Μετανάστες και πολιτική.

Κοινωνικά θέματα.
Mira

Re: Μετανάστες και πολιτική.

Δημοσίευσηαπό Mira » 22 Μαρ 2018, 18:19

Ωραία είναι η μεγάλη οικογένεια αν υπάρχει κάποια οικονομική άνεση.
Βλέπω και εγώ στην επαρχία να κάνουν περισσότερα παιδιά, συνήθως έως τρία βέβαια, αλλά καλό είναι και αυτό. Δεν υπάρχει το κυνήγι της καριέρας και επίσης προσπαθούν να κάνουν καλύτερα τα δημόσια σχολεία γιατί δεν μπορούν να τα στείλουν σε ιδιωτικά, δεν υπάρχουν κιόλας. Επίσης μητέρες και πεθερές αναλαμβάνουν καίριο ρόλο.
Όσον αφορά την εξέλιξη, είναι καλή, το ανθρώπινο είδος είναι επιθετικό και αιμοβόρο. Αν δεν ήταν, θα ζούσαμε σε άλλο κόσμο.
0 .

Άβαταρ μέλους
Ίφιδα
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Ίφιδα » 22 Μαρ 2018, 19:43

Heritage86 έγραψε:Εσύ ψηφίζεις κυριάκο μητσοτάκη Ίφιδα;
Όχι κι ούτε πρόκειται ποτέ να το κάνω

Heritage86 έγραψε: θυμάμαι καλά τους δαπίτες στο πολυτεχνείο να αποκαλούν τις σκανδιναβικές κοινωνίες κομμουνιστικές.Συγγνώμη αλλά πάει πολύ να μιλάνε για το δημογραφικό και να το ταυτίζουν με την έλλειψη παροχών από το κράτος άτομα που σε προγραμματικές τους δηλώσεις μισούνε το κράτος πλήν όλων εκείνων των συντεχνιών που είναι δικές τους.Ο λόγος που δε γίνονται παιδιά στην Ελλάδα έχει να κάνει με όσα έγραψα παραπάνω,δέχομαι τη διαφορετική άποψη,απλά κατέκρινα τα πονηρά επιχειρήματα ορισμένων γυναικών εδώ.

Ούτε ΚΚΕ ψηφίζω πια αλλά τα κομμουνιστικά καθεστώτα δεν είχαν καθόλου κακή πολιτική στο θέμα. Αν πλήρωνα το 1/5 του μισθού μου για σπίτι, λογαριασμούς κλπ με παιδιάτρους δωρεάν και βρεφονηπιοκομία που μπορούν να κρατάνε το παιδί μου όσο δουλεύω, φυσικά και θα έκανα περισσότερα παιδιά. Και τα προβλήματα της καθημερινότητας δεν είναι "πονηριά"

Juno έγραψε:Κάτι μου λέει όμως ότι με την ιδιωτικοποίηση της παιδείας, εννοούσε τα πανεπιστήμια και εκεί είμαι υπέρ χωρίς "αλλά". Γιατί στα ιδιωτικά οι καθηγητές δεν θα είναι της κλαδικής ούτε θα υπάρχουν φοιτητικές νεολαίες να λύνουν και να δένουν. Και αυτό δεν αρέσει σε κάποιους.

Και γιατί να μην απαγορευτούν τα κόμματα στα πανεπιστήμια και να ελέγχονται οι καθηγητές ;
0 .

Heritage86
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Heritage86 » 22 Μαρ 2018, 21:03

Λαχουρένιος έγραψε:Εγω οχι με 8 αλλα ακομα και με 4 παιδια να μου πρηζουν τα @@ θα χα παει σε ψυχιατρειο. Ειναι και τι θελει κανεις απο την ζωη του

Μπορεί να μην έχεις βρει την κατάλληλη κοπέλα ακόμα.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 22 Μαρ 2018, 21:05

Heritage86 έγραψε:
Λαχουρένιος έγραψε:Εγω οχι με 8 αλλα ακομα και με 4 παιδια να μου πρηζουν τα @@ θα χα παει σε ψυχιατρειο. Ειναι και τι θελει κανεις απο την ζωη του

Μπορεί να μην έχεις βρει την κατάλληλη κοπέλα ακόμα.

Δεν ειναι αυτο, ισα ισα που αμα εχεις παιδια απομακρυνεσαι αναγκαστικα απο την συντροφο σου. Με 4 παιδια δεν προλαβαινεις ουτε να κατουρησεις ποσο μαλλον να περασεις ποιοτικο χρονο μαζι της.

Γενικα δεν μου λεει κατι το κονσεπτ φερνω ενα παιδι στη ζωη και το μεγαλωνω. Τελειως ανουσιο για μενα.
1 .

Heritage86
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Heritage86 » 22 Μαρ 2018, 21:11

Λαχουρένιος έγραψε:
Heritage86 έγραψε:Μπορεί να μην έχεις βρει την κατάλληλη κοπέλα ακόμα.

Δεν ειναι αυτο, ισα ισα που αμα εχεις παιδια απομακρυνεσαι αναγκαστικα απο την συντροφο σου. Με 4 παιδια δεν προλαβαινεις ουτε να κατουρησεις ποσο μαλλον να περασεις ποιοτικο χρονο μαζι της.

Γενικα δεν μου λεει κατι το κονσεπτ φερνω ενα παιδι στη ζωη και το μεγαλωνω. Τελειως ανουσιο για μενα.

Εννοείται ότι σέβομαι την επιλογή σου.
0 .

Άβαταρ μέλους
Juno
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Juno » 22 Μαρ 2018, 21:16

Heritage86 έγραψε:Η Τζούνο είναι η ίδια δημόσιος υπάλληλος
που μπήκε με εξετάσεις.

Heritage86 έγραψε:παιδί η ίδια 2(ΔΥΟ) ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ
που μπήκαν επίσης χωρίς βύσμα.

Heritage86 έγραψε:Επίσης ήταν και καλοί διαχειριστές του χρήματος και της αφήσανε κας+πρόπερτυ οπότε ψιλονιώθει εξασφαλισμένη.
Εσύ τι ζόρι τραβάς πώς ξόδευαν τόσα χρόνια οι δικοί μου; Αυτό που σε ενδιαφέρει είναι αν έπαιρναν μίζες για να κάνουν τη δουλειά τους και σου λέω ότι δεν πήραν ποτέ ούτε μισό ευρώ. Βέβαια αν θέλεις το πιστεύεις, αλλά έτσι είναι. Ό,τι περιουσία έχουν, μπορεί να δικαιολογηθεί μια χαρά.
Τώρα να μοιραστώ αυτά που έχουν επειδή οι γονείς κάποιων άλλων τα έτρωγαν στα μπουζούκια, δεν το βλέπω λογικό.

Heritage86 έγραψε:Να σου πω,μήπως ήσουν η κόρη των στρατιωτικών που ανησυχούσες μην σου παγώσουν οι δυτικοί τα λεφτά στις τράπεζες του εξωτερικού όταν γινόταν τότε το δημοψήφισμα;Έχεις identity match probability άνω του 90%.
Όχι!

Ίφιδα έγραψε:
Juno έγραψε:Κάτι μου λέει όμως ότι με την ιδιωτικοποίηση της παιδείας, εννοούσε τα πανεπιστήμια και εκεί είμαι υπέρ χωρίς "αλλά". Γιατί στα ιδιωτικά οι καθηγητές δεν θα είναι της κλαδικής ούτε θα υπάρχουν φοιτητικές νεολαίες να λύνουν και να δένουν. Και αυτό δεν αρέσει σε κάποιους.

Και γιατί να μην απαγορευτούν τα κόμματα στα πανεπιστήμια και να ελέγχονται οι καθηγητές ;
Γιατί θα ξανακαεί η Αθήνα και αυτή τη φορά η φωτιά θα πάει μέχρι τα προάστια.
Άστο, χωρίς αστυνομία και επεισόδια δεν γίνεται αυτό που λες. Δεν τους βγάζεις από εκεί μέσα. Μόνον να μειώσεις τις φοιτητικές ροές μπορείς για να σαπίσουν σιγά-σιγά. Και να δεις ότι τα μπάχαλα θα κάνουν κινήσεις και προς τα ιδιωτικά πανεπιστήμια.
0 .
https://elefthero.net/viewtopic.php?f=6&t=7399 Απορία:αν ήταν free ομοφυλοφιλία/παιδεραστία στην αρχαία Ελλάδα,ξέρουμε gay ζευγάρια της εποχής;Αν οι νόμοι του Σόλωνα δεν απαγόρευαν σε ομοφυλόφιλους να πολιτεύονται, να γίνονται ιερείς,να κυκλοφορούν στην αγορά, ξέρουμε gay ιερέα, πολιτικό;

Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 22 Μαρ 2018, 21:34

Παιδιά, λίγο κράτει με τις προσωπικές επιθέσεις.

Καμιά σπόντα, οκ, αλλά να μην εκτροχιαστούμε.
0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»

«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»

Heritage86
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Heritage86 » 22 Μαρ 2018, 21:43

Juno έγραψε:
Heritage86 έγραψε:Η Τζούνο είναι η ίδια δημόσιος υπάλληλος
που μπήκε με εξετάσεις.

Heritage86 έγραψε:παιδί η ίδια 2(ΔΥΟ) ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ
που μπήκαν επίσης χωρίς βύσμα.

Heritage86 έγραψε:Επίσης ήταν και καλοί διαχειριστές του χρήματος και της αφήσανε κας+πρόπερτυ οπότε ψιλονιώθει εξασφαλισμένη.
Εσύ τι ζόρι τραβάς πώς ξόδευαν τόσα χρόνια οι δικοί μου; Αυτό που σε ενδιαφέρει είναι αν έπαιρναν μίζες για να κάνουν τη δουλειά τους και σου λέω ότι δεν πήραν ποτέ ούτε μισό ευρώ. Βέβαια αν θέλεις το πιστεύεις, αλλά έτσι είναι. Ό,τι περιουσία έχουν, μπορεί να δικαιολογηθεί μια χαρά.
Τώρα να μοιραστώ αυτά που έχουν επειδή οι γονείς κάποιων άλλων τα έτρωγαν στα μπουζούκια, δεν το βλέπω λογικό.

Heritage86 έγραψε:Να σου πω,μήπως ήσουν η κόρη των στρατιωτικών που ανησυχούσες μην σου παγώσουν οι δυτικοί τα λεφτά στις τράπεζες του εξωτερικού όταν γινόταν τότε το δημοψήφισμα;Έχεις identity match probability άνω του 90%.
Όχι!

Ίφιδα έγραψε:

Γιατί θα ξανακαεί η Αθήνα και αυτή τη φορά η φωτιά θα πάει μέχρι τα προάστια.
Άστο, χωρίς αστυνομία και επεισόδια δεν γίνεται αυτό που λες. Δεν τους βγάζεις από εκεί μέσα. Μόνον να μειώσεις τις φοιτητικές ροές μπορείς για να σαπίσουν σιγά-σιγά. Και να δεις ότι τα μπάχαλα θα κάνουν κινήσεις και προς τα ιδιωτικά πανεπιστήμια.

Δεν τραβάω κανένα ζόρι μαζί σου,Τζούνο.Επαναλαμβάνω ότι μου είσαι παντελώς αδιάφορη.Επίσης,δεν σκοπεύω να απαλλοτριώσω ούτε τα τούβλα,ούτε τα δίφραγγα των γονιών σου.Μπορείς να συνεχίσεις να τα μετράς κομμάτι-κομμάτι,κάθε μέρα και κάθε νύχτα πριν κοιμηθείς.Πάντως ΑΣΕΠ την εποχή που διορίστηκαν οι γονείς σου λίγο χλωμό το βλέπω.Όχι τπτ άλλο,μην νομίζεις ότι είσαι και έξυπνη.
0 .

Άβαταρ μέλους
Juno
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Juno » 22 Μαρ 2018, 23:53

Heritage86 έγραψε:Δεν τραβάω κανένα ζόρι μαζί σου,Τζούνο.Επαναλαμβάνω ότι μου είσαι παντελώς αδιάφορη.Επίσης,δεν σκοπεύω να απαλλοτριώσω ούτε τα τούβλα,ούτε τα δίφραγγα των γονιών σου.Μπορείς να συνεχίσεις να τα μετράς κομμάτι-κομμάτι,κάθε μέρα και κάθε νύχτα πριν κοιμηθείς.Πάντως ΑΣΕΠ την εποχή που διορίστηκαν οι γονείς σου λίγο χλωμό το βλέπω.Όχι τπτ άλλο,μην νομίζεις ότι είσαι και έξυπνη.

Γι' αυτό λέω για εμένα ότι μπήκα με εξετάσεις και για τους δικούς μου ότι μπήκαν χωρίς βύσμα, αλλά δεν λέω για εξετάσεις. Όχι τπτ άλλο,μην νομίζεις ότι είσαι και έξυπνος. Προκηρύχθηκαν οι θέσεις, υπέβαλαν τα χαρτιά τους (δεν ξέρω αν είχε κάποιου είδους εξετάσεις αν θες να τους ρωτήσω) και μπήκαν. Δεν χρησιμοποίησαν βύσμα.
Δεν καταλαβαίνω γιατί γίνεται αυτή η επίθεση ούτε που σε θυμάμαι. Αν δεν με είχες βρίσει σε εκείνο το pm, δεν φταίω εγώ για εκείνο το ban. Αν με είχες βρίσει......
0 .
https://elefthero.net/viewtopic.php?f=6&t=7399 Απορία:αν ήταν free ομοφυλοφιλία/παιδεραστία στην αρχαία Ελλάδα,ξέρουμε gay ζευγάρια της εποχής;Αν οι νόμοι του Σόλωνα δεν απαγόρευαν σε ομοφυλόφιλους να πολιτεύονται, να γίνονται ιερείς,να κυκλοφορούν στην αγορά, ξέρουμε gay ιερέα, πολιτικό;

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 22 Μαρ 2018, 23:56

Οι γονεις της Τζουνο δεν εχουν σχεση με την κουβεντα, μην τους ανακατευεις αλλο Χεριτατζ. Τελευταια προειδοποιηση.
0 .

Επιστροφή σε “Κοινωνία”