2 "λειτουργικά" στον ίδιο υπολογιστή.

Τα πάντα για υπολογιστές και πληροφορική.
θα δούμε μωρέ
Rookie poster
Rookie poster

Re: 2 "λειτουργικά" στον ίδιο υπολογιστή.

Δημοσίευσηαπό θα δούμε μωρέ » 25 Μαρ 2015, 00:05

Χαοτικός έγραψε:Να πάρεις καινούργιο, να ξυρίσεις το κεφάλι σου και να φοράς μαύρα. :s_dunno

λεφτά για καινούριο δεν περισσεύουν. το ξυρισμένο κεφάλι και τα μαύρα που κολλάνε; :rolleyes07:
0 .

Χαοτικός

Δημοσίευσηαπό Χαοτικός » 25 Μαρ 2015, 00:17

Είπες ότι είσαι συναισθηματικά δεμένος. Σου πρότεινα τρόπους να τον αποχωριστείς αφού θα πάρεις καινούργιο.
0 .

Άβαταρ μέλους
tensor
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό tensor » 17 Απρ 2015, 10:43

Στύγιος έγραψε:Κι όμως γίνεται ,εγώ π.χ έχω win 7 σε εσωτερικό σκληρό ,ταυτόχρονα -με μια απλή αλλαγή εκκίνησης στο BIOS- win 8.1 σε εξωτερικό ( με το WIN TO USB ) και σε φορητή μορφή . Λίγο ψάξιμο θέλει και πειραματισμό :good: :good:

Εγώ ακολουθώ μια εντελώς διαφορετική προσέγγιση σ' ένα rMPB. Με κάποια ευκαιρία αγόρασα το VMware Fusion και τρέχω πάνω του Windows 98, Windows 2000 (ξέμειναν από τα παλιά - καλά είναι για κάποιες στιγμές νοσταλγίας και ιστορίας), Windows 7 και CentOS 6.5. Έχω σκοπό να βάλω και το Snow Leopard Server. Κάποιοι λενε ότι μπορεί να εγκατασταθεί και το NeXΤSTEP (νοσταλγία στο κόκκινο), οπότε λέω να το δοκιμάσω αν βρω χρόνο. Εντωμεταξύ, έχω και το κλασικό Mac OS 8.5 (από κάποιο παλιό Powerbook) μέσω Sheepshaver πάνω στην ίδια μηχανή. Έτσι, αυτή τη στιγμή μπορώ να τρέξω 6 λειτουργικά συστήματα παράλληλα χωρίς επανεκκίνηση της κύριας μηχανής. Το όλο εγχείρημα απαιτεί πολλά GB μνήμης, ειδικά αν έχει κανείς σκοπό να ανοίξει 64-bit-ες εφαρμογές.
0 .

Άβαταρ μέλους
paralo
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό paralo » 17 Απρ 2015, 10:52

https://www.virtualbox.org/

Αυτό (oracle) ειναι για 2ο λειτουργικό σε ubundu (βαση ubundu και προσθετεις windows).
Αξιόπιστο.
0 .
#ccc

Επιστροφή σε “Πληροφορική”