Γιάννης έγραψε:Γιατί "δυστυχώς"; Λογικότατο ακούγεται.
Θα σου πω γιατί φίλε μου.
Λογικό είναι. Και πολύ λογικό μάλιστα. I mean ούτε εγώ θα επέλεγα να είμαι με κάποιον ναρκομανή, τζογαδόρο, αλκοολικό, άξεστο τσομπάνη που έχει όλα τα κακά πάνω του. Ούτε κι εσείς φαντάζομαι θα μπλέκατε με μια τελειωμένη περίπτωση.
Από την άλλη δε μου αρέσει και ο "σπισισμός". Δλδ να επιλέγουμε ανθρώπους που ανήκουν στο "είδος" μας ή θα εξυπηρετεί το είδος μας.
Όπου "είδος" ένα συγκεκριμένο πρότυπο που έχουμε στο μυαλό μας κοινωνικά αποδεκτό. Οικογένεια, σπίτι με κήπο, αμάξι, δουλειά, λεφτά κτλ. Αν μια γυναίκα ψάχνει έναν σύντροφο με συγκεκριμένες προδιαγραφές προκειμένου να εκπληρώσει τους στόχους της ή τους στόχους που θέτει η κοινωνία... τον θεωρώ πολύ τελειωμένο τρόπο σκέψης.
Ειδικά όταν το κάνει ύπουλα, δεν είναι ειλικρινής με αυτό ή ακόμα χειρότερα το κάνει αυτό να
ακούγεται λογικό.
Θεωρώ ότι μια γυναίκα gold digger παίζει πιο τίμια από μια γυναίκα που κρύβεται πίσω από συγκεκριμένα κοινωνικά αποδεκτά πρότυπα που έχει στο μυαλό της.
Δεν γίνεται, φίλε, όλοι να το παίζουμε ανθρωπιστές, αντιρατσιστές κτλ σε ό,τι δε μας αφορά αλλά όσον αφορά τις προσωπικές μας επιλογές να εφαρμόζουμε την ευγονική.
Τον θέλω έτσι, έτσι κι έτσι τον άλλον... έστω και αν αυτό το κάνουμε ασυνείδητα.
Άλλο να κοιτάς αν ταιριάζεις με τον άλλον σε κάποια πραγματάκια και άλλο να κοιτάς το ετήσιο εισόδημά του ή σε ποιο κοινωνικό στάτους ανήκει.