17 «ΒΟΜΒΕΣ» από τον καθηγητή Δημ. Κούβελα! ΠΩΣ ΞΕΤΙΝΑΖΕΙ την κυβέρνηση μετά την μελέτη-σοκ του Τσιόδρα...

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Re: 17 «ΒΟΜΒΕΣ» από τον καθηγητή Δημ. Κούβελα! ΠΩΣ ΞΕΤΙΝΑΖΕΙ την κυβέρνηση μετά την μελέτη-σοκ του Τσιόδρα...

Δημοσίευσηαπό nemo » 18 Δεκ 2021, 18:00

Λαχουρένιος έγραψε:Αν φαγατε ποδι εσεις οι 3 σημαινει πως το αλλο φορουμ ξεφορτωνεται την ψεκαρια. Αντε και στα δικα μας!

εγω τι δουλεια εχω για να φαω μπαν ..για τον αριστο ειπα

πως γινεται να τον μπαναρουν ενω αρχιζουν πρωτοι οι αλλοι να τον βριζουν;
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Re: 17 «ΒΟΜΒΕΣ» από τον καθηγητή Δημ. Κούβελα! ΠΩΣ ΞΕΤΙΝΑΖΕΙ την κυβέρνηση μετά την μελέτη-σοκ του Τσιόδρα...

Δημοσίευσηαπό pluton » 18 Δεκ 2021, 18:01

bizeli έγραψε:
pluton έγραψε:Στο θέμα της παιδείας;

Ε καλά.
Κόψε κάτι.

Τι κακό έκαναν στην παιδεία;

Εγώ είδα την Κεραμεως να βάζει κάποια τάξη στα ΑΕΙ ... Στα μέτρα της μεταπολίτευσης...
Να διαχειρίζεται σωστά την ιντερνετική παιδεία λόγω πανδημίας... Φαντάζεσαι να χειριζόταν το θέμα αυτό ο Τσίπρας; Θεός φυλάξει.

Ρε Νέμο τι σου έκαναν;
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 18 Δεκ 2021, 18:04

pluton έγραψε:Τι κακό έκαναν στην παιδεία;

Εγώ είδα την Κεραμεως να βάζει κάποια τάξη στα ΑΕΙ ... Στα μέτρα της μεταπολίτευσης...
Να διαχειρίζεται σωστά την ιντερνετική παιδεία λόγω πανδημίας... Φαντάζεσαι να χειριζόταν το θέμα αυτό ο Τσίπρας; Θεός φυλάξει.

Ρε Νέμο τι σου έκαναν;

Η λέξη κλειδί είναι το "φαντάζεσαι".
Γενικά στον χώρο της παιδείας πολλά πράγματα κινούνται στον χώρο της φαντασίας.
Αλλά η πραγματικότητα είναι άλλη.
1 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 18 Δεκ 2021, 18:13

pluton έγραψε:Γιατί είμαι νεοδημοκρατης επειδή δεν βλέπω με παρόπιδες;

Ποτέ μου δεν ψήφισα ΝΔ, αν συνεχίσουν έτσι δεν βλέπω γιατί να μη ψηφίσω μια καλή κυβέρνηση.

Αν δεν εβλεπες με παρωπιδες τοτε δε θα τα εβρισκες ολα καλα στην ΝΔ και ολα χαλια στον ΣΥΡΙΖΑ. Ετσι σκεφτονται οι οπαδοι.

Που έχουν αποτύχει;

Στην εξωτερική πολιτική;
Στην οικονομία; ...πάντα με μέτρο τα Αθλια μεταπολιτευτικά δεδομένα ...
Στο θέμα της παιδείας;
Στο θέμα της ασφάλειας;
Που; δεν βλέπω το χαλί που είχαμε.

Οικονομια, παιδεια και διαχειριση πανδημιας τα εχουν κανει σκατα.
0 .

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 18 Δεκ 2021, 18:18

Λαχουρένιος έγραψε:
pluton έγραψε:Γιατί είμαι νεοδημοκρατης επειδή δεν βλέπω με παρόπιδες;

Ποτέ μου δεν ψήφισα ΝΔ, αν συνεχίσουν έτσι δεν βλέπω γιατί να μη ψηφίσω μια καλή κυβέρνηση.

Αν δεν εβλεπες με παρωπιδες τοτε δε θα τα εβρισκες ολα καλα στην ΝΔ και ολα χαλια στον ΣΥΡΙΖΑ. Ετσι σκεφτονται οι οπαδοι.

Που έχουν αποτύχει;

Στην εξωτερική πολιτική;
Στην οικονομία; ...πάντα με μέτρο τα Αθλια μεταπολιτευτικά δεδομένα ...
Στο θέμα της παιδείας;
Στο θέμα της ασφάλειας;
Που; δεν βλέπω το χαλί που είχαμε.

Ναι επί ΣΥΡΙΖΑ ήταν όλα χάλια, για πες μου την επιτυχία του Τσίπρα; Μήπως επειδή γεμίσαμε λαθρομετανάστες;
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 18 Δεκ 2021, 18:21

pluton έγραψε:
Λαχουρένιος έγραψε:

Ναι επί ΣΥΡΙΖΑ ήταν όλα χάλια, για πες μου την επιτυχία του Τσίπρα; Μήπως επειδή γεμίσαμε λαθρομετανάστες;

Ειναι δυνατον μια κυβερνηση να τα κανει ολα σκατα και μια αλλη ολα καλα? Μετα μου λες οτι δεν εισαι οπαδος. Κομματοσκυλο του κερατα :laugh1:

Και τωρα γεματοι λαθρομεταναστες ειμαστε και μαλιστα πολλες δεκαδες χιλιαδες εχουν μεταφερθει στην ενδοχωρα πραγμα που σημαινει οτι εξαιρουνται απο την συμφωνια ΕΕ-Τουρκιας και καθισταται πιο δυσκολη η επιστροφη τους. Αυτα ειναι ψιλα γραμματα για τους ''πατριωτες'' της ΝΔουλας. 65.000 προσφυγες ειχαμε σε ολη την χωρα στις αρχες του τρεχοντος ετους χωρια τους οικονομικους μεταναστες.
1 .

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 18 Δεκ 2021, 18:32

Λαχουρένιος έγραψε:
pluton έγραψε:

Ειναι δυνατον μια κυβερνηση να τα κανει ολα σκατα και μια αλλη ολα καλα? Μετα μου λες οτι δεν εισαι οπαδος. Κομματοσκυλο του κερατα :laugh1:

Και τωρα γεματοι λαθρομεταναστες ειμαστε και μαλιστα πολλες δεκαδες χιλιαδες εχουν μεταφερθει στην ενδοχωρα πραγμα που σημαινει οτι εξαιρουνται απο την συμφωνια ΕΕ-Τουρκιας και καθισταται πιο δυσκολη η επιστροφη τους. Αυτα ειναι ψιλα γραμματα για τους ''πατριωτες'' της ΝΔουλας. 65.000 προσφυγες ειχαμε σε ολη την χωρα στις αρχες του τρεχοντος ετους χωρια τους οικονομικους μεταναστες.

Να μου γράψεις τα θετικά του ΣΥΡΙΖΑ, να τα δω και εγώ.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 18 Δεκ 2021, 18:56

pluton έγραψε:
Λαχουρένιος έγραψε:

Ως κομμουνιστης δεν βλεπω θετικα ουτε στους μεν ουτε στους δε. Αν ημουν αστος, τοτε θα ελεγα οτι η μειωση των ελλειματων, η επιστροφη στην αναπτυξη, οι Πρεσπες, οι συμφωνιες με το ΝΑΤΟ για νεες βασεις και η εξαλειψη του αντιμνημονιακου κινηματος ειναι σαφως στα θετικα του. Για τον λαο ομως ολα τα παραπανω ηταν αρνητικα.
0 .

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 18 Δεκ 2021, 19:49

Λαχουρένιος έγραψε:
pluton έγραψε:

Ως κομμουνιστης δεν βλεπω θετικα ουτε στους μεν ουτε στους δε. Αν ημουν αστος, τοτε θα ελεγα οτι η μειωση των ελλειματων, η επιστροφη στην αναπτυξη, οι Πρεσπες, οι συμφωνιες με το ΝΑΤΟ για νεες βασεις και η εξαλειψη του αντιμνημονιακου κινηματος ειναι σαφως στα θετικα του. Για τον λαο ομως ολα τα παραπανω ηταν αρνητικα.

Όλα τα κακά έχει ο σύριζας, αλλά το ότι πήρε τους αγανάδες και τα πατάρια και τα έβαλε να πάνε με κουτσό με τα δυό πόδια σε ένα παπούτσι να γονατίσουν μπροστά στην καρέκλα του Σόϊμπλε και να του γλύψουν τα πόδια, να του το αναγνωρίσουμε.
1 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts

Perseus1966
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Perseus1966 » 18 Δεκ 2021, 20:39

Αρίστος έγραψε:
Perseus1966 έγραψε:Απολυτως φυσιολογικο ,οταν αντικαθιστας τα φαρμακα τηςωπρωτοβαθμιας με ανυπαρκτα η μη εγκεκριμενα φαρμακα τι περιμενεις?

Περσεα σε μπαναρανε κι εσενα;

.

Ναι,ποσες φαπες να αντεξουνε.
0 .

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”