Η Δανία ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ τον εμβολιασμό κατά Covid-19 των νέων κάτω των 18 ετών – Γιατί άραγε; (upd)

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Re: Η Δανία ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ τον εμβολιασμό κατά Covid-19 των νέων κάτω των 18 ετών – Γιατί άραγε; (upd)

Δημοσίευσηαπό nemo » 13 Αύγ 2022, 21:28

BaKXOS_Lysios έγραψε:
nemo έγραψε:ο ελεγχος μεσω του φοβου και για να υπαρξει φοβος
θα πρεπει να υπαρχουν και θανατοι οποτε εννοείται πως δεν αναφερομαι στο γενικο πληθυσμο

Ο γενικός πληθυσμός είναι κατά πλειοψηφία εμβολιασμενος οπότε θα πεθάνει από ανακοπή ή όχι, αποφάσισε... (Καλά ούτε εγώ έχω όρεξη οπότε άστο).

τωρα το ειδα τι ακριβως εγραψες !! και επαθα πλακα ποιος σου ειπε οτι ο εμβολιασμος σωζει;
μα καλα τοσο γιδια ειστε ακομη; εδω πεθαινουν και εμβολιασμενοι που σημαινει
οτι ο εμβολιασμος ειναι μια αποτυχια μεγαλη -ή μικρη θα το δειξει ο χρονος
αλλα μια αποτυχια

παμε παρακατω εχεις δειξει με τα γραφομενα σου οτι δεν πιστευεις στον μυθο του
κομμουνισμου σκεψου ομως τι ερχεται αφου δεν ερχεται ουτε ο κομμουνισμος
ουτε η αληθινή δημοκρατια και με την λευκη φυλη βρισκεται σε υφεση οχι γιατι
υπαρχει καποιο σχεδιο αλλα ειναι στην φυση του η υπογεννητικοτητα λογω της ευμαρειας
που ζει -φυσικο και εξηγησιμο φαινομενο και διπλα η ασια και η αφρικη βρισκονται σε πληθυσμιακη αυξηση ενας ταχύτατα ανεπτυγμενος κοσμος ευκολος στην διαχειριση του

αν ησουν στην ελιτ ποιον θα προτιμουσες;
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
BaKXOS_Lysios
Extreme poster
Extreme poster

Re: Η Δανία ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ τον εμβολιασμό κατά Covid-19 των νέων κάτω των 18 ετών – Γιατί άραγε; (upd)

Δημοσίευσηαπό BaKXOS_Lysios » 13 Αύγ 2022, 22:07

nemo έγραψε: ποιος σου ειπε οτι ο εμβολιασμος σωζει;
μα καλα τοσο γιδια ειστε ακομη;

Άσχετα με το τι πιστεύω εγώ για την αποτελεσματικότητα του εμβολιασμου εσύ πιστεύεις ότι θα πεθάνουν όλοι από καρδιά όσοι εμβολιαστηκαν; Το ότι το εμβόλιο δεν είναι τόσο αποτελεσματικό όσο νόμιζαν σημαίνει ότι προκαλεί καρδιακους θανάτους; Προσπαθώ να καταλάβω τη λογική και το σκεπτικό σου αλλά από την άλλη ειλικρινά δεν έχω και όρεξη να μου αναπτύξεις όλη την ψεκ θεωρία σου γιατί... δεν ξέρω πόση δόση παράνοιας μπορώ να αντέξω για σήμερα τουλάχιστον..
0 .

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 13 Αύγ 2022, 22:20

BaKXOS_Lysios έγραψε:[δεν ξέρω πόση δόση παράνοιας μπορώ να αντέξω για σήμερα τουλάχιστον..

μάλλον πρέπει να αρχίσεις να συζητάς με τον προέλλην
θα παρηγορηθείς ,
εγγυημένα πράγματα
το κάψιμο σε όλο το μεγαλείο του
:D
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 13 Αύγ 2022, 22:23

BaKXOS_Lysios έγραψε:
nemo έγραψε: ποιος σου ειπε οτι ο εμβολιασμος σωζει;
μα καλα τοσο γιδια ειστε ακομη;

Άσχετα με το τι πιστεύω εγώ για την αποτελεσματικότητα του εμβολιασμου εσύ πιστεύεις ότι θα πεθάνουν όλοι από καρδιά όσοι εμβολιαστηκαν; Το ότι το εμβόλιο δεν είναι τόσο αποτελεσματικό όσο νόμιζαν σημαίνει ότι προκαλεί καρδιακους θανάτους; Προσπαθώ να καταλάβω τη λογική και το σκεπτικό σου αλλά από την άλλη ειλικρινά δεν έχω και όρεξη να μου αναπτύξεις όλη την ψεκ θεωρία σου γιατί... δεν ξέρω πόση δόση παράνοιας μπορώ να αντέξω για σήμερα τουλάχιστον..

βρε συ εχεις σκοπο να με τρελανεις; εκατο φορες σου ειπα οτι δεν πιστευω σε μαζικους
θανατους στο σημερα και αλλο πραγμα ειναι οτι δεν γνωριζουμε μακροχρονια
τις επιπτωσεις των εμβολιων πχ απο οτι μας λενε καποιοι οτι εξασθενιζει το ανοσοποιητικο
αν ισχυει φαντασου τις επομενες γενιες ποσο ευαλωτοι θα ειναι
0 .

Άβαταρ μέλους
BaKXOS_Lysios
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό BaKXOS_Lysios » 13 Αύγ 2022, 22:53

vallon έγραψε:
BaKXOS_Lysios έγραψε:[δεν ξέρω πόση δόση παράνοιας μπορώ να αντέξω για σήμερα τουλάχιστον..

μάλλον πρέπει να αρχίσεις να συζητάς με τον προέλλην
θα παρηγορηθείς ,
εγγυημένα πράγματα
το κάψιμο σε όλο το μεγαλείο του
:D

Γιατί βρε συ; Τον συμπαθώ αυτόν, δεν μου έχει δείξει δείγματα κουκουρούκου... :sgrat:
0 .

Άβαταρ μέλους
BaKXOS_Lysios
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό BaKXOS_Lysios » 13 Αύγ 2022, 23:03

nemo έγραψε: σου ειπα οτι δεν πιστευω σε μαζικους
τις επιπτωσεις των εμβολιων πχ απο οτι μας λενε καποιοι οτι εξασθενιζει το ανοσοποιητικο

Η αλήθεια είναι ότι κρατιέσαι με νύχια και με δόντια να μην αρχίσεις τις ψεκολογίες αλλά κάτι στο τέλος σε τραβάει σαν μαγνήτης προς τα εκεί..... :D
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 13 Αύγ 2022, 23:12

BaKXOS_Lysios έγραψε:
nemo έγραψε: σου ειπα οτι δεν πιστευω σε μαζικους

Η αλήθεια είναι ότι κρατιέσαι με νύχια και με δόντια να μην αρχίσεις τις ψεκολογίες αλλά κάτι στο τέλος σε τραβάει σαν μαγνήτης προς τα εκεί..... :D

μακαρι να ειχα την δυνατοτητα με λιγες αραδες να εξηγησω τα παντα που εχω στο μυαλο μου
αλλα δεν την εχω και εσεις πρεπει να μαθετε να διαβαζετε και πισω απο τις λεξεις

τα παντα ειναι συγχρονως και απλα και συναμα πολυ περιπλοκα και δεν γινεται το θεμα των εμβολιασμων να ειναι εξω απο το γενικο γιγνεσθαι
0 .

Άβαταρ μέλους
BaKXOS_Lysios
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό BaKXOS_Lysios » 13 Αύγ 2022, 23:16

nemo έγραψε:μακαρι να ειχα την δυνατοτητα με λιγες αραδες να εξηγησω τα παντα που εχω στο μυαλο μου

:iiiii: Oh no! Don't!!!! :zali33: :oomg: :oomg:
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 13 Αύγ 2022, 23:33

BaKXOS_Lysios έγραψε:
nemo έγραψε:μακαρι να ειχα την δυνατοτητα με λιγες αραδες να εξηγησω τα παντα που εχω στο μυαλο μου

:iiiii: Oh no! Don't!!!! :zali33: :oomg: :oomg:

τωρα που βλεπω τις αντιδρασεις σου νομιζω οτι με τον κομμουνισμο θα τα πας καλυτερα
δεν χρειαζεται σκεψη μονο μια εκτυπωση των γραφων
0 .

Άβαταρ μέλους
BaKXOS_Lysios
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό BaKXOS_Lysios » 13 Αύγ 2022, 23:40

nemo έγραψε:τωρα που βλεπω τις αντιδρασεις σου νομιζω οτι με τον κομμουνισμο θα τα πας καλυτερα
δεν χρειαζεται σκεψη μονο μια εκτυπωση των γραφων

Έλα σε πειράζω λίγο, είχα και δύσκολη μέρα και δεν μπορώ να γράφω πολλά. Είσαι καλό παιδί εσύ, από τους λίγους ψεκες που συμπαθώ :rolleyes:
0 .

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”