Αγγλικά και "αγγλικούλια"

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Re: Αγγλικά και "αγγλικούλια"

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 30 Ιούλ 2018, 22:49

To ακρον αωτον της ελλειψης σοβαροτητας του ΣΥΡΙΖΑ (προ '15 παντα), ηταν η σταση του τον Δεκεμβριο του 2008.

Τοτε που εγλειψε μεχρι αηδιας τα 15χρονα που πετουσαν πετρες στα τμηματα και ο Λαζοπουλος εκανε προπαγανδα για τις βιτρινες των καταστηματων που δεν εχουν αξια μπροστα στην ανθρωπινη ζωη.

Η σταση του με εσπρωξε πιο κοντα στον σταλινισμο και αν και φουλ σταλινικος εγινα αργοτερα.
0 .

Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 30 Ιούλ 2018, 23:18

itteithe έγραψε:

Επίσης άδικο μιας και ήταν καθηγητής στην Αμερική.

Ο μοναδικός που το είχε.
0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»

«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»

Άβαταρ μέλους
Dr Socrates
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Dr Socrates » 31 Ιούλ 2018, 00:27

Sarastro έγραψε:Μιά ροζ καραμανλική ΝΔ

Ο Συριζα προσπαθησε να αντιγραψει το Ανδροπαπανδρεικο πασοκ κυριως στην προπαγανδα.Η διαφορα ειναι οτι ο Συριζα εχει τον Παππα και τον Καρτερο,το πασοκ ειχε τον Λαλιωτη και τον Κουτσογιωργα.Συνεχεις ιδεολογικες και πολιτικες παλινδρομησεις, εκδηλος καιροσκοπισμος,παρελθοντολογια και πολωση για να καλυψει την ανυπαρξια εργου,περιφρονηση των κανονων του κρατους δικαιου,δημοσιογραφια επιπεδου Αυριανισμου που επεκταθηκε στο διαδυκτιο,εγκαθιδρυση ενος ιδιομορφου δημοκρατικοφανους αυταρχισμου,προσπαθεια δημουργιας φιλικων ΜΜΕ και σπιλωση οσων αποχωρησαν απο τα κομματα τους.
Υιοθετησαν και οι δυο μια συνθηματολογια που ανταποκρινεται στην ψυχολογια των κοινωνικων στρωματων στα οποια απευθυνεται.Δεν ειναι τυχαιο οτι ο Συριζα πηρε τα μεγαλυτερα ποσοστα εκει που τα επαιρνε και το πασοκ δηλαδη Β Αθηνας,Κρητη,Πατρα,Ευβοια κ.λ.π
Επικοινωνιακη διαχειριση ολων των ζητηματων και λεκτικες επινοησεις στην προσπαθεια τους να αλλαξουν την ουσια.Το μνημονιο ονομαστηκε συμφωνια η προγραμμα-γεφυρα,η τροικα θεσμοι,το ξεπουλημα ιδιωτικοποιηση με αναπτυξιακο προσημο,το υπουργειο δημοσιας ταξης υπουργειο προστασιας του πολιτη(ενταξει αυτο το εκανε ο ΓΑΠ που κατι πηρε απο τον πατερα του),φιεστες με γραβατες,καμερες στα υπουργικα συμβουλια και φυσικα η χρηση μαζικης σκηνογραφιας.Εαν δεν κανω λαθος ο Συριζα πηρε εκεινον,δεν θυμαμαι το ονομα του που ηταν υπευθυνος για το πως θα στηθει η προεκλογικη ομιλια του Παπανδρεου.Μουσικη carmina burana κ.λ.π

Δεν αποκλειω να κανει τελικα την φιεστα στο Καστελλοριζο,σε αυτα καλος ειναι.(Ομοιοτητες ισως υπαρχουν και με την χουντα του Παπαδοπουλου).

Κατεληξε τελικα να εχει τις μεγαλυτερες ομοιοτητες με το Πασοκ του ΓΑΠ(στην οικονομικη και κυριως εξωτερικη πολιτικη κανει ο Συριζα αυτα που θα ηθελε να κανει ο ΓΑΠ) αλλα και με την ΝΔ του Καραμανλη στο τροπο διαχειρισης κρισεων και στην συνωμοσιολογια.
0 .

blackpaint
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό blackpaint » 31 Ιούλ 2018, 13:47

Λαχουρένιος έγραψε:
Η σταση του με εσπρωξε πιο κοντα στον σταλινισμο και αν και φουλ σταλινικος εγινα αργοτερα.

το γραφεις με τοσο στομφο, σαν να ειναι μια βιωσιμη και ρεαλιστικη πολιτικη επιλογη για τον 21ο αιωνα.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 31 Ιούλ 2018, 13:49

blackpaint έγραψε:
Λαχουρένιος έγραψε:

το γραφεις με τοσο στομφο, σαν να ειναι μια βιωσιμη και ρεαλιστικη πολιτικη επιλογη για τον 21ο αιωνα.

Δεν το γραφω με στομφο, αυτη ειναι η ιστορια μου.

Οι SJWs μας τα κανετε τσουρεκια σε ολο το νετ, οι σταλινικοι ειμαστε χαμηλων τονων :dunno:
0 .

blackpaint
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό blackpaint » 31 Ιούλ 2018, 13:53

Λαχουρένιος έγραψε:
blackpaint έγραψε:το γραφεις με τοσο στομφο, σαν να ειναι μια βιωσιμη και ρεαλιστικη πολιτικη επιλογη για τον 21ο αιωνα.

Οι SJWs μας τα κανετε τσουρεκια σε ολο το νετ, οι σταλινικοι ειμαστε χαμηλων τονων :dunno:

την βρισκω ενδιαφερουσα την ιστορια σου γιατι μου θυμιζει αλλες αφηγησεις, κατι σε στυλ "δεν ειμαι φασιστας αλλα η πολιτικη ορθοτητα θα με κανει φασιστα στο τελος. Ζιγκ Χαιλ". Α για δες, εγραψες και για SJWs, ολως τυχαιως. Πρωτα υιοθετουμε το λεξιλογιο και σιγα σιγα την ρητορικη. Κι εις ανωτερα.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 31 Ιούλ 2018, 13:58

blackpaint έγραψε:
Λαχουρένιος έγραψε:

την βρισκω ενδιαφερουσα την ιστορια σου γιατι μου θυμιζει αλλες αφηγησεις, κατι σε στυλ "δεν ειμαι φασιστας αλλα η πολιτικη ορθοτητα θα με κανει φασιστα στο τελος. Ζιγκ Χαιλ". Α για δες, εγραψες και για SJWs, ολως τυχαιως. Πρωτα υιοθετουμε το λεξιλογιο και σιγα σιγα την ρητορικη. Κι εις ανωτερα.

Καμια σχεση, σταλινικος εγινα απο επιλογη, απλως μεχρι μια ηλικια ψαχνομουν γενικα στην αριστερα χωρις να εχω καταληξει καπου.

To SJW αποδιδει με συντομια ολο αυτο το συναφι των ροζ αριστερων και υστερικων φεμινιστων/στριων που ψηφιζουν ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ.
0 .

blackpaint
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό blackpaint » 31 Ιούλ 2018, 14:10

Λαχουρένιος έγραψε:
blackpaint έγραψε:την βρισκω ενδιαφερουσα την ιστορια σου γιατι μου θυμιζει αλλες αφηγησεις, κατι σε στυλ "δεν ειμαι φασιστας αλλα η πολιτικη ορθοτητα θα με κανει φασιστα στο τελος. Ζιγκ Χαιλ". Α για δες, εγραψες και για SJWs, ολως τυχαιως. Πρωτα υιοθετουμε το λεξιλογιο και σιγα σιγα την ρητορικη. Κι εις ανωτερα.

Καμια σχεση, σταλινικος εγινα απο επιλογη, απλως μεχρι μια ηλικια ψαχνομουν γενικα στην αριστερα χωρις να εχω καταληξει καπου.

To SJW αποδιδει με συντομια ολο αυτο το συναφι των ροζ αριστερων και υστερικων φεμινιστων/στριων που ψηφιζουν ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ.

το κανεις ολο και καλυτερο, βλεπω, τωρα εχει και υστερικες φεμινιστριες το μενου: μενει να εμπλουτισεις το λεξιλογιο σου με νεες λεξεις, οπως φεμιναζι, λιμπταρντς, μισανδρια, ρησεις του δοκτορος Πατελη και αλλα τετοια ομορφα.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 31 Ιούλ 2018, 14:16

Εχεις δικιο, επρεπε να βαλω το φεμινιστριες σε εισαγωγικα γιατι δεν εχει σχεση με τον φεμινισμο η ψυχασθενεια των ΣΞς
0 .

blackpaint
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό blackpaint » 31 Ιούλ 2018, 14:24

Λαχουρένιος έγραψε:Εχεις δικιο, επρεπε να βαλω το φεμινιστριες σε εισαγωγικα γιατι δεν εχει σχεση με τον φεμινισμο η ψυχασθενεια των ΣΞς

Δεν το σωζεις με εισαγωγικα οταν βαζεις το επιθετο "υστερικες" μπροστα. Αλλα τι να ξερω εγω για το αληθινο φεμινισμο(™), αυτον του εθνικοφιλελευθερου και των μγτοου.
0 .

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”