Τα έχω και αρχειοθετημένα με αριθμητική σειρά

ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΣ έγραψε:pan έγραψε:Θα ήθελα μία ενημέρωση
αν και σε αυτό το νήμα καταγράφεται η συζήτηση όπως έγινε πριν κάποιες μέρες, και μας παρουσιάστηκε σε προηγούμενη ανάρτηση από τον χρήστη Βόρεια Ήπειρος
viewtopic.php?f=6&t=6848&p=127240#p127240
Δεν επιθυμώ μία συζήτηση που κάποιοι λογαριασμοί καταγράφουν άλλους, ή να γίνει το νήμα αφορμή να παρακολουθούνται οι απόψεις χρηστών για κάθε πιθανή χρήση.
Αν αυτό συμβαίνει, πρέπει να είναι εις γνώσιν των υπολοίπων συνομιλητών.
Γιατί; Θέλεις να βρίσεις ελεύθερα και φοβάσαι;
Δεν καταγράφω τις συζητήσειςΑπλώς είχε μείνει ανοιχτή σελίδα του τόπικ, ενώ εν τω μεταξύ είχαν διαγραφεί περίπου 4 σελίδες ποστ κι αποφάσισα να κάνω ένα πριντ για να βλέπουν όλοι το ξεφτίλισμα λαχουρένιου και του βλαδιμηροτέτοιου που ούτε ορθογραφία δεν ξέρει και μας έκανε και τον καμπόσο

pan έγραψε:Το ότι έχετε απαντήσει τέσσερις φορές, και σοβαρή απάντηση ακόμα δεν έχετε δώσει, παρά χασκογελάτε κι απορείτε
ας το κρίνουν οι αναγνώστες.
ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΣ έγραψε:pan έγραψε:Θα ήθελα μία ενημέρωση
αν και σε αυτό το νήμα καταγράφεται η συζήτηση όπως έγινε πριν κάποιες μέρες, και μας παρουσιάστηκε σε προηγούμενη ανάρτηση από τον χρήστη Βόρεια Ήπειρος
viewtopic.php?f=6&t=6848&p=127240#p127240
Δεν επιθυμώ μία συζήτηση που κάποιοι λογαριασμοί καταγράφουν άλλους, ή να γίνει το νήμα αφορμή να παρακολουθούνται οι απόψεις χρηστών για κάθε πιθανή χρήση.
Αν αυτό συμβαίνει, πρέπει να είναι εις γνώσιν των υπολοίπων συνομιλητών.
Γιατί; Θέλεις να βρίσεις ελεύθερα και φοβάσαι;
Δεν καταγράφω τις συζητήσειςΑπλώς είχε μείνει ανοιχτή σελίδα του τόπικ, ενώ εν τω μεταξύ είχαν διαγραφεί περίπου 4 σελίδες ποστ κι αποφάσισα να κάνω ένα πριντ για να βλέπουν όλοι το ξεφτίλισμα λαχουρένιου και του βλαδιμηροτέτοιου που ούτε ορθογραφία δεν ξέρει και μας έκανε και τον καμπόσο

Λαχουρένιος έγραψε:Και ποιος ο λογος να κρατας αρχεια απο τα ποστ μας ακριβως?
Πράκτωρ 007 σε μυστική αποστολή.
ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΣ έγραψε:pan έγραψε:Το ότι έχετε απαντήσει τέσσερις φορές, και σοβαρή απάντηση ακόμα δεν έχετε δώσει, παρά χασκογελάτε κι απορείτε
ας το κρίνουν οι αναγνώστες.
Στραβός είσαι; Σου έχω απαντήσει, και μάλιστα σου έχω ξαναπαραθέσει την απάντησή μου
ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΣ έγραψε:Γιατί; Θέλεις να βρίσεις ελεύθερα και φοβάσαι;

Λαχουρένιος έγραψε:ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΣ έγραψε:Στραβός είσαι; Σου έχω απαντήσει, και μάλιστα σου έχω ξαναπαραθέσει την απάντησή μου![]()
Δεν είναι απάντηση αυτο ρουφιανακο