tensor έγραψε:Προέλλην έγραψε:Εδώ, τοποθετηθείτε, πόσοι, ποιοί, πιστεύετε ότι φέτος το χειμώνα, όχι μόνο θα παγώσουν και θα πεινάσουν οι Ευρωπαίοι, αλλά και ότι θα ξεσπάσουν ταραχές και θα αναγκαστούν οι κυβερνήσεις να τρέξουν στα πόδια του πούτιν:
Προβλήματα θα υπάρξουν αλλά τίποτα το συνταρακτικό, πιστεύω. Η Ευρώπη δεν έχει το χειμώνα ούτε του Καναδά ούτε του Verkhoyansk.
Προσωπικά δεν έχω σκοπό να ανάψω την κεντρική θέρμανση φέτος, έτσι ώστε να συνεισφέρω στην εξοικονόμηση ενέργειας για όσους την χρειάζονται περισσότερο από εμένα. Το πολύ να χρησιμοποιήσω στα μεγάλα κρύα 1-2 ώρες το βράδυ ένα αερόθερμο για τοπική μόνο θέρμανση. Άλλωστε μ' αρέσει να κοιμάμαι σε κρύο δωμάτιο. Η ζέστη πάντα μού χαλούσε τον ύπνο, το θυμάμαι από μικρός.
Δε χρειάζεται ανησυχία. Εξάλλου οι νεράιδες του βορρά δείχνουν το δρόμο μέσα στη χιονοθύελλα:
https://www.youtube.com/watch?v=IBkOOYbPrAo
Eγώ βλέπω ότι πέρα απο τις μερικώς τσιμπημένες τιμές, δεν θα υπάρχει αντικειμενικό πρόβλημα φέτος (oι δεξαμενές είναι γεμάτες, τα συμβόλαια με ρήτρες αύξησης)
Προσωπικά, που αρέσει να κυκλοφορώ με το σώβρακο και το φανελάκι στη σαλοκουζίνα. Με μακριά μπατζάκια και μανίκια αισθάνομαι πολύ πολύ άβολα. Θέλω, χρειάζομαι, απαιτώ, μια αμεσότητα στο ξύσιμο του αρχιδίου.
Στο υπνοδωμάτιο, το αντίθετο, ακόμη και τον βαθύ χειμώνα με -15 αφήνω πάντα το παράθυρο ανοικτό στην ανάκληση. Δεν μπορώ την κλεισούρα, θέλω φρέσκο αέρα. Πάπλωμα εννοείται πούπουλο βαρύ. Ποτέ πυτζάμα, με σώβρακο-φανελάκι και ύπνο. Πραγματικά, αν κοιμηθώ με κλειστό παράθυρο, πυτζάμα, και ειδικά με κάλτσες, θα ξυπνήσω την άλλη μέρα σε πολύ άσχημη κατάσταση.

:
, που βάζει την ταόπλακα στην χρεοκοπημένη Δύση
, και επιτέλους θα ζήσουμε σε έναν κόσμο χωρίς γκέη, σατανιστές και γιεγιέδες