Ο Καντάφι δικαιώνεται
-
Διάδοχος
- Danchō

Re: Ο Καντάφι δικαιώνεται
Προπαγάνδα του κώλου.
0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»
«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»
«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»
-
Εμπεδοκλής
- Rookie poster

Northern Spirit έγραψε:Να μην ξεχναμε ποιος ητανε ο μπαμπας:Gaddafi’s female bodyguards say they were raped, abused by the Libyan leader
https://www.washingtonpost.com/blogs/bl ... 5ac17a7b70
Υπάρχουν εικόνες με το τι απέγιναν αυτές οι σωματοφύλακες όταν έπεσαν στα χέρια των τότε ανταρτών. Βιάστηκαν, βασανιστηκαν και ακροτηριάστηκαν...
0 .
-
Northern Spirit
- Crazy poster

Υπαρχουε επισης εικονες απο μαζικα βασανιστηρια και εξαφανισεις πολιτων στις μερες της εξουσιας του κανταφι δεν μου λες τιποτε..
0 .
Πηγανε για λεφτα χωρις μνημονιο και πηρανε μνημονιο χωρις λεφτα 

-
Εθνικοκοινωνιστης
- Extreme poster

-
ВладимирВладимирович
- Supreme poster

Διάδοχος Θεότροπος έγραψε:Θα τους πάρει τα σώβρακα στις εκλογές.
Θέλω να δω τι θα λέει η Ντύση όταν θα σαρώσει δημοκρατικά ο πρώην δικτάτορας.
Το ιδιο οτι ειπανε και οταν σαρωσε ο Άσαντ ή πιο προσφατα ο Πουτιν.
Ειπαμε, οι ντυτικοι καταλαβαινουν μονο τη δυναμη, και χωρις ατομικη βομβα (και διαθεση να την ριχνει) σημερα κανενα ανεξαρτητο κρατος δεν μπορει να υπαρχει στον πλανήτη.
Λυπαμαι αλλα δεν τα βλεπω και πολυ αισιοδοξα, ουτε τον Σαϊντ ουτε την μοιρα της χωρας του.
1 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ
-
denplirono
- Extreme poster

ολοι οι Λυβιοι Κανταφι λενε και με δακρυα κλαινε.....
1 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη