Η τέλεια σχέση.
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

-
Freisinniger
- Maître des anions

Re: η τέλεια σχέση.
Οι Mgtow δεν παραδέχονται ότι και οι άνδρες είναι ίδια περίπτωση με τις γυναίκες, ακριβώς το αντίθετο, για όλα φταίνε οι γυναίκες. Ενώ το πρόβλημα βρίσκεται τόσο στις γυναίκες, όσο και στους άνδρες. Τώρα μερικοί το έχουν πάρει απόφαση να είναι έτσι η ζωή τους πχ εσύ, άλλοι όμως δεν ξέρουν και οι ίδιοι τι θέλουν, την μια είναι έτσι, την άλλη γιουβέτσι και έτσι χαλάνε οι σχέσεις. Για εμένα, απ ότι έχω δει είναι γενετικό το φαινόμενο να ταιριάξεις με κάποιον, δηλαδή ο χαρακτήρας σε μια σχέση είναι ήδη ολοκληρωμένος από κληρονομικής απόψεως, δες τους γονείς της κοπέλας ή του παιδιού και θα καταλάβεις τι είδους σύντροφο έχεις. Πχ γνώρισα ένα ζευγάρι που ταιριάζει σε όλα και είναι και οι δυο ο εαυτός τους, δεν έχει αλλάξει τίποτα από αυτούς τόσα χρόνια.
0 .
Was mich anbelangt, geht es dich nicht an
Aber hoff doch mal, die Geistererscheinung ab und an.

-
nemo
- Supreme poster

Freisinniger έγραψε:Οι Mgtow δεν παραδέχονται ότι και οι άνδρες είναι ίδια περίπτωση με τις γυναίκες, ακριβώς το αντίθετο, για όλα φταίνε οι γυναίκες. Ενώ το πρόβλημα βρίσκεται τόσο στις γυναίκες, όσο και στους άνδρες. Τώρα μερικοί το έχουν πάρει απόφαση να είναι έτσι η ζωή τους πχ εσύ, άλλοι όμως δεν ξέρουν και οι ίδιοι τι θέλουν, την μια είναι έτσι, την άλλη γιουβέτσι και έτσι χαλάνε οι σχέσεις. Για εμένα, απ ότι έχω δει είναι γενετικό το φαινόμενο να ταιριάξεις με κάποιον, δηλαδή ο χαρακτήρας σε μια σχέση είναι ήδη ολοκληρωμένος από κληρονομικής απόψεως, δες τους γονείς της κοπέλας ή του παιδιού και θα καταλάβεις τι είδους σύντροφο έχεις. Πχ γνώρισα ένα ζευγάρι που ταιριάζει σε όλα και είναι και οι δυο ο εαυτός τους, δεν έχει αλλάξει τίποτα από αυτούς τόσα χρόνια.
το πρωτο του σχολιο που συμφωνω σε ολα ....δεν εχω λογια !!!!
.gif)
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου
-
nemo
- Supreme poster

Ρεκ_ _μας έγραψε:Δείξτε κατανόηση. Δεν υπάρχει γκόμενα που δε θα ψάξει το κινητό του γκόμενου, όπως δεν υπάρχει και γκόμενα που δε θα σου τα φορέσει. Ενίοτε σου ψάχνει και το κινητό και σου τα φοράει. άβυσσος οι πουτανίτσες.![]()
τα πραγματα και σε αυτην την περιπτση ειναι απλα κανε οτι και ο λενιν ..και δεν κανω πλακα

0 .
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Freisinniger έγραψε:Οι Mgtow δεν παραδέχονται ότι και οι άνδρες είναι ίδια περίπτωση με τις γυναίκες, ακριβώς το αντίθετο, για όλα φταίνε οι γυναίκες. Ενώ το πρόβλημα βρίσκεται τόσο στις γυναίκες, όσο και στους άνδρες. Τώρα μερικοί το έχουν πάρει απόφαση να είναι έτσι η ζωή τους πχ εσύ, άλλοι όμως δεν ξέρουν και οι ίδιοι τι θέλουν, την μια είναι έτσι, την άλλη γιουβέτσι και έτσι χαλάνε οι σχέσεις. Για εμένα, απ ότι έχω δει είναι γενετικό το φαινόμενο να ταιριάξεις με κάποιον, δηλαδή ο χαρακτήρας σε μια σχέση είναι ήδη ολοκληρωμένος από κληρονομικής απόψεως, δες τους γονείς της κοπέλας ή του παιδιού και θα καταλάβεις τι είδους σύντροφο έχεις. Πχ γνώρισα ένα ζευγάρι που ταιριάζει σε όλα και είναι και οι δυο ο εαυτός τους, δεν έχει αλλάξει τίποτα από αυτούς τόσα χρόνια.
Αυτο ισχυει αλλα στα περισσοτερα εχουν δικιο
0 .
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Πιστευω πως για να ισχυσει το ''για παντα'' πρεπει να ναι δυο ανθρωποι που ταιριαζουν σχεδον απολυτα, οποτε συμφωνω εν μερει με αυτο που λες για κληρονομικοτητα
0 .
-
Εθνικοκοινωνιστης
- Extreme poster

Λαχουρένιος έγραψε:Freisinniger έγραψε:Οι Mgtow δεν παραδέχονται ότι και οι άνδρες είναι ίδια περίπτωση με τις γυναίκες, ακριβώς το αντίθετο, για όλα φταίνε οι γυναίκες. Ενώ το πρόβλημα βρίσκεται τόσο στις γυναίκες, όσο και στους άνδρες. Τώρα μερικοί το έχουν πάρει απόφαση να είναι έτσι η ζωή τους πχ εσύ, άλλοι όμως δεν ξέρουν και οι ίδιοι τι θέλουν, την μια είναι έτσι, την άλλη γιουβέτσι και έτσι χαλάνε οι σχέσεις. Για εμένα, απ ότι έχω δει είναι γενετικό το φαινόμενο να ταιριάξεις με κάποιον, δηλαδή ο χαρακτήρας σε μια σχέση είναι ήδη ολοκληρωμένος από κληρονομικής απόψεως, δες τους γονείς της κοπέλας ή του παιδιού και θα καταλάβεις τι είδους σύντροφο έχεις. Πχ γνώρισα ένα ζευγάρι που ταιριάζει σε όλα και είναι και οι δυο ο εαυτός τους, δεν έχει αλλάξει τίποτα από αυτούς τόσα χρόνια.
οι mgtow μαχονται για την ιση αντιμετωπιση ανδρων γυναικων
σημερα η γυναικοκρατια εχει εγκαθιδρυθει
μην μπαινετε σε λογικες που θελουν να περιχαρακωσουν τους mgtow ως οακκε του κομμουνισμου
0 .
-
Freisinniger
- Maître des anions

Λαχουρένιος έγραψε:Αυτο ισχυει αλλα στα περισσοτερα εχουν δικιο
@@ δίκιο έχουν, πάνε να εγκαθιδρύσουν το αντίθετο του φεμινισμού κίνημα, τον μασκουλινισμό, δεν κοιτάνε τα χάλια τους λέω γώ και οι δυο στον καθρέπτη.
0 .

-
Freisinniger
- Maître des anions

Εθνικοφιλελευθερος έγραψε:Λαχουρένιος έγραψε:
οι mgtow μαχονται για την ιση αντιμετωπιση ανδρων γυναικων
σημερα η γυναικοκρατια εχει εγκαθιδρυθει
μην μπαινετε σε λογικες που θελουν να περιχαρακωσουν τους mgtow ως οακκε του κομμουνισμου
καλά, κουκουρούκου, ότι να ναι
Και πού σαι, άλλαξε το όνομα χρήστη, βάλτο κοντά στο ολοκληρωτικός, μιας ουτοπιστικής δικτατορίας που σκέφτεται το τελευταίο σου εγκεφαλικό κύτταρο.
0 .

-
nemo
- Supreme poster

Freisinniger έγραψε:
καλά, κουκουρούκου, ότι να ναι
μιας ουτοπιστικής δικτατορίας που σκέφτεται το τελευταίο σου εγκεφαλικό κύτταρο.

0 .