Τεχνητός ιός ο κορονοϊός της Κίνας;;

Τα πάντα σχετικά με τη νόσο Covid19.
Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Re: Τεχνητός ιός ο κορονοϊός της Κίνας;;

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 09 Απρ 2020, 17:13

itteithe έγραψε:
Προέλλην έγραψε:Ναι, ενώ οι ασυναρτησίες ότι μέσα στις εκκλησίες δεν μπαίνει ο ιός, είναι καλύτερες.

:laugh1: :laugh1: :laugh1:

Το Ιραν της Ευρωπης
0 .

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 15 Απρ 2020, 20:15

Ο αμερικανικός στρατός δεν είναι βέβαιος ότι ο κορονοϊός προέκυψε φυσικά

Ο αμερικανικός στρατός πιστεύει ότι ο κορονοϊός πιθανώς προέκυψε φυσικά, αντικρούοντας ότι κατασκευάστηκε σε ένα κινέζικο εργαστήριο, τονίζοντας ωστόσο ότι εξακολουθεί να μην υπάρχει βεβαιότητα, δήλωσε σήμερα ο αρχηγός του γενικού επιτελείου ενόπλων δυνάμεων των ΗΠΑ, στρατηγός Μαρκ Μάιλι.

"Υπάρχουν πολλές φήμες και εικασίες σε πολυάριθμα μέσα ενημέρωσης, ιστολόγια κλπ. Δεν πρέπει να σας εκπλήσσει το γεγονός ότι έχουμε δείξει έντονο ενδιαφέρον για αυτό και είχαμε πολλά μέλη των υπηρεσιών πληροφοριών να τις εξετάσουν προσεκτικά", τόνισε σε συνέντευξη Τύπου ο Μάιλι, όταν ρωτήθηκε εάν υπάρχουν αποδείξεις ότι ο κορονοϊός μπορεί να αναπτύχθηκε σε ένα κινέζικο εργαστήριο.

"Και θα ήθελα απλώς να πω, σε αυτό το σημείο, ότι είναι μη καταληκτικό, αν και το βάρος των αποδεικτικών στοιχείων φαίνεται να υποδεικνύει ότι προέκυψε φυσικά. Αλλά δεν γνωρίζουμε με βεβαιότητα".

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
itteithe
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό itteithe » 15 Απρ 2020, 20:33

Α τώρα τον φτιάξανε στην Κίνα σε στρατιωτικό εργαστήριο, όχι στο Fort Detrick. Ευχαριστούμε για την εναλλασσόμενη ενημέρωση.
0 .
Δῶς μοι πᾶ στῶ καὶ τὰν γᾶν κινάσω

Habemus filium

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 15 Απρ 2020, 20:45

itteithe έγραψε:Α τώρα τον φτιάξανε στην Κίνα σε στρατιωτικό εργαστήριο, όχι στο Fort Detrick. Ευχαριστούμε για την εναλλασσόμενη ενημέρωση.

Χαλαρωσε, πρωτον δεν σχολιασα την αναρτηση, δευτερον βαζω ολες τις αναρτησεις ειτε αμερικανικες ειτε κινεζικες που μιλανε για πιθανοτητα τεχνητου ιου. Και εγω θεση δεν εχω παρει, ουτε για το αν ηταν τεχνητος, ουτε για το ποιος τον εφτιαξε αν τυχον ηταν. Στο μονο που ΕΧΩ παρει θεση ειναι οτι τεχνητοι ιοι κατασκευαζονται.

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 15 Απρ 2020, 20:55

itteithe έγραψε:Α τώρα τον φτιάξανε στην Κίνα σε στρατιωτικό εργαστήριο, όχι στο Fort Detrick. Ευχαριστούμε για την εναλλασσόμενη ενημέρωση.

Μαζί τον φτιάξανε οι παγκοσμιοποιητές των ΗΠΑ και Κίνας. Μετά πήραν μαζί τους και τον Μπόρις με τον Πούτιν, γιατί τους εξεβίασαν με τα παγκοσμιοποιητικά τους κανάλια.
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 16 Απρ 2020, 11:55

Να με διαβαζετε προσεκτικοτερα γιατι φανταζεστε πραγματα που δεν υπαρχουν στα κειμενα μου αλλα πολυ θα θελατε να υπαρχουν.

.
0 .

.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 16 Απρ 2020, 16:18

Αρίστος έγραψε:Να με διαβαζετε προσεκτικοτερα γιατι φανταζεστε πραγματα που δεν υπαρχουν στα κειμενα μου αλλα πολυ θα θελατε να υπαρχουν.

Σωστα, λες και ησουν ποτε απο αυτους τους καραγκιοζηδες που εγραφαν για ατλαντες και μεντιουμ.
0 .

Άβαταρ μέλους
itteithe
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό itteithe » 16 Απρ 2020, 16:50

Λαχουρένιος έγραψε:Σωστα, λες και ησουν ποτε απο αυτους τους καραγκιοζηδες που εγραφαν για ατλαντες και μεντιουμ.

Αμερικάνοι κακοί, Κινέζοι καλοί:
viewtopic.php?f=18&t=11711&p=288502#p288502
viewtopic.php?f=18&t=11711&p=288510#p288505
viewtopic.php?f=18&t=11711&p=288510#p288509
viewtopic.php?f=18&t=11711&p=288502#p288515
viewtopic.php?f=18&t=11711&p=288502#p288516
viewtopic.php?f=18&t=11711&p=288502#p288517

Κινέζοι κακοί, Αμερικάνοι καλοί:
viewtopic.php?f=18&t=11711&start=210#p291443

Χαλαρωσε, πρωτον δεν σχολιασα την αναρτηση, δευτερον βαζω ολες τις αναρτησεις ειτε αμερικανικες ειτε κινεζικες που μιλανε για πιθανοτητα τεχνητου ιου. Και εγω θεση δεν εχω παρει, ουτε για το αν ηταν τεχνητος, ουτε για το ποιος τον εφτιαξε αν τυχον ηταν. Στο μονο που ΕΧΩ παρει θεση ειναι οτι τεχνητοι ιοι κατασκευαζονται.

Αυτες οι περιεργες πνευμονιες ειπαν οι Κινεζοι πως οι Αμερικανοι τις απεδωσαν στο ηλεκτρονικο τσιγαρο.

Μονο που (σχολιαζω εγω) δεν εμφανιστηκαν πουθενα αλλου στον κοσμο τετοιες πνευμονιες απο ηλεκτρονικο τσιγαρο παρα μονο στην Αμερικη.

Αρα η συνωμοσιολογικη θεωρια των ΚΙνεζων εχει σοβαρα επιχειρηματα.

Αν τωρα ισχυει, τοτε ισχυει και η δικη μου υποθεση που λεει πως οι οργανωτες του Event 2001 γνωριζαν τι ερχεται.

Απλά κάτι μας ξεφεύγει, ή δεν ξέρουμε να διαβάζουμε.
1 .
Δῶς μοι πᾶ στῶ καὶ τὰν γᾶν κινάσω

Habemus filium

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 16 Απρ 2020, 17:01

Εγω ανθρωπε μου εβαζα ΟΛΕΣ τις δημοσιευσεις που αναφεροντουσαν σε πιθανοτητα τεχνητου ιου ειτε ηταν κινεζικες, ειτε αμερικανικες, ειτε τριτης χωρας. :laugh1:

ΠΟΣΟ δυσκολο σου φαινεται να το καταλαβεις;

Δεν με ενδιεφερε να ριξω τις ευθυνες σε συγκεκριμενη χωρα απλα ηθελα να σε στριμωξω με το να σου δειχνω οτι οι δυο υπερδυναμεις αμφισβητουν τη συλλογιστικη σου οτι ειναι αντιεπιστημονικη θεση να ειναι ο ιος τεχνητος. :D

.
0 .

.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 16 Απρ 2020, 17:02

Φαινεται οτι ο ΤΡαμπ διαβαζει Αριστο.

α) Πρωτα με ακουσε για τον ΠΟΥ.

β) Σημερα συζηταει οτι ο ιος θα μπορουσε να ειναι τεχνητος σχολιαζοντας ΑΚΡΙΒΩΣ εκεινα τα αποσπασματα απο τις αμερικανικες εφημεριδες που σπαμαρα τακτικα. Θυμοσαστε που ο "συνωμοσιολογος" Αριστος σας ελεγε πως πισω απο αυτα τα δημοσιευματα ειναι η αμερικανικη κυβερνηση; :laugh1:

γ) Συντομα θα ανακοινωσει σχεδιο επανεκκινησης της οικονομιας με χαλαρωση της καραντινας γιατι θεωρει οτι το πηκ της επιδημιας τελειωνει.

https://www.youtube.com/watch?v=mTkMY72 ... nsHGQoDvGE

.
0 .

.

Επιστροφή σε “Κορωνοϊός - Covid19”