AZUREUS έγραψε:Ο AZUREUS δεν κλάνει ποτέ.
Έρευνα αγοράς.
-
tensor
- Rookie poster

-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

-
tensor
- Rookie poster

Re: Έρευνα αγοράς.
tensor έγραψε:Στην Ιαπωνία υπάρχουν εδώ και χρόνια τουαλέτες με ενσωματωμένη αυτή τη λειτουργία.
Και για του λόγου το αληθές:
0 .
-
Μάντης
- Basic poster

tensor έγραψε:tensor έγραψε:Στην Ιαπωνία υπάρχουν εδώ και χρόνια τουαλέτες με ενσωματωμένη αυτή τη λειτουργία.
Και για του λόγου το αληθές:
Τον ενημέρωσα από την πρώτη σου αναφορά αλλά αυτός επέμεινε ότι είναι διαφορετικό , του έδειξα πρίν λίγο το βίντεο και λέει εντάξει το ίδιο είναι αλλά οι Γιαπωνέζοι το έχουν ενσωματώσει στην τουαλέτα ενώ αυτό που θα φτιάξει αυτός θα είναι ένα μικρό κουτάκι ξεχωριστό.
Τι να σου πώ έχω εκπλαγεί με το θέμα.
Στο τέλος θα μας λένε στην τουαλέτα με ηχητικό μήνυμα.
Για ηχητική κάλυψη πατήστε το 1.
Για ηχητική και βρωμερή κάλυψη το 2.(εδώ θα κάνει ηχητικά εφέ αλλα θα ψεκάζει και άρωμα)
Για τζούφιες το 3....και πάει λέγοντας....
0 .
Απαγορεύεται η μερική,ή η ολική αναδημοσίευση ,δημοσίευσης μου πέραν του Ελεύθερου Ελληνικού Φόρουμ χωρίς την συγκατάθεση μου με γραπτό μήνυμα.
-
AZUREUS
- Crazy poster

Τιμή και δοξα! Δεν λες του φίλου σου να τον πάρει για δοκιμαστή της συσκευής?
Πόσα ντεσιμπέλ να χρειάζονται άραγε για να σκεπαστεί ο ήχος της πορδής του αυτού του μεγάλου κώλου?
Πόσα ντεσιμπέλ να χρειάζονται άραγε για να σκεπαστεί ο ήχος της πορδής του αυτού του μεγάλου κώλου?
0 .
-Ενα κίνημα φασιστικό/ναζιστικό/εθνικιστικό/αυταρχικό/χουντικό/χιτλερικό/αυγοφιδίτικο
-Είμαστε η ΔΕΞΙΑ.
Ελευθερία ή φασισμός.
-Είμαστε η ΔΕΞΙΑ.
Ελευθερία ή φασισμός.
-
Γιάννης
- Rookie poster

Μάντης έγραψε:Πάτε στην τουαλέτα και πιστεύετε ότι μαζί με το κατούρημα θα κλάσετε.
Φοβάστε ότι θα σας ακούσουν.
Τι κάνετε ;
Απλό και εύκολο. Μία είναι η στρατηγική προσέγγιση: σοκ και δέος.
Κλάνουμε όσο πιο δυνατά μπορούμε, αν βγεί και μπόχα τύπου "οργή των θεών" τότε ακόμα καλύτερα.
Να μείνουν όλοι αποσβολωμένοι, άφωνοι και άναυδοι, να μην προλάβουν να αντιδράσουν. Το επόμενο πρώι είτε δεν θα θυμούνται τίποτα, είτε θα θυμούνται αυτό που συνέβη πολύ αμυδρά και δύσπιστα, σαν να ήταν ένα κακό όνειρο, κάτι που ποτέ δεν συνέβη στ'αλήθεια.
0 .
Σκέφτηκε λοιπόν ο υπολοχαγός Ρζιέφσκι: "Τι να κάμω τώρα εγώ για να περάσει η ώρα; Μήπως να χέσω μέσα στο πιάνο; Μπά, άσε. Δε θα το καταλάβουνε. Επαρχία..."
-
Kauldron
- Supreme poster

Τυπικό παράδειγμα τέτοιας περίπτωσης:

0 .
"ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ"
Πρωτοσέλιδο "Ριζοσπάστη" 19 Σεπτεμβρίου 1932.
Κομμουνιστικός πατριωτιΖμός.
Πρωτοσέλιδο "Ριζοσπάστη" 19 Σεπτεμβρίου 1932.
Κομμουνιστικός πατριωτιΖμός.