Κουφονικολάκου εκπρόσωπος ΕΛΑΣ: Η κυβέρνηση της ΕΛΑΣ θα εφαρμόσει το διεθνές ένταλμα και θα συλλάβει τον Νετανιάχου

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Re: Κουφονικολάκου εκπρόσωπος ΕΛΑΣ: Η κυβέρνηση της ΕΛΑΣ θα εφαρμόσει το διεθνές ένταλμα και θα συλλάβει τον Νετανιάχου

Δημοσίευσηαπό pluton » Χθες, 20:57

Προέλλην έγραψε:
pluton έγραψε:Μητσοτάκη δαγκωτο.

Θα μας κάνουν όλους Μητσοτακικούς στο τέλος, με 50% θα βγεί.

Είναι ξεκάθαρο ότι λέει ψέματα.

FB_IMG_1784828721411.jpg

Αλλά το ρισκάρεις με τον αλητη.
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτήν τη δημοσίευση.
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Re: Κουφονικολάκου εκπρόσωπος ΕΛΑΣ: Η κυβέρνηση της ΕΛΑΣ θα εφαρμόσει το διεθνές ένταλμα και θα συλλάβει τον Νετανιάχου

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » Χθες, 21:13

pluton έγραψε:
Προέλλην έγραψε:
Θα μας κάνουν όλους Μητσοτακικούς στο τέλος, με 50% θα βγεί.

FB_IMG_1784828721411.jpg

Εγώ θα ψηφίσω Μητσοτάκη απλά και μόνο γιατί όλοι αυτοί που τον κατηγορούν, με τον τρόπο που τον κατηγορούν, με αηδιάζουν, μου γυρίζουν τα στομάχια, βγάζω σπυριά.

Εννοείται ότι ο τσίφρας θα έκανε τα καλύτερα τσιμπούκια στον Μπίμπι και στον Τραμπ αν κυβερνούσε, αυτό ακριβώς το ξετσίπωτο θράσος του και η δίψα για την εξουσία είναι που τον καθιστούν επικίνδυνο.
Ο τύπος, όπως το έχει αποδείξει ήδη πολλές φορές, είναι ικανός να κάνει τα πάντα για να αποκτήσει και να διατηρήσει την εξουσία, πρόκειται για ανήθικο άτομο χωρίς αρχές.
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » Χθες, 21:34

ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ έγραψε:Αυτη την στιγμη
ο ΝΟ1 εχθρος της Τουρκιας ειναι το Ισραηλ
ο ΝΟ1 εχθρος της Ελλαδας ειναι η Τουρκια
Δεν βοηθαει και πολυ να συλλαβουμε τον πρωθυπουργο του ΝΟ1 εχθρου της Τουρκιας που ειναι ο ΝΟ1 εχθρος μας

Φρούδες ελπίδες. Το Ισραήλ δεν θα κάνει τίποτα εναντίον της Τουρκίας χωρίς την έγκριση των ΗΠΑ. Η Τουρκία δεν είναι Λίβανος.
0 .

Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ » Χθες, 22:14

Προέλλην έγραψε:Εγώ θα ψηφίσω Μητσοτάκη απλά και μόνο γιατί όλοι αυτοί που τον κατηγορούν, με τον τρόπο που τον κατηγορούν, με αηδιάζουν, μου γυρίζουν τα στομάχια, βγάζω σπυριά.

Screenshot_5.png
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτήν τη δημοσίευση.
1 .
Αρίστος wrote: for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη...
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες....
..

nrg wrote:
H κυβερνηση περικόπτει τις συντάξεις 5% διότι το υπέγραψε στο 2015 και μετά από 10 μέρες δίνει αύξηση 5,5% διότι το επιτρέπουν τα δημοσιονομικά της χώρας

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » Χθες, 22:22

Όχι στη ΝΔ γενικά, στον Μητσοτακισμό, στο φιλελεύθερο κέντρο. Την παράταξη δηλαδή που θα μαϊμουδίσει ότι κάνουν οι ανεπτυγμένες χώρες και κουτσά στραβά θα ρολάρει η χώρα παρακάτω. Ανξαρτήτως κόμματος μια και αυτό πάει μια απο δω, μιά απο κει.
Υπό άλλες συνθήκες, όπου στη ΝΔ θα ήταν κανένας ρεζίλης λαϊκιστής τύπου Σαμαρά, θα προτιμούσα ένα ΠΑΣΟΚ με Διαμαντοπούλου.
0 .
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » Χθες, 23:21

Προέλλην έγραψε:
pluton έγραψε:

FB_IMG_1784828721411.jpg

Εγώ θα ψηφίσω Μητσοτάκη απλά και μόνο γιατί όλοι αυτοί που τον κατηγορούν, με τον τρόπο που τον κατηγορούν, με αηδιάζουν, μου γυρίζουν τα στομάχια, βγάζω σπυριά.

Εννοείται ότι ο τσίφρας θα έκανε τα καλύτερα τσιμπούκια στον Μπίμπι και στον Τραμπ αν κυβερνούσε, αυτό ακριβώς το ξετσίπωτο θράσος του και η δίψα για την εξουσία είναι που τον καθιστούν επικίνδυνο.
Ο τύπος, όπως το έχει αποδείξει ήδη πολλές φορές, είναι ικανός να κάνει τα πάντα για να αποκτήσει και να διατηρήσει την εξουσία, πρόκειται για ανήθικο άτομο χωρίς αρχές.

Τι μπορεί να θέλει ένας άνθρωπος χωρίς συμφέροντα;

Ένα καλό κυβερνήτη.

Από το 1973 είναι ο καλύτερος ο Μητσοτάκης, απρόσμενα έχουν πετύχει θαυμαστά πράγματα.

Προσωπικά μέχρι τώρα δεν έχω ψηφίσει κόμμα εξουσίας, αλλά σ αυτές τις εκλογές παίζονται πολλά μοιάζουν με τις εκλογές του Νοεμβρίου του 1919.... Έχω τόσα πράγματα να ντρέπομαι να έχω ενα ακόμη.

FB_IMG_1783104267879.jpg
1 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 59 λεπτά πριν

Ο άλλος αγόρασε Rafale, φρεγάτες FDI και FREMM, τώρα τρία διαφορετικά Α/Α συστήματα σε ικανούς αριθμούς, εξοπλίζει την Ελλάδα σαν αστακό, και έχεις παραδίπλα τον κάθε τσίφρα και καρυστιανού να κάνουν κριτική με στόμφο κιόλας για τα Φ35 της Τουρκίας, για υποχωρητικότητα η και προδοσία στο Αιγαίο, κτλ. Μιλάμε για θρασίμια τώρα, όχι αστεία.
0 .
Ich bereue nichts

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”