nemo έγραψε:συν και εκεινον τον ιταλο που μας παρουσιασε για τραγουδιστη και για αρσενικο !!!!!!!!!
Που το θυμηθηκες,ενα λαθος εκανε

nemo έγραψε:συν και εκεινον τον ιταλο που μας παρουσιασε για τραγουδιστη και για αρσενικο !!!!!!!!!

Λαχουρένιος έγραψε:
Μα δεν εχω ισχυριστει κατι τετοιο. Εσυ λες οτι ακους απ'ολα. Εγω το θεωρω κυριολεκτικα αδυνατο αυτο για πρακτικους λογους.

bizeli έγραψε:Λαχουρένιος έγραψε:
Μα δεν εχω ισχυριστει κατι τετοιο. Εσυ λες οτι ακους απ'ολα. Εγω το θεωρω κυριολεκτικα αδυνατο αυτο για πρακτικους λογους.
Πού είπα εγώ ότι τα ακούω όλα;
Εγώ είπα:
Αρέσει στο μπιζέλι; Τέλος.

Λαχουρένιος έγραψε:Ε ολοι ο,τι μας αρεσει ακουμε. Δεν εισαι εξαιρεση.

nemo έγραψε:μια καλη συνθεση αλλα σε μια μελωδια δεν εχει συνορα και δεν ανηκει αποκλειστικα σε ενα ειδος

bizeli έγραψε:Εσύ έβαλες στη συζήτηση τα 100 είδη μουσικής και τα υποείδη της και το ΟΛΑ.
Δεν είπα ότι είμαι καμιά εξαίρεση.
Για να σε βοηθήσω λίγο άλλο ακούω όλα και άλλο ακούω απ'όλα.
Εσύ ακούς μόνο ένα.
Ποιος έχει πιο ευρεία άποψη;

Λαχουρένιος έγραψε:
Δεν ακουω μονο ενα ειδος απλως η ροκ μου αρεσει πολυ περισσοτερο απο τα υπολοιπα που εχω ακουσει. Επισης το οτι καποιος ξερει 1-2 κομματια απο ενα συγκεκριμενο ειδος δεν σημαινει οτι ακουει αυτο το ειδος.

bizeli έγραψε:Μα δεν μπορώ να ακούω μόνο ένα είδος.
Και από το ένα είδος επίσης δεν γίνεται να μου αρέσουν όλα.
Θα επιλέξω κάποια.
Εσύ ακούς ψυχαναγκαστικά μουσική. Ζορίζεσαι να σου αρέσουν όλα επειδή ακούς το συγκεκριμένο είδος και τι θα πει ο κόσμος...

Λαχουρένιος έγραψε:Ειχα περασει μια τετοια φαση μικρος αλλα σε αυτην την ηλικια ουτε καν. Υπαρχουν ειδη τα οποια δεν θα ακουγα ουτε φυλακισμενος γιατι εχω εκτεθει αρκετα σε αυτα και δεν μου αρεσουν οπως λαικα και μπλουζ και αλλα ειδη που μου αρεσουν αλλα δεν εχω ψαξει παρα πολυ γιατι δεν εχω βρει τον χρονο οπως τζαζ, κλασικη και ηλεκτρονικη.