσικούς, τα έχει παρατήσει όλα.
«Έχω πράγματα να κάνω, να γράψω μουσική, αλλά δεν μπορώ να αγγίξω την κιθάρα. Όταν την αφήνω κάτω, μένει εκεί μέχρι να πάω στο κρεβάτι και παίρνω χάπια γιατί δεν μπορώ να κοιμηθώ από τον πόνο. Αυτός δεν είναι τρόπος για να ζεις» αναφέρει χαρακτηριστικά.
Ο Eric Clapton εκφράζει το παράπονό του ότι δέχεται ακόμα και bullying όταν αναφέρει τις απόψεις του για το lockdown ή τις ενστάσεις του για τα εμβόλια καθώς ο ίδιος έχει αυτή την προσωπική πολύ άσχημη εμπειρία.
Και καταλήγει στη συνέντευξή του:
«Ήταν στο "1984" (σ.σ. του Όργουελ) που αναφερόταν όλο αυτό. Κάτι που έθιξε ήταν το πώς μπορείς να έχεις τον έλεγχο της σκέψης των ανθρώπων και είπε «φόβος». Απάντησε όμως: "Όχι φόβος. Το να τους κάνεις να υποφέρουν. Έτσι μπορείς να έχεις τον έλεγχο της σκέψης". Και εδώ φτάσαμε.
»Είναι ψυχολογικό βασανιστήριο, αλλά είναι το ίδιο πράγμα. Όταν πιαστείς στην παγίδα, μπορείς να πιστέψεις ότι αυτό που σου λέει η καρδιά σου είναι το σωστό; Αν πηγαίνεις ενάντια στο "αφήγημα". Μπορώ να πω πώς νιώθω στην οικογένειά μου; Δεν μπορώ να παίζω μόνο για τους εμβολιασμένους»...
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες