Αρίστος έγραψε:Συνεχισε να εκτιθεσαι:
“`Αρθρο 1442 . Διατροφή – Εφόσον ο ένας από τους πρώην συζύγους δεν μπορεί να εξασφαλίσει τη διατροφή του από τα εισοδήματά του ή από την περιουσία του, δικαιούται να ζητήσει διατροφή από τον άλλον: 1. αν κατά την έκδοση του διαζυγίου ή κατά το τέλος των χρονικών περιόδων που προβλέπονται στις επόμενες περιπτώσεις βρίσκεται σε ηλικία ή σε κατάσταση υγείας που δεν επιτρέπει να αναγκαστεί να αρχίσει ή να συνεχίσει την άσκηση κατάλληλου επαγγέλματος, ώστε να εξασφαλίζει απ` αυτό τη διατροφή του, 2. αν έχει την επιμέλεια ανήλικου τέκνου και γι` αυτό το λόγο εμποδίζεται στην άσκηση κατάλληλου επαγγέλματος, 3. αν δεν βρίσκει σταθερή κατάλληλη εργασία ή χρειάζεται κάποια επαγγελματική εκπαίδευση, και στις δύο όμως περιπτώσεις για ένα διάστημα που δεν μπορεί να ξεπεράσει τα τρία χρόνια από την έκδοση του διαζυγίου, 4. σε κάθε άλλη περίπτωση, όπου η επιδίκαση διατροφής κατά την έκδοση του διαζυγίου επιβάλλεται από λόγους επιείκειας.”
Στη μια περιπτωση μαλιστα που χωρισα θελησα απο μονος μου να δινω κατι σαν διατροφη αν και ζητησα να μην το ονομασουμε ποτε ετσι μεταξυ μας.
Στην περιπτωση σου το 3 σιγουρα δεν ισχυει γιατι ισχυει μεχρι 3 χρονια μετα το διαζυγιο δεν θυμαμαι πριν 3 χρονια να ησουν παντρεμενος. Ουτε το 2 γιατι ουτε ανηλικα παιδια εχεις. Οποτε μας μενει το 1 αλλα και αυτο ειναι ψιλοαπιθανο γιατι δεν γινεται και οι 2-3 πρωην σου να ειναι σε ασχημη κατασταση υγειας ωστε να χρειαζεται να τις συντηρεις. Αρα μας μενει το 4, δηλαδη τους τα σκας λογω δικης σου ''επιεικειας''.
Εν κατακλειδι, εσυ που ηδη τα βγαζεις δυσκολα περα γιατι στηριζεις καποιους στενους σου συγγενεις και συντηρεις κατι σπιτια, ταυτοχρονα εισαι τοσο λαρτζ που χαρτζιλικωνεις τις πρωην σου γυναικες (οχι μια αλλα πολλες δηλαδη) χωρις να υπαρχει αντικειμενικη αιτια (πχ ανηλικο παιδι).
Αν μου ελεγες οτι σου πουλανε προστασια καποιοι εξωγηινοι και τους πληρωνεις καθε μηνα θα γινοταν πιο ευκολα πιστευτο. Αντι να ισχυουν ολα αυτα μου φαινεται πιο πιθανο οτι απλα εισαι φτωχομπινες