Προέλλην έγραψε:ΜΥΘΗΡΑ έγραψε:να επισημανω οτι ως ασεξουαλικοτητα δεν οριζουμε μοναχα την αποχη απο την γεννητισια πραξη με ετερο συντροφο . ..αλλα γενικα την αποσυρση καθε ενδιαφεροντος ηδονης απο τα σεξουαλικα οργανα ..
Aπ τώρα Μύθηρα μας βάζεις σε πολύ βαθιά νερά.
Ένας μύστης μπάρμπας που είχε δισκάδικο απ όπου αγοράζαμε δίσκους όταν είμεθα μικροί, μας είχε πει κάποτε ότι «μία πετυχημένη μα...κία ισοδυναμεί με δέκα ...μήσια».
ααακριβως !!!....η αυτοικανοποιηση με μαλαξεις με βοηθημα τα η χωρις κι ομως ειναι σεξουαλικη ζωη ,,,οποιος αυτοικανοοιειται δεν λεγεται ασεξουαλικος ....αν ομως δεν υπαρχουν φαντασιωσεις η οι ηδονιζουσες φαντασιωσεις δεν εχουν παρα μονο ιδεες χυδιαιες βιαιοτητας στα γενετησια οργανα ξεσχισματος χτυπηματος τρυπηματος ( γυναικειες και αντρικες φαντασιωσεις αυνανιζομενων ) κτλ ΚΙ ΟΧΙ ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΙΔΕΕΣ ΕΝΩΣΗΣ ΤΡΥΦΕΡΑ ΔΑΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΓΕΝΝΕΤΗΣΙΑΣ τοτε ο αυνανιζομενος ειναι δυσεξουαλικος και ανεραστος ....
ξαναθετω επιταπητος τους ορους ...για να τους σκεφτουμε ...περιμενω την δικ σας γνωμη πανω σε αυτους τους ορους ...
ασεξουαλικος... ανεραστος... δυσεξουαλικος ..χμμ...μοναχικος η συντροφικος ...
...απο την αλλη ενας ασεξουαλικος με τον τροπο που το ορισαμε αυτο ...χμμ...μπορει να είναι εραστης/τρια η ερωμενος/η κι ομως κι ομως η ηδονη του να απορρεει απο την φαντασιωση μια γενικης ΤΡΥΦΕΡΗΣ επαφης σωματικης η ψυχικης ....ΑΥΤΟΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΛΕΣ ΑΝΕΡΑΣΤΟ
εχω κι αλλες αναλυσεις αντεχετε??? αλλα εσεις δε μου ειπατε που ανηκετε????εγω συμπληρωνω ...μοναχικη δυσεξουαλικη ανεραστη για μεγαλο μερος της ζωης μου //// και ασεξουαλικη εραστρια και ερωμενη παραλληλα...