Όταν ο Χελιγκένις σταματάει στο διπλανό μαγαζί

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Re: Όταν ο Χελιγκένις σταματάει στο διπλανό μαγαζί

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 11 Ιαν 2022, 11:25

Θα ήθελα σε αυτό το σημείο να τονίσω ότι το απονενοημένο διάβημα, στο οποίο προέβη ο ελληγενής, έχει χαρακτήρα απεγνωσμένης δημόσιας διαμαρτυρίας και κανείς δεν μπορεί να αγνοήσει ότι το έπραξε γιατί ήθελε να στείλει κάποιο μήνυμα (πράγμα που επιβεβαιώνει το σημείωμα που άφησε πίσω του) σε αποδέκτες που μέχρι αυτή τη στιγμή αποφεύγουν έντεχνα να εκτεθούν σε κοινή θέα οι ίδιοι και οι πράξεις τους.
Αλλά που στους επαΐοντες δεν αφήνει (το σημείωμα) κανένα περιθώριο παρερμηνείας οπότε ο ελληγενής με αυτή την επιλογή του καθιστά εαυτόν σύμβολο για όσους αντιστέκονται στον αυταρχισμό που εκδηλώνεται τελευταία στα ελληνικά διαδικτυακά καφενεία από λυσσασμένες για γκόμενο παντρεμένες τεκνατζούδες που εκτελούν υπηρεσία εντολοδόχου.
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ » 11 Ιαν 2022, 11:27

Οχι ρε Λαχ δεν ειπα ποτε οτι πεθανε
Κυκλοφορουσε η φημη οτι κατι επαθε απο αλλους
Αλλοι ελεγαν για κοβιντ σε στυλακι ρε μπας και....
Ελεγαν οτι εγω ξερω οτι εχω περασει απο το μαγαζι του η να με βρουν να περασω
Οτι κλεφτηκαμε και ζουμε τον ερωτα μας κτλ κτλ

Και σηκωσα ενα νημα με αρχικο post αυτη την φωτο
Screenshot_27.jpg

Οσο εγραφα το δευτερο post στο οποιο ξεκαθαριζα οτι δεν ξερω τιποτα και δεν με ενδιαφερει και να μαθω,οτι δεν θελω να με εμπλεκουν κτλ κτλ το νημα το διεγραψαν οποτε οποιος το ειδε μπορει να υπεθεσε οτι διαδιδω οτι πεθανε απο κοβιντ
Αυτο ολο κρατησε τρια λεπτα τοσο εμεινε το νημα εν ζωη και το nickname μου φυσικα το οποιο ηταν ΙΒΕΡΜΕΚΤΙΝΟΣ
Το νικ αν θυμαμαι καλα ειχε τιτλο Ριπχελι

Εγω τοσα χρονια εχω μηδενικα posts σε νηματα μελων που εχουν πεθανει και το μονο πραγμα που εχω κανει εναι οτι σηκωσα ενα νημα R.I.P. beria με το συντονιστη beria online ωστε να μιλησω για τον "θανατο" της συντονιστικης του ιδιοτητας παραιτηση αποπομπη του κτλ
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτήν τη δημοσίευση.
0 .
Αρίστος wrote: for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη...
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες....
..

nrg wrote:
H κυβερνηση περικόπτει τις συντάξεις 5% διότι το υπέγραψε στο 2015 και μετά από 10 μέρες δίνει αύξηση 5,5% διότι το επιτρέπουν τα δημοσιονομικά της χώρας

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 11 Ιαν 2022, 11:35

ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ έγραψε:Οχι ρε Λαχ δεν ειπα ποτε οτι πεθανε
Κυκλοφορουσε η φημη οτι κατι επαθε απο αλλους
Αλλοι ελεγαν για κοβιντ σε στυλακι ρε μπας και....
Ελεγαν οτι εγω ξερω οτι εχω περασει απο το μαγαζι του η να με βρουν να περασω
Οτι κλεφτηκαμε και ζουμε τον ερωτα μας κτλ κτλ

Και σηκωσα ενα νημα με αρχικο post αυτη την φωτο
Screenshot_27.jpg

Οσο εγραφα το δευτερο post στο οποιο ξεκαθαριζα οτι δεν ξερω τιποτα και δεν με ενδιαφερει και να μαθω,οτι δεν θελω να με εμπλεκουν κτλ κτλ το νημα το διεγραψαν οποτε οποιος το ειδε μπορει να υπεθεσε οτι διαδιδω οτι πεθανε απο κοβιντ
Αυτο ολο κρατησε τρια λεπτα τοσο εμεινε το νημα εν ζωη και το nickname μου φυσικα το οποιο ηταν ΙΒΕΡΜΕΚΤΙΝΟΣ
Το νικ αν θυμαμαι καλα ειχε τιτλο Ριπχελι

Εγω τοσα χρονια εχω μηδενικα posts σε νηματα μελων που εχουν πεθανει και το μονο πραγμα που εχω κανει εναι οτι σηκωσα ενα νημα R.I.P. beria με το συντονιστη beria online ωστε να μιλησω για τον "θανατο" της συντονιστικης του ιδιοτητας παραιτηση αποπομπη του κτλ

OK συγγνωμη που παρεξηγησα, αυτο καταλαβα απο τα συμφραζομενα αλλα τελικα καταλαβα λαθος
0 .

Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ » 11 Ιαν 2022, 11:37

Αλλα οκ
Πες οτι εσυ βλεπεις μονο αυτην την φωτο με το lenor και αυτον τον τιτλο
Θα καταλαβαινες οτι λεω οως πεθανε η οτι τρολαρω;
Μου κανει μεγαλη εντυπωση το ποσο διαστρεβλωνουν καποιοι επιλεκτικα μερικα πραγματα
0 .
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες....
..

nrg wrote:
H κυβερνηση περικόπτει τις συντάξεις 5% διότι το υπέγραψε στο 2015 και μετά από 10 μέρες δίνει αύξηση 5,5% διότι το επιτρέπουν τα δημοσιονομικά της χώρας

Perseus1966
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Perseus1966 » 11 Ιαν 2022, 11:47

Λαχουρένιος έγραψε:
Perseus1966 έγραψε:Ποιους μας έχει πιάσει,?

Απ'οτι καταλαβα ο ΓΓ ειπε ο Χεληγενης πεθανε (και το εσβησε μετα) και εσυ αν θυμαμαι καλα ειχες ανοιξει ενα θεμα και ρωτουσες αν καποιος αλλος χρηστης εχει φυγει απο την ζωη.

Απλη περιεργεια,οταν ο αλλος ξημεροβραδιαζεται στο φορουμ και ξαφνικα εξαφανίζετε δεν ειναι καλο.
Ο Χελλις ηταν πιο ευκολο ,η ειχε σταματησει η τον διεγραψαν οπως διεγραψαν ολους οσους διαφωνουσαν ,ο αλλος κατι ακουσα...
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 11 Ιαν 2022, 11:50

ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ έγραψε:Αλλα οκ
Μου κανει μεγαλη εντυπωση το ποσο διαστρεβλωνουν καποιοι επιλεκτικα μερικα πραγματα

Σιγουρα τρολλαρισμα αλλα δεν ξερω κατα ποσο ειναι ΟΚ να τρολλαρεις με τετοια θεματα. Ειναι λιγο υποκειμενικο, πολλοι θα το παρεξηγησουν, ειδικα αν δεν εισαι φιλος με το ατομο που υπονοειται οτι πεθανε.
0 .

Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ » 11 Ιαν 2022, 12:41

Συμφωνω για αυτο και δεν τρολαρα
Ο σκοπος μου ηταν να ξεδιαλυνω τις φημες απο μεριας μου
0 .
..

nrg wrote:

Άβαταρ μέλους
Γιάννης
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Γιάννης » 11 Ιαν 2022, 12:52

Αρίστος έγραψε:hellegennes έγραψε: ↑
Χθες, 23:13
Μια χαρά είμαι. Ευχαριστώ για τα καλά λόγια.

Συνδέθηκα μόνο για να πω ότι είμαι καλά, γιατί ξέρω ότι υπάρχουν κάποια άτομα που ενδιαφέρονται. Δεν έπαθα κάτι, απλά αποσυνδέθηκα.

Δεν ξέρω αν θα επιστρέψω στο φόρουμ. Η συμπεριφορά ορισμένων ατόμων -που είχα σε εκτίμηση- με έχει απογοητεύσει και, για πρώτη φορά, μετά από 16 χρόνια που γράφω στο φόρουμ, νιώθω ότι η ατμόσφαιρα είναι τόσο τοξική που με ενοχλεί.

Δεν έχει άδικο, ούτε είναι ο μόνος.
0 .
Σκέφτηκε λοιπόν ο υπολοχαγός Ρζιέφσκι: "Τι να κάμω τώρα εγώ για να περάσει η ώρα; Μήπως να χέσω μέσα στο πιάνο; Μπά, άσε. Δε θα το καταλάβουνε. Επαρχία..."

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 11 Ιαν 2022, 12:54

ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ έγραψε:Αλλα οκ

ορίστε κυρίες και κύριοι..

χιούμορ κάνει το νεοφίλι.... τρολλάρει καλέ

και για τα εμβόλια που μας τα έχει πρήξει πάλι τρολλάρει το παΙντίιιι
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ » 11 Ιαν 2022, 13:26

vallon φημες λενε οτι θελεις να πας Ισραηλ για να κανεις εθελοντικα την τεταρτη δοση
1 .
..

nrg wrote:

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”