Η σαπίλα μεταρρυθμίζεται ραγδαία απο την -δώρο Θεού- κυβέρνηση του Κυριάκου του Μητσοτάκη. Λυτρωτική διεργασία, που πρόκειται να συνεχισθεί και να ενταθεί τουλάχιστον μέχρι το 2030.
Ο παρανοϊκός, χυδαίος, τοξικός λαϊκισμός μπαίνει στο ντουλάπι της ιστορίας, σαν τους Καλικαντζάρους στα Φώτα, ο ήλιος αρχίζει να λάμπει σιγά-σιγά και πάλι.
Σαπίλα
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Re: Σαπίλα
Προέλλην έγραψε:Η σαπίλα μεταρρυθμίζεται ραγδαία απο την -δώρο Θεού- κυβέρνηση του Κυριάκου του Μητσοτάκη. Λυτρωτική διεργασία, που πρόκειται να συνεχισθεί και να ενταθεί τουλάχιστον μέχρι το 2030.
Ο παρανοϊκός, χυδαίος, τοξικός λαϊκισμός μπαίνει στο ντουλάπι της ιστορίας, σαν τους Καλικαντζάρους στα Φώτα, ο ήλιος αρχίζει να λάμπει σιγά-σιγά και πάλι.
Ώχου ρε μλκ, έχει κολλήσει η κασέτα
.gif)
0 .
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Adminović έγραψε:Κάνε κάνα ταξιδάκι.
Έχω κανονίσει διακοπές για Αύγουστο. Ολιγοήμερες δυστυχώς λόγω οικονομικών και αστρονομικών τιμών στα ελληνικά νησιά, αλλά καλύτερο από το τίποτα.
bizeli έγραψε:Αυτό είναι το πρόβλημά σου;
Και νόμιζα ότι η σαπίλα αναφέρεται σε κάτι άλλο.
Αν ρίξεις μια ματιά στον κόσμο γύρω μας...
Είναι έκφραση ρε. Έγω με τους φίλους μου το λέγαμε από πιτσιρικάδες όταν βαριόμασταν πολύ πχ ''σάπισα σήμερα δεν έκανα τίποτα''.
Με έχει παραλύσει η ζέστη και η κακή μου διάθεση. Από τις 7-8 το απόγευμα ξυπνάω και κάθομαι μέχρι 2-3 τις καθημερινές που έχει δροσιά.
nemo έγραψε:ουτε γω δεν μπορω να διαβασω ουτε και καλες σειρες υπαρχουν
ουτε και ψαρια για ψαρεμα με τα καλαμια
ουτε το ενα ουτε τα αλλα
θελουμε γενικο σερβις
Ομοιοπαθής και συ Νέμο.
0 .
-
bizeli
- Moderator

Λαχουρένιος έγραψε:Είναι έκφραση ρε. Έγω με τους φίλους μου το λέγαμε από πιτσιρικάδες όταν βαριόμασταν πολύ πχ ''σάπισα σήμερα δεν έκανα τίποτα''.
Ξέρω μωρέ.
Απλά με τα τόσα που συμβαίνουν νόμισα ότι άνοιξες νήμα να σχολιάσεις κάτι.
Κι εσύ απλά ζεσταίνεσαι;
.gif)
0 .
-
Προέλλην
- Right to Repair Champion

Λαχουρένιος έγραψε:Adminović έγραψε:Κάνε κάνα ταξιδάκι.
Έχω κανονίσει διακοπές για Αύγουστο. Ολιγοήμερες δυστυχώς λόγω οικονομικών και αστρονομικών τιμών στα ελληνικά νησιά, αλλά καλύτερο από το τίποτα.
Διακοπές Αύγουστο, μαζοχιστής είσαι;
Πρώτον, όπου και να πας θα είναι μαζεμένη η σάρα και η μάρα, μια αηδία δηλαδή. Δεύτερον, πας peak of peak season και διαμαρτύρεσαι για τις τιμές;
Διακοπές καλά είναι να πηγαίνεις μέσα Ιουνίου ή/και τέλη Σεπτεμβρίου. Είναι πιο φθηνά, έχει λιγότερο κόσμο σε παραλίες και ταβέρνες, καλύτερη ποιότητα υπηρεσιών, κάνει ζέστη αλλά όχι 40άρια και έτσι μπορείς να κάνεις καμιά βόλτα, να δείς κανένα αξιοθέατο, να κάνεις πεζοπορία, κλπ. Αύγουστο, το μόνο που μπορείς να κάνεις Ν. Ελλάδα απο τις 11:00 μέχρι τις 19.00 είναι να κρυφτείς στο airbnb και να πάρεις αγκαλιά το κλιματιστικό. Αυτό αν θες το κάνεις και στην Αθήνα, και την έχεις και άδεια για πάρτι σου.
Λαχουρένιος έγραψε:Με έχει παραλύσει η ζέστη και η κακή μου διάθεση. Από τις 7-8 το απόγευμα ξυπνάω και κάθομαι μέχρι 2-3 τις καθημερινές που έχει δροσιά..
Κόβεις από κανένα καφεδάκι και ποτάκι, και το επενδύεις σε ηλεκτρική ενέργεια για το κλιματιστικό;
0 .
-
Ραν ταν πλαν
- Kalamata Lover

Λαχουρένιος έγραψε:Ραν ταν πλαν έγραψε:Να σου στείλω το εκκαθαριστικό μου για να παρηγορηθείς όταν δεις κάτι συντελεστές 35%;
Καλά ρε θηρίο, 100Κ καθαρίζεις τον χρόνο και έχεις τόσο μεγάλο συντελεστή?
Πας καλά ρε;
Για τον Μαρινάκη με πέρασες;
Βγάζω κάτι λίγα αλλά δε φταίω εγώ αλλά ο πατέρας και η μάνα μου που με είχαν μοναχογιό
και μου άφησαν κάτι ψωροκληρονομιές.
Κατά τα άλλα έχω περάσει πείνες και δουλειά τη νύχτα που έχει πάει γόνατο.
Πώς νομίζεις ότι απέκτησα τόσο βαθιά προλεταριακή και ταξική συνείδηση;
Δουλεύοντας σαν το σκυλί σε κωλόμπαρο συναναστρεφόμενος λουμπεναριό, παρανόμους και
ξενύχτες αλλά και έναν αλκοολικό κομμουνιστή δημοσιογράφο που με έβαλε σε σωστά πατήματα
αλλιώς.....

0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.
-
Ραν ταν πλαν
- Kalamata Lover

Λαχουρένιος έγραψε:Adminović έγραψε:Κάνε κάνα ταξιδάκι.
Δεν πάμε διακοπές τον Αύγουστο, δεν βγαίνουμε Παρασκευές και Σαββατοκύριακα και
παντρευόμαστε (αν μας τύχει το κακό) Δευτέρες.

0 .
-
Ραν ταν πλαν
- Kalamata Lover

Λαχουρένιος έγραψε:Πάντως ο τίτλος αναφερόταν στο αίσθημα της βαρεμάρας που έχω. Δεν έχω όρεξη για τίποτα και με έχει παραλύσει η ζέστη. Το απογευματάκι που πέφτει ο ήλιος και το βράδι που πάω για κανένα ποτό είμαι πολύ καλύτερα. Μόνο κάτι χαζοσειρές τύπου first dates μπορώ να δω με το μυαλό που έχω. Για διάβασμα ούτε λόγος. Ούτε μίκυ μάους δεν μπορώ να διαβάσω.
Λειτουργείς απολύτως φυσιολογικά.
Μόνο κάτι χαζοχαρούμενα είναι μέσα στην τρελή χαρά όλο το εικοσιτετράωρο όλες
τις εποχές του χρόνου.
Ο άντρας ο σωστός ενεργοποιείται από τις δέκα το βράδυ μέχρι τις έξι το ξημέρωμα.
Τις υπόλοιπες ώρες βαριέται ακόμα και να τα ξύσει.

0 .
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

bizeli έγραψε:Ξέρω μωρέ.
Απλά με τα τόσα που συμβαίνουν νόμισα ότι άνοιξες νήμα να σχολιάσεις κάτι.
Κι εσύ απλά ζεσταίνεσαι;
Έχω μια δυσπραγία γενικά. Δεν έχω όρεξη για πολλά πολλά. Αυτήν την βδομάδα είμαι λίγο καλύτερα τουλάχιστον.
Προέλλην έγραψε:Διακοπές Αύγουστο, μαζοχιστής είσαι;![]()
Πρώτον, όπου και να πας θα είναι μαζεμένη η σάρα και η μάρα, μια αηδία δηλαδή. Δεύτερον, πας peak of peak season και διαμαρτύρεσαι για τις τιμές;![]()
Διακοπές καλά είναι να πηγαίνεις μέσα Ιουνίου ή/και τέλη Σεπτεμβρίου. Είναι πιο φθηνά, έχει λιγότερο κόσμο σε παραλίες και ταβέρνες, καλύτερη ποιότητα υπηρεσιών, κάνει ζέστη αλλά όχι 40άρια και έτσι μπορείς να κάνεις καμιά βόλτα, να δείς κανένα αξιοθέατο, να κάνεις πεζοπορία, κλπ. Αύγουστο, το μόνο που μπορείς να κάνεις Ν. Ελλάδα απο τις 11:00 μέχρι τις 19.00 είναι να κρυφτείς στο airbnb και να πάρεις αγκαλιά το κλιματιστικό. Αυτό αν θες το κάνεις και στην Αθήνα, και την έχεις και άδεια για πάρτι σου.
Αν ήταν στο χέρι μου θα πήγαινα μέσα Ιουλίου αλλά δεν το επιτρέπει ούτε η δική μου δουλειά ούτε αυτή της παρέας μου. Τον Σεπτέμβριο δεν νιώθω την ανάγκη να πάω διακοπές.
Κόβεις από κανένα καφεδάκι και ποτάκι, και το επενδύεις σε ηλεκτρική ενέργεια για το κλιματιστικό;
Έχω κλιματιστικό αλλά ο ανεμιστήρας με εξυπηρετεί προς το παρόν. Προτιμώ να τα κρατήσω για να βγαίνω έξω από το να σαπίζω σπίτι.
0 .
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Ραν ταν πλαν έγραψε:Πας καλά ρε;
Για τον Μαρινάκη με πέρασες;
Βγάζω κάτι λίγα αλλά δε φταίω εγώ αλλά ο πατέρας και η μάνα μου που με είχαν μοναχογιό
και μου άφησαν κάτι ψωροκληρονομιές.![]()
Ψωροκληρονομιές πχ μεζονέτα στην Βούλα και 1000 ρίζες ελιές στην Καλαμάτα?
Κατά τα άλλα έχω περάσει πείνες και δουλειά τη νύχτα που έχει πάει γόνατο.
Πώς νομίζεις ότι απέκτησα τόσο βαθιά προλεταριακή και ταξική συνείδηση;
Δουλεύοντας σαν το σκυλί σε κωλόμπαρο συναναστρεφόμενος λουμπεναριό, παρανόμους και
ξενύχτες αλλά και έναν αλκοολικό κομμουνιστή δημοσιογράφο που με έβαλε σε σωστά πατήματα
αλλιώς.....
Μπάρμαν είσαι ρε θηρίο? Σου πάει, πέρα από την πλάκα.
Ραν ταν πλαν έγραψε:Λειτουργείς απολύτως φυσιολογικά.![]()
Μόνο κάτι χαζοχαρούμενα είναι μέσα στην τρελή χαρά όλο το εικοσιτετράωρο όλες
τις εποχές του χρόνου.
Ο άντρας ο σωστός ενεργοποιείται από τις δέκα το βράδυ μέχρι τις έξι το ξημέρωμα.
Τις υπόλοιπες ώρες βαριέται ακόμα και να τα ξύσει.
Λες να ναι σημάδι ότι γέρασα ωρίμασα? Τι να πω. Με τόση ζέστη που προβλέπεται για αύριο και μεθαύριο θέλω να πέσω σε καλοκαιρινή νάρκη μέχρι το Σάββατο.
0 .