Μετά το θάνατο του Robin Williams...

Τα πάντα για το θέατρο, την τηλεόραση και την έβδομη τέχνη.
Άβαταρ μέλους
Perseus
Basic poster
Basic poster

Re: Μετά το θάνατο του Robin Williams...

Δημοσίευσηαπό Perseus » 03 Μάιος 2015, 20:37

ο Κρις Φαρλευ και ο Τζον Καντυ ηταν μεγαλες απωλειες.

ο στηβ μαρτιν καλος ειναι.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 04 Μάιος 2015, 17:07

Οι 'κωμωδιες' τα τελευταια 15 χρονια ειναι κατι χαωτικες αηδιες με εφηβικο χιουμορ γυρω απο το σεξ και σκατα,οποτε ξεχαστε τους κωμικους.
0 .

Papa John
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Papa John » 31 Μαρ 2018, 22:18

Λαχουρένιος έγραψε:Οι 'κωμωδιες' τα τελευταια 15 χρονια ειναι κατι χαωτικες αηδιες με εφηβικο χιουμορ γυρω απο το σεξ και σκατα,οποτε ξεχαστε τους κωμικους.

Eυτυχώς δεν είμαι μόνος...
Απορώ τι συζητάνε σε αυτό το θρεντ.Για ποιες κωμωδίες μιλάνε ;
Έχω να γελάσω χρόνια με ταινία,απλά γιατί το χιούμορ έχει πεθάνει.Εντάξει,ο Κάρρευ είναι πολύ ταλαντούχος,αλλά οι ταινίες του είναι πολύ μάπα και εντελώς αμερικανιές.
Ο Ρόμπιν Ουίλιαμς που είναι και το τιμώμενο πρόσωπο στο θρεντ...δηλαδή εντάξει,τρομερή μιζέρια.Μου θυμίζει λίγο Βέγγο και το Σύνδρομο του Καλού Ανθρώπου.Με έπιανε μελαγχολία κάθε φορά που τον έβλεπα,πάντα στο τέλος έβγαζε μία πικράδα.Αλλά,ταλαντούχος κι αυτός,το είχε.

Για κάτι άλλους που συζητάτε εδώ και τώρα βλέπω τις φάτσες τους (π.χ. Σάντλερ,τώρα έμαθα πως λέγεται αυτή η σκατόφατσα !),ουδέν σχόλιον,αυτοί δεν είναι κωμικοί,αλλά αν γελάτε με αυτά που λένε και κάνουν,ποιος είμαι εγώ για να κρίνω ;

Ο Μπιλ Μάρει μου αρέσει πάρα πολύ σαν ηθοποιός.Φοβερό στυλ.Για κάποιο λόγο μου φέρνει στο μυαλό Σπύρο Μάινα.
0 .

Άβαταρ μέλους
jason
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό jason » 01 Απρ 2018, 01:14

της πλάκας ο robin williams, οικογενειακό χιούμορ και politically correct να το βλέπει ο μπαμπάς με τον γιο του
αυτοί που αξίζουν σήμερα είναι αυτοί οι 5-6 του old school, anchorman και hall pass
0 .

Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 01 Απρ 2018, 01:48

jason έγραψε:της πλάκας ο robin williams, οικογενειακό χιούμορ και politically correct να το βλέπει ο μπαμπάς με τον γιο του
αυτοί που αξίζουν σήμερα είναι αυτοί οι 5-6 του old school, anchorman και hall pass

Εικόνα

Μόνο Γουίλ.
1 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»

«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»

Επιστροφή σε “Θέατρο • TV • Cinema”