Σημερα πηζουν οι μουνες των χουντικων

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Re: Σημερα πηζουν οι μουνες των χουντικων

Δημοσίευσηαπό pluton » 08 Δεκ 2016, 14:35

Λαχουρένιος έγραψε:Κλεινεις μηνα σε λιγο,συνεχισε.

Είχες βάλει χρονόμετρο όταν άνοιξες το προκλητικό νήμα σου; :D

Το ζήτημα είναι ότι δεν είδα τα επιχειρήματά σου, έριξες πετσέτα στο ρινγκ από την αρχή, κάποιοι κάτι είπαν (και το σέβομαι) εσύ σε ποιο λαγούμι κρύφτηκες; :o
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 09 Δεκ 2016, 16:11

Η συμμετοχή σου Λαχουρένιε μου θυμίζει τον περίφημο λόγο του Ανατολάκη:

https://www.youtube.com/watch?v=3dGH5TpWOGY
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
Φρούραρχος
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Φρούραρχος » 11 Δεκ 2016, 15:56

Λαχουρένιος έγραψε::enamorado: :enamorado: :enamorado: :enamorado:

Χρονια Πολλα Πολυτεχνειακι μου :enamorado: :enamorado:

Σιγά μην πήζουμε που ο Λαλιώτης και η Δαμανάκη έριξαν Υπηρεσιακή κυβέρνηση από τέλη Οκτωβρίου, με αποστολή εκλογές στις 10 Φεβρουαρίου 1974, για να φέρουν τη χούντα του Ιωαννίδη!!!

Απλά είστε τόσο λαλάκες που πανηγυρίζετε πτώση υπηρεσιακής κυβέρνησης για να φέρετε ξανά χούντα, καθότι ότι σας σερβίρουν το τρώτε αμάσητο
0 .

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 11 Δεκ 2016, 16:13

Προσκυνητής έγραψε:
Λαχουρένιος έγραψε::enamorado: :enamorado: :enamorado: :enamorado:

Χρονια Πολλα Πολυτεχνειακι μου :enamorado: :enamorado:

Σιγά μην πήζουμε που ο Λαλιώτης και η Δαμανάκη έριξαν Υπηρεσιακή κυβέρνηση από τέλη Οκτωβρίου, με αποστολή εκλογές στις 10 Φεβρουαρίου 1974, για να φέρουν τη χούντα του Ιωαννίδη!!!

Απλά είστε τόσο λαλάκες που πανηγυρίζετε πτώση υπηρεσιακής κυβέρνησης για να φέρετε ξανά χούντα, καθότι ότι σας σερβίρουν το τρώτε αμάσητο

Τι είναι αυτά που κάνεις στον Λαχουρένιο, προσπαθεί ο άνθρωπος να το κλείσει το νήμα που άνοιξε και εσύ του ξύνεις πληγές που δεν μπορεί να αντιμετωπίσει;

Σανό τα ζα τρώνε σανό.... ελάτε δημοκράτες μιλήστε μας για το πολυτεχνειάκι σας :ohno:
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 11 Δεκ 2016, 17:57

Αισιως 21 σελιδες και αλλα τοσα κοπυ πειστ απο το ''μη πηξιμο''
0 .

Άβαταρ μέλους
Φρούραρχος
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Φρούραρχος » 11 Δεκ 2016, 19:36

Λαχουρένιος έγραψε:Αισιως 21 σελιδες και αλλα τοσα κοπυ πειστ απο το ''μη πηξιμο''

Καλά
Πάτα τα γράμματα g o o g l e και μετά βάλε να ψάχνει Μαρκεζίνης πρωθυπουργός.
Μετά
πάρε υπογλώσσιο και πάτα 4ος Αραβοισραηλινός πόλεμος

Μετά πέσε ανάσκελα. Τα χαπάκια δε θα σε πιάνουν.

Ενημερωτικά ο Γιώργαρος τον Οκτώβριο του 73 έδωσε το γκιώνη του στους Αμερικάνους, που ζήτησαν διευκόλυνση γιατί αρχικά οι ισραηλινοί τον έπιναν κανονικά. Αντίθετα με τον Aristero Alexis που μας ενημέρωσε ότι ο Ομπάμιας τον ευχαρίστησε με τις διευκολύνσεις, τα αμερικανά σου τράβηξαν ένα πολυτεχνείο που έριξε την υπηρεσιακή κυβέρνηση που θα πήγαινε τη χώρα για εκλογές και βέβαιη νίκη του Γιώργαρου και σου φόρτωσαν Ιωαννίδη και καπάκι τον "Η Κύπρος είναι μακριά"

Φάει τώρα ντεμοκρασί, και καλοχώνευτο, πανηγυρτζή της πτώσης κυβέρνησης για να επιβληθεί η χούντα του Ιωαννίδη, και αργότερα να έχεις επιβήτορες Δαμανάκη, Λαλιώτη, Βάσω, Τζουμάκα και άλλα παιδιά του πολιτεσνί. Πάντα με τις ευλογίες των κακών αμερικάνοι.

:s_rofl

Μιλάμε ότι μυρωδιά δεν έχετε πάρει, ενώ ένα απλό google σε κρίσιμες ημερομηνίες με καθαρό μυαλό, θα σας ξεστράβωνε.

Τας πα
Καλύτερα ζαβά για να σας βρούμε έτοιμους, άμα τη αφίξει μας.. ;)
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 11 Δεκ 2016, 22:25

και βέβαιη νίκη του Γιώργαρου

Ναι για αυτο οταν εκανε κομμα με τον Βοθριδη και τον αρχηγο της συμμοριας δεν τον ψηφισε ουτε η μανα του :LoL:
Ουτε και σεις τον ψηφισατε δηλαδη,μια και ησασταν στη ΝΔ ολοι εσεις οι οψιμοι χουντικοι ;)

Η μονη αφιξη που θα συμβει ειναι αυτη της συμμοριας του Μιχαλολιακου στη φυλακη

Επισης

Εικόνα
0 .

Άβαταρ μέλους
Freisinniger
Maître des anions
Maître des anions

Δημοσίευσηαπό Freisinniger » 12 Δεκ 2016, 00:31

Το καλό του νήματος είναι ότι εν τέλει μέχρι να τελειώσει η Χούντα, υποστηριζόταν από τις ΗΠΑ, μετά το 1981 ανέλαβε η ΕΕ, ουσιαστικά η Ελλάδα ήταν μόνο για 5 - 6 χρόνια ανεξάρτητη.

Τα πρώτα χρόνια μετά τον ΒΠΠ οι υπουργοί έτρωγαν χαστούκια από αμερικανούς για να κάνουν τα έργα που έπρεπε, χωρίς τις ΗΠΑ η Ελλάδα θα ήταν ακόμη μπανανία.
0 .
Was mich anbelangt, geht es dich nicht an
Aber hoff doch mal, die Geistererscheinung ab und an. :s_cool

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 12 Δεκ 2016, 14:47

Λαχουρένιος έγραψε:
και βέβαιη νίκη του Γιώργαρου

Ναι για αυτο οταν εκανε κομμα με τον Βοθριδη και τον αρχηγο της συμμοριας δεν τον ψηφισε ουτε η μανα του :LoL:
Ουτε και σεις τον ψηφισατε δηλαδη,μια και ησασταν στη ΝΔ ολοι εσεις οι οψιμοι χουντικοι ;)

Η μονη αφιξη που θα συμβει ειναι αυτη της συμμοριας του Μιχαλολιακου στη φυλακη

Επισης

Εικόνα

Πάντα θα απαντώ στον Λαχουρένιο :D .... φίλε μου είναι γεγονός ότι ο Παπαδόπουλος θα σάρωνε όποτε και αν έκανε εκλογές γι αυτό τα πολιτικά λαμόγια δεν αποδέχτηκαν την μεταπολίτευση του Μαρκεζίνη, ήθελαν μια μεταπολίτευση που να τους βολεύει, ο λαός να φάει κανονικά το σανό του και αυτοί να θριαμβεύσουν, τώρα αν αυτό έπρεπε να γίνει με την εθνική συμφορά της Κύπρου λίγο τους ενδιέφερε (κατάλαβες γιατί δεν ανοίγει ο φάκελος Κύπρου;)....

Αφού λοιπόν έβαλαν το πλαίσιο που θα έπρεπε το κάθε κουτορνίθι (συμπεριλαμβάνω και τον εαυτό μου διότι και εγώ πανηγύρισα με τον καταποντισμό της ΕΠΕΝ και τον θρίαμβο της μεταπολιτευτικής δημοκρατίας) να ψηφίσει, φυλάκισαν την ηγεσία (ότι καρμπόν έκαναν και με την Χρυσή Αυγή), οδήγησαν τα ζα προ της κάλπης ....

Εικόνα

Λίγη αξία έχει τι έχει συμβεί μέχρι τώρα, το ζητούμενο είναι πόσα από τα ζα αυτά συνειδητοποίησαν ότι χρησιμοποιήθηκαν (εκεί έγκειται η διαφορά μας φίλε μου, ότι δηλαδή εγώ χρησιμοποιήθηκα και το έμαθα ενώ εσύ ακόμα τρως κουτόχορτο).

Άσε λοιπόν τις εικόνες με τα τυρόγαλα και δες τα χάλια σου, που δεν έχεις συνειδητοποιήσει ακόμα πόσο πολύ σε χρησιμοποίησαν και κυρίως σε χρησιμοποιούν ακόμα.

Είναι χαρά μου να βλέπω ανθρώπους να ξυπνάνε και στο νήμα αυτό (για το οποίο σε ευχαριστώ πολύ) βρήκα ανθρώπους που πια δεν βοσκάνε και ψάχνονται .... θέλω να ξέρεις ότι στο τέλος αυτού του νήματος (αν ζούμε) θα σου πω κάτι για τον Πλούτωνα που δεν το φαντάζεσαι....

Εξακολουθώ να μη καταλαβαίνω τι είναι αυτό το "κοπυ πειστ " δεν ειρωνεύομαι δεν το ξέρω μπορείς να μου το εξηγήσεις; :sgrat:
0 .

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 12 Δεκ 2016, 15:24

Metranion έγραψε:Το καλό του νήματος είναι ότι εν τέλει μέχρι να τελειώσει η Χούντα, υποστηριζόταν από τις ΗΠΑ, μετά το 1981 ανέλαβε η ΕΕ, ουσιαστικά η Ελλάδα ήταν μόνο για 5 - 6 χρόνια ανεξάρτητη.

Τα πρώτα χρόνια μετά τον ΒΠΠ οι υπουργοί έτρωγαν χαστούκια από αμερικανούς για να κάνουν τα έργα που έπρεπε, χωρίς τις ΗΠΑ η Ελλάδα θα ήταν ακόμη μπανανία.

Εσύ πιστεύεις ότι υπήρξε μια περίοδος ανεξαρτησίας της χώρας 1974-1981 έτσι;
Και εγώ πιστεύω ότι υπήρξε μια περίοδος ανεξαρτησίας της χώρας 1967-1973.

Τα γεγονότα τι λένε; Να δούμε και τα γεγονότα και δείχνουν ότι η δική μου άποψη είναι η σωστή θες να σου το αναλύσω; :D

Αν θες πες μου γιατί η περίοδος 1974-1981 η χώρα ήταν ανεξάρτητη; Που σε ποια γεγονότα το στηρίζεις, διότι εγώ μπορώ να σου πω σε ποια πραγματικά γεγονότα η περίοδος 1967-1973 δρούσε υπέρ της χώρας ανεξάρτητα από την βούληση των ξένων (εξ άλλου και γι αυτό ανετράπη.... νομίζεις τυχαία δολοφονήθηκε ο Καποδίστριας ή τυχαία έφυγε από την ζωή με αμυγδαλίτιδα ο Ι Μεταξάς;). Γιατί δεν πεθαίνουν με αμυγαλίτιδα όλοι αυτοί οι μνημονιακοί ....
0 .

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”