Βοήθεια παιδιά να φύγω, δεν αντέχω άλλο εδώ πέρα πια...

Μετανάστευση και ζωή στο εξωτερικό.
help
Rookie poster
Rookie poster

Re: Βοήθεια παιδιά να φύγω, δεν αντέχω άλλο εδώ πέρα πια...

Δημοσίευσηαπό help » 26 Δεκ 2016, 19:43

Οχι δεν εργάζομαι και το ανέφερα από την πρώτη κιόλας φορά πως είμαι ανίκανος προς το παρόν για εργασία.

Εννοείται πως δε θα φύγω έτσι.

Απλά ρώτησα επειδή είμαι άφραγκος, αντιμετωπίζω το πρόβλημα όχι μόνο με την υγεία μου αλλά και το σπίτι μου και δεν ήξερα τι θα επιτρεπόταν να πάρω μαζί μου, αν βρισκόταν τελικά κάτι για δουλειά,βοήθεια κλπ...
0 .

Άβαταρ μέλους
Freisinniger
Maître des anions
Maître des anions

Δημοσίευσηαπό Freisinniger » 26 Δεκ 2016, 20:13

πρώτα δουλειά λοιπόν στην Ελλάδα, για να βρεις κάποια χρήματα, αυτός είναι ο πρώτος στόχος.
0 .
Was mich anbelangt, geht es dich nicht an
Aber hoff doch mal, die Geistererscheinung ab und an. :s_cool

help
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό help » 26 Φεβ 2017, 00:03

Metranion έγραψε:Ψιτ ηρέμησε τα ίδια έλεγα και γω πρέπει να γίνουν κάποια πράγματα πρώτα, να μπει ένα σχέδιο, τα ψυχολογικά τα βάζεις στην κατάψυξη από την μια μπαίνουν και από την άλλη βγαίνουν. Σου έστειλα πμ.

Μετα απο ολα οσα ανεφερα, εσυ καταλαβες οτι με παιρνει να μαθω γλωσσες, να κανω σχεδιο, οτι τα ψυχολογικα τα βαζω απλα μεσα μου και να ηρεμησω??

Πηγα να πεθανω εκει μεσα κι εσυ μιλουσες σαν αυτους τους αγραμματου ελληναρες...
Σε πολλα συμφωνουσα που εχεις γραψει οχι μονο εδω αλλα και σε αλλο θεμα, αλλα σε μενα, τα εκανες σαλατα, για να μην πω τιποτα αλλο, οπως και τα αλλα παιδια εδω μεσα...

Ειμαι αυτος που ειχα ζητησει βοηθεια για την παθηση της επιλεκτικης αλαλιας (selective mutism)...

Δε με βοηθησε κανενας και καμια, οπου και να απευθυνθηκα, παρα μονο ελαχιστα... Με αντιμετωπισαν σαν σκουπιδι, ολα τα περασανε στο ντουκου, με πολλα προβλεψιμα και χιλιοειπωμενα προσχηματα...

Εγω ειχα καταλαβει οτι ημουν γενικα αντιπαθης και το ξερω πολυ καλα, αλλα δεν ημουν μονο εγω το προβλημα... Οποιος αλλος και να το εκανε, την ιδια αντιμετωπιση θα ειχε...
Και ΝΑΙ, αυτο, μεσα στις λιγοστες εξαιρεσεις, ειναι μια γενικευμενη ταση... Αποφασισα να ζητησω απο μονος μου βοηθεια απο ξενα ατομα ...

Εγραψα ενα κειμενο με το προβλημα που αντιμετωπιζα τοσο στο σπιτι μου οσο και στη ζωη μου και οταν φτασω, θα το δειξω στο αεροδρομιο να καλεσουν τις αρχες, να τους εξηγησουν το θεμα για την επιλεκτικη αλαλια, αφου δεν δυναμαι να μιλησω απο μονος μου... Για να μπορεσουν μετα οι ανθρωποι να με καθοδηγησουν, να με πανε εκει που πρεπει και να μην πελαγωσω... Αν οχι φυσικα σε social housing, κατι σαν ξενωνα, καταφυγιο ή χωρο φιλοξενιας...

Σας ειχα διευκρινησει απο την αρχη, οτι δε θελω να φιλοξενηθω σε κανενος το σπιτι, οτι δεν θελω ουτε λεφτα, ουτε επιδοματα, ουτε οικονομικη βοηθεια απο κανενα κρατος... Μονο ενα μερος να ζω, να σιτιζομαι και να μπορω να εχω προσβαση αν γινεται στο διαδικτυο, οπου καταφερα και ανακαλυψα πολλες απαντησεις για το προβλημα και για πολλα αλλα, μεχρι να καταφερω να συνελθω και να βρω μια αξιοπρεπη δουλεια...

Αν δεν τα καταφερω, απλα να ξερω οτι δε θα με πεταξουν στο δρομο...

Παρα το οντως ιδαιτερο της περιπτωσης, δεν πηρα ουτε καν τη στοιχειωδη βοηθεια απο Ελληνες...Τυχαιο??? Και το ξαναλεω ειναι ο κανονας και οχι η εξαιρεση... Ειναι γενικευμενο και οχι ειδικο, αποσπασματικο και μεμονωμενο, οπως θα ελεγαν καποιοι αντιδραστικοι και ευθικτοι στην αληθεια...

Για το αλλο πραγμα που λυπαμαι, εκτος απο τον εαυτο μου, ειναι οτι θα συναντησω αυτην ακριβως την παλιόφαρα εκει που θα παω...

Αν με βοηθουσαν εστω και λιγο, δεν θα ημουν ποτε αχαριστος... Αλλα δεν εγινε απολυτως τιποτα... Μονο μερικα βοηθητικα μηνυματα που αναγνωριζω την προσπαθεια και την καλη διαθεση, αλλα διεκρινα μια εμμεση αντιπαθεια και μια ταση για ξεπεταγμα...

Τελος παντων... Η μεγαλη αναγκη δεν μου αφηνει περιθωρια να κοιταω πισω και να ψαχνω για αλλες λυσεις... Αλλιως, αν ειχα λεφτα για διαβατηριο, εξαιτιας αυτης της παλιοφαρας, θα ειχα παει αλλου και εκτος Ευρωπης, αλλα οχι ΗΠΑ, Αυστραλια και Καναδα... Αλα αυτο δε θα το αναλυσω εδω... Να ειστε καλα...

Ευτυχως ενδιαφερθηκαν καποιοι ξενοι, που επιεβαιωσα τα παντα και θα φυγω...
ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ...

Εγω ηθελα να φυγω κι εσεις το κ..λοβαρουσατε, χωρις να καταλαβαινετε τι περναω...
Πηγα να πω ευχαριστω, αλλα ετσι οπως φερθηκατε εσεις και πολλοι αλλοι, θα πω ''στα τσακιδια και να ΜΗΝ μου γραφετε''...

Μπορει να σας ειχα αναγκη τοτε, αλλα τωρα που βρηκα λυση απο ξενους, δεν μπορω να κρυψω την αγανακτηση...
Καλα λενε μακρυα απο ελληναρες...

Τωρα απο θα φυγω, αν μου ζητουσε ενας ή μια βοηθεια και εβλεπα οτι δεν ειναι κανενα αρσενικο γιδι ή κανενα θηλυκο ζωντοβολο, θα εκανα τα παντα να τον/την βοηθησω, γιατι θα καταλαβαινα πως θα ενιωθε...

Λυπαμαι και για αυτους τους ελαχιστους οι οποιοι θελουν να φυγουν απο το ελλαδισταν γιατι δεν αξιζει να την πληρωσουν αυτοι...

Για τους υπολοιπους, καλη χρεοκοπια* παιδια...
Και ευχαριστω που με φιλοξενησατε...

*Ακουσα οτι ψηνεται οπου να 'ναι...
0 .

Άβαταρ μέλους
oldjedi
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό oldjedi » 26 Φεβ 2017, 13:45

:)

@Αγαπητε ...

Θα ειμαι ειλικρινης ... ΔΕΝ διαβασα ολα οσα εχεις γραψει ... Απο τα λιγα που διαβασα δεν καταλαβα πολλα πραγματα απο το προβλημα σου ...
Εκεινο ομως που καταλαβα πολυ καλα ειναι οτι ζητας βοηθεια ....
Συν Αθηνα και χειρα κινει ...
Το προβλημα σου ειναι , κατα την αποψη μου πολυ δυσκολο και , παντα κατα την γνωμη μου οι λυσεις ειναι περιορισμενες ...
Η προταση μου ειναι η εξης ...
Απευθυνσου στην εκκλησια ... Προσπαθησε μεσω αυτης να ενταχθεις σε καποιο προγραμμα για ιεραποστολες στο εξωτερικο , οπου θα μπορεις να προσφερεις καποια εργασια και θα εχεις τα απαραιτητα προς το ζην ...Κανοντας αυτη την αρχη προσπαθησε να βρεις τον δρομο σου ...
Λυπαμαι που δεν μπορω να βοηθησω περισσοτερο ...οι καιροι δεν ειναι ευκολοι ...

:ciao5: Ολντ
0 .
Επιβαλλεται η αποκουμμουνιστοποιηση της Ελλαδας
Τιμη και δοξα στα Ταγματα Ασφαλειας
Πραγματικη Δημοκρατια θα αποκτησουμε , μονο οταν ο τελευταιος κουμμουνιστης εξαφανιστει μαζι με τον τελευταιο γραφειοκρατη.

help
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό help » 27 Φεβ 2017, 00:28

Να και ο αλλος ο ασχετος...
Θα φυγω για εξωτερικο, βρηκα βοηθεια ΗΔΗ απο αλλου...

Αντιο..

Επεσα σε γιδια μαλλον
0 .

Άβαταρ μέλους
Freisinniger
Maître des anions
Maître des anions

Δημοσίευσηαπό Freisinniger » 27 Φεβ 2017, 00:47

Δηλαδή για να καταλάβω όλος αυτός ο κόπος σου, για να σε φιλοξενήσουμε και να σε βοηθήσουμε προσωπικά να μεταναστεύσεις στο εξωτερικό;

Αφού σε βοηθάνε ξένοι, αλλοδαποί και κατανοούν το πρόβλημά σου, να πάρεις μια γεύση πρώτα και μετά να μας πεις το πόσο καλοί είναι.

τσπ εγώ σου εύχομαι καλή επιτυχία, δεν έχει πλέον σημασία αυτό το νήμα για το οποίο θα κλειδωθεί τις επόμενες μέρες.
0 .

Άβαταρ μέλους
oldjedi
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό oldjedi » 27 Φεβ 2017, 12:21

help έγραψε:Να και ο αλλος ο ασχετος...
Θα φυγω για εξωτερικο, βρηκα βοηθεια ΗΔΗ απο αλλου...

Αντιο..

Επεσα σε γιδια μαλλον

:)

Το προβλημα σου δεν σε δικαιολογει να εισαι προσβλητικος σε αγνωστους οι οποιοι θελουν να σε βοηθησουν ...
Λυπαμαι , αλλα η συμπεριφορα σου ειναι απαραδεκτη ... Καλη τυχη ...

:ciao5: Ολντ
0 .
Επιβαλλεται η αποκουμμουνιστοποιηση της Ελλαδας
Τιμη και δοξα στα Ταγματα Ασφαλειας
Πραγματικη Δημοκρατια θα αποκτησουμε , μονο οταν ο τελευταιος κουμμουνιστης εξαφανιστει μαζι με τον τελευταιο γραφειοκρατη.

Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 27 Φεβ 2017, 19:47

Ρε σεις, δεν ξέρετε τι προβλήματα μπορεί να έχει ο άλλος, μπορεί να μην μπορεί να τα δει αντικειμενικά τα πράγματα. Τέσπα φίλε, να προσέχεις μόνο, γιατί είναι επικίνδυνα στο εξωτερικό, ειδικά αν δεν ξέρεις την γλώσσα. Να έχεις τουλάχιστον μια καβάτζα για εισιτήρια επιστροφής, σε περίπτωση που στραβώσουν τα πράγματα. Ξανά, είναι επικίνδυνα, δεν ξέρεις αν θα βρεθείς άστεγος χωρίς να μπορείς να συνεννοηθείς και σε μαζέψουν τπτ μαφιόζοι να σε πάρουν τα νεφρά να τα πουλήσουν.
0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»

«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»

Άβαταρ μέλους
Freisinniger
Maître des anions
Maître des anions

Δημοσίευσηαπό Freisinniger » 27 Φεβ 2017, 20:49

Ούτε ξέρουμε ούτε μπορούμε προσωπικά ο καθένας να βοηθήσει, πρώτον είναι ένα απρόσωπο φόρουμ, το οποίο γράφει ο καθένας, το τι ισχύουν απ αυτά, δεν ξέρει κανείς, ούτε γνωριζόμαστε από κάπου προσωπικά, ούτε έχω την διάθεση να γνωριστώ με κανέναν. Το κέφι μου κάνω, αν είναι να βοηθήσω λίγο γραπτώς, πολύ ευχαρίστως, αλλά τώρα σε προσωπικό επίπεδο πάει πολύ.
0 .

Επιστροφή σε “Μετανάστευση”