Αρίστος έγραψε:Aπο φιλο μου στο fb...
48 ώρες στον ανακριτή, ελληνάκο πέρασε ο πρώην Πρόεδρος της Γαλλικής Δημοκρατίας Σαρκοζύ και στην συνέχεια είναι υπό κράτηση.
Εδώ στην μπουρδελοδημοκρατία σου 10 ανώτατοι άρχοντες εκλεγμένοι από εσένα μ@λ@κα ελληνάκο απαξιούν να παραστούν σε επιτροπή της Βουλής ώστε να καταθέσουν σαν μάρτυρες, βλάκα ελληνάκο.
Και εσύ ηλίθιε ραγιά που το μόνο σου μέλημα είναι η τσέπη σου και το κομπλεξιλίκη σου που δεν σε αφήνει να δεις την αλήθεια και το δίκιο, αναλλώνεσαι σε αντιπολιτευτικό μένος μόνο και μόνο επειδή η αγραμματοσύνη σου και η ηλιθιοτητά σου είναι πάρα πολύ μεγάλη.
Μην σκούζεις λοιπόν για αυτά που περνάς, αυτά σου αξίζουν και πάρα πολύ λίγα είναι, διότι αν σεβόσουν τον εαυτό σου, θα απαιτούσες με οποιοδήποτε τρόπο να λάμψει η δικαιοσύνη κάποτε σε αυτή την χώρα.
Και επειδή όπως τα βλέπω βλαξ ελληνάκο, θα αργήσει αυτή η ρημάδα η δικαιοσύνη σε τούτη την χώρα και σε αυτό ευθύνεσαι εσύ μ@λ@κάκο, μήπως μπορώ μέχρι τότε Θεέ μου να έχω την Γαλλική υπηκοότητα ........... ?
.
Αρίστο πες του φίλου σου να πάει να γαμηθεί ρε φίλε! Θέλει Γαλλική υπηκοότητα και ασχολείται με τους υπόλοιπους Έλληνες.
Και όχι ρε φίλε είναι καλύτερος ο μέσος βλάκας δεξιός που παραμένει στη χώρα του κι παλεύει παρά κάτι τέτοιοι που κοιτάνε τη βολή τους κι όπου φυσήξει ο άνεμος.