Βαρντασκα

Όλες οι διεθνείς ειδήσεις.
Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Re: Βαρντασκα

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 20 Φεβ 2026, 19:55

pluton έγραψε:Με συγχωρείς αυτά δεν συμβαίνουν, υποθέτεις ότι συμβαίνουν, εντάξει αυτό που λες με το τσιγάρο ναι μπορεί να συμβεί..... Τα άλλα δεν συμβαίνουν, εγώ βλέπω δρόμους καθαρούς ο κόσμος προσέχει, τώρα κάποιες περιθωριακές ομάδες η άτομα ναι .... Αλλά αυτό μεμονωμένα συμβαίνει παντού.

Tι υποθέτω; Κάθε φορά που κατεβαίνω παθαίνω πολιτισμικό σοκ. Τουλάχιστον 5 μέρες θέλω για να καλιμπράρω πάλι σε ΕΛ ρυθμίσεις.

Περιθωριακή είναι η πλειοψηφία των ΕΛ. Τα φυσιολογικά, πολιτισμένα άτομα, υπάρχουν, αλλά είναι σαν τους ψύλλους στ άχυρα.
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 20 Φεβ 2026, 21:43

Προέλλην έγραψε:
pluton έγραψε:Με συγχωρείς αυτά δεν συμβαίνουν, υποθέτεις ότι συμβαίνουν, εντάξει αυτό που λες με το τσιγάρο ναι μπορεί να συμβεί..... Τα άλλα δεν συμβαίνουν, εγώ βλέπω δρόμους καθαρούς ο κόσμος προσέχει, τώρα κάποιες περιθωριακές ομάδες η άτομα ναι .... Αλλά αυτό μεμονωμένα συμβαίνει παντού.

Tι υποθέτω; Κάθε φορά που κατεβαίνω παθαίνω πολιτισμικό σοκ. Τουλάχιστον 5 μέρες θέλω για να καλιμπράρω πάλι σε ΕΛ ρυθμίσεις.

Περιθωριακή είναι η πλειοψηφία των ΕΛ. Τα φυσιολογικά, πολιτισμένα άτομα, υπάρχουν, αλλά είναι σαν τους ψύλλους στ άχυρα.

Μένω σε λαϊκή συνοικία πίστεψε με δεν βλέπεις σκουπίδι στον δρόμο, προσωπικά δεν πετάω τίποτα ούτε χαρτάκι από καραμέλα θα ψάξω να βρω δοχείο να το ρίξω, δεν ξέρω λειτουργούν καλά οι υπηρεσίες καθαριότητας.... Τώρα έχουν βάλει δοχεία μέσα στο έδαφος για οικολογική διαλογή σκουπιδιών, είναι λίγα αλλά νομίζω λειτουργούν και οικολογική διαλογή αλουμινίου, πλαστικού γυαλιού επί αμοιβή και αυτό βλέπω λειτουργεί.

Αυτό που δεν λειτουργεί είναι οι κάδοι πράσινοι απορρίμματα μπλε ανακυκλώσιμα εκεί βλέπω οι κάτοικοι ρίχνουν στους μπλε ότι τους κατέβει.... Για την περιοχή μου μιλώ πάντα και για το εξοχικό μου η καθαριότητα δεν βλέπω κάτι που θα μπορούσε σε γενικές γραμμές να γίνει....

Τι να σου πω.
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 01 Μαρ 2026, 11:15

Δείτε για τι ζώα μιλάμε.

https://www.facebook.com/share/r/1Adk3Z8QB9/
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 07 Μαρ 2026, 17:05

https://www.facebook.com/share/r/18MAsRBxJB/

Oι ίδιοι τα δείχνουν.
0 .

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 28 Μαρ 2026, 11:45

Η Βαρντασκα είναι μια απόλαυση.

https://www.facebook.com/share/r/14LCGzqnjDe/
0 .

Επιστροφή σε “Διεθνή”